הכי הכי חשוב לפני הכל
החלמה מהירה לשלומי שלנו . אתמול בהופעה נקרע לנו הלב לראות אותך ולדעת שאתה שם מרגיש לא טוב . אבל רק מלך כמוך למרות הכל ממשיך עד הסוף . אז בריאות ובריאות והשאר יבוא הכל לבד ובע"ה כמובן . אז .... חוות רונית.... מים ומים מכל הכיוונים תמיד יש פעם ראשונה וזה מה שהיה אתמול . ואנשי הבטחון ... כמה שהם היו קשים ... אבל שלומי זה שלומי שתמיד מצליח להרים אותנו למעלה .. הלאה ... וכל שיר שלו זה הולך ככה איך שהוא שר " כי מן החושך חזרתי " אני מסתכלת על חיון ואח"כ הוא שר מושקדניה ואני מסתכלת על גל ואח"כ הוא שר " מחפש את הדרך " ואני מסתכלת על אוסנת ולקינוח הוא שר את המחרוזת הטורקית ואני עפפפפפפפפה כאילו שהזריקו לי משהו .ומישהו מהקהל שואל אותי אם אנחנו הולכים לכל הופעה של שלומי ? ואני עונה שמשתדלים . הוא שואל שוב בחוצפתו " אם לא נמאס לנו ?" אז אני שואלת אותו מה הוא אוהב לאכול ? והוא עונה המבורגר . נו ,שאלתי ולך לא נמאס לאכול כל הזמן המבורגר ? אני מאמינה שלא ?! אתה נותן מזון לקיבה שלך ואנחנו לנשמה שלנו . למי קורה שפתאום במהלך היום מתחיל לפזם לעצמו שירים ? אז זה מה שקורה לי " אני משתגע מאהבתך נוסע לא יודע ... " חברים יקרים אז שבוע טוב ומבורך . שלומי בבקשה שמור על עצמך כי אתמול שנישקתי אותך היית בוער מחום . אז אנא ממך יש לי תיכנונים לעוד הרבה שנים של ריקודים על הכסאות . ויאללה ירושלים.....