כנסו כנסו

נועה גו

New member
כנסו כנסו../images/Emo239.gif

החלטתי שאני פותחת פורום לדוד אבו על הכינור!
מי מצטרף? ובמקום צעיפים נעשה לו מיתרים זוהרים בחושך.

נועה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

...... גדולה מהחיים . וכמו שאמרתי לך לאט אבל עד הסוף.....

הכי הכי חשוב לפני הכל

החלמה מהירה לשלומי שלנו . אתמול בהופעה נקרע לנו הלב לראות אותך ולדעת שאתה שם מרגיש לא טוב . אבל רק מלך כמוך למרות הכל ממשיך עד הסוף . אז בריאות ובריאות והשאר יבוא הכל לבד ובע"ה כמובן . אז .... חוות רונית.... מים ומים מכל הכיוונים תמיד יש פעם ראשונה וזה מה שהיה אתמול . ואנשי הבטחון ... כמה שהם היו קשים ... אבל שלומי זה שלומי שתמיד מצליח להרים אותנו למעלה .. הלאה ... וכל שיר שלו זה הולך ככה איך שהוא שר " כי מן החושך חזרתי " אני מסתכלת על חיון ואח"כ הוא שר מושקדניה ואני מסתכלת על גל ואח"כ הוא שר " מחפש את הדרך " ואני מסתכלת על אוסנת ולקינוח הוא שר את המחרוזת הטורקית ואני עפפפפפפפפה כאילו שהזריקו לי משהו .ומישהו מהקהל שואל אותי אם אנחנו הולכים לכל הופעה של שלומי ? ואני עונה שמשתדלים . הוא שואל שוב בחוצפתו " אם לא נמאס לנו ?" אז אני שואלת אותו מה הוא אוהב לאכול ? והוא עונה המבורגר . נו ,שאלתי ולך לא נמאס לאכול כל הזמן המבורגר ? אני מאמינה שלא ?! אתה נותן מזון לקיבה שלך ואנחנו לנשמה שלנו . למי קורה שפתאום במהלך היום מתחיל לפזם לעצמו שירים ? אז זה מה שקורה לי " אני משתגע מאהבתך נוסע לא יודע ... " חברים יקרים אז שבוע טוב ומבורך . שלומי בבקשה שמור על עצמך כי אתמול שנישקתי אותך היית בוער מחום . אז אנא ממך יש לי תיכנונים לעוד הרבה שנים של ריקודים על הכסאות . ויאללה ירושלים.....

orianush

New member
../images/Emo13.gif

ראיתי קצת בynet ונראה שהיה מדהיים! בטח לא כמו להיות שם ראו שם את כולכם רוקדים ושמחים ושלומי תרגיש טוב!!!
אהה וכמובן המון מזל טוב על הפלטינה! מגיע לך!! שמחה שנהנתם! אני מקווה להגיע להופעה הבאה ריקי מה יש בירושלים?

osnat51

New member
../images/Emo23.gifגם לרוני צריך לפתוח פורום

ולהכין כפות ידיים שמנופפות לשלום באופן אוטומטי. כי זה די מביך שהוא קולט אותנו בזמן שהוא מדרבק ואז הוא עושה שלום קטן כזה כדי לא לפספס את הדרבוקיה.

רוני דדון זה....

אדם גדול מהחיים ובלי הנשיקות באוויר בכל תחילת הופעה אי אפשר להתחיל . כשרוןןןןןןן ענק

אסנת..אהבתי את הכפות ידיים האוטומטיות../images/Emo6.gif

רונייייי אם לא היה היה צריך להמציא אותו!!!!!

ירינוש12

New member
חחחחחחחחחחח אסננתת בדייווק מה שחשבתיייי

אמרתי אני ארשום בפורום אבל בדיוק ראיתי שרשמת =] =] =] =] =] =] חח אבל חשבתי על משו אחר... אולי תופים קטנים?

למעלה