כנסו, כנסו, לפחות דבר אחד

דולידול

New member
כנסו, כנסו, לפחות דבר אחד

שעושה לכם טוב בחיים האלה, זה יכול להיות הדבר הכי דיבילי, הכי בנאלי, הכי ילדותי, הכי לא הגיוני אבל לכם זה עושה טוב. קדימה חברים עזרו לי ולכולם להיזכר בדברים שאולי שכחנו. תודה

../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

אם אתכסה בפנים ביצוע: ריטה מילים: צרויה להב לחן: רמי קלינשטיין ואם אתכסה בפנים תחת הר העננים תזכיר לי שלא אשכח ואם יום אחד ידעך גם הכח להחזיק שלא אשכח - איך אנשי החושך עם פנס או אור כוכב מחפשים יהלומים במנהרות אפלות את מראות השמש והמלח הנשטף ותפילות הנשארים ערים בלילות ואם אתכסה בפנים... את כנפי הרוח המכה בסורגים איך נפקח חיוך של ילד ומגע אהבה את שפת הליצנים הנחשים והדגים את זרימת עורקיה של אימי הטובה את מראות השמש והמלח הנשטף ותפילות הנשארים ערים בלילות

בוזיקית

New member
הבאת אותה באיתגור, דולו'ש...

אני אנסה לענות לך, אולי זה יוציא אותי קצת מהדיכאון שנחת עלי היום... אז ככה - מה אני אוהבת לעשות? האמת שלאכול... וזה לא כל כך טוב... עברתי את ה - 100 קילו ממזמן... מממ... לישון - אבל אני לא מצליחה - סיוטים וכאלה... אינטרנט - אבל זה ממכר אותי וגורם לי להזניח את התחומים האחרים החשובים בחיי... נו, קדימה בוזי, תחשבי... נו, נו... צעירים חסרי מנוח! כוכב נולד! ללטף את בוזיק! לשמוע מוזיקה שאני אוהבת! חפצים קטנים ויפים בדולר! אוכל בריא! כשאני מצליחה לעמוד במשימות שלי! כמובן - לעזור לאנשים! לרדת במשקללללללללללל!!! שיחה טובה עם מישהו אהוב (אין כזה כיום)! לקבל מחמאה! סרט טוב! ציפורי לילה עם גדעון רייכר! מועדון הלילה השלישי עם יובב כץ! זהו לבינתיים... ראיתם? הצלחתי בסוף לא רע...

דולידול

New member
טוב עכשיו אני...

לשבת מול הים לראות את הגלים לדמות אותם למצבי רוח רגע הם סוערים, רגע הם שלווים ורגועים ולראות איך הגל בא והולך כמו מצבי הרוח המשתנים. לשבת בפארק בין העצים והירק לשמוע את המים זורמים להסתכל על העצים שגדלים, להרגיש אחד עם הטבע. לשמוע צחוק של ילד מתגלגל. לעוזר לכל הנזקקים. לאהוב, לגעת, להיות נאהבת ואוהבת. לשחק עם הכלבה שלי. לצחוק בכל רם ולצחוק ולהמשיך לצחוק.

למעלה