כנסו כנסו!!

הדר 0

New member
כנסו כנסו!! ../images/Emo44.gif

מכירים ת'אלה שכותבים "כנסו כנסו" ואז בהודעה כותבים "תום אבני קוף"? שימו לב, שימו לב: היום (6.9) בערוץ 1 שעה 22:30 משדרים תכנית בשם "רונה קינן- שירים ליואל". אני שומעת את גלגלי המוחות שלכם חורקים - המממ... מעניין במה התכנית עוסקת.... אז הנה התקציר המפתיע כה- "הופעה חיה של רונה קינן שהתקיימה במסגרת פסטיבל ישראל 2009 ומביאה לבמה את האלבום החדש "שירים ליואל" בשלמותו. האלבום מבוסס על דמותו של קינן האב ומבקש לחקור את סיפור חייו הפרטי כאנלוגיה לסיפור החיים של בני דורו." בהצלחה לכל אלה שאין להם איך להקליט

אממ במ במ במ

אני מקווה שיהיה עוד כמה דברים בתוכנית. כי הרי את ההופעה הזו ראיתי ה-מ-ו-ן פעמים. ובכל זאת סביר להניח שזה מה שאני יעשה הערב.

amhay

New member
אוף!

גיליתי את זה רק עכשיו....אני כל כך רוצה את זה בדיוידי

הדר 0

New member
אוי, לא נעים.... ../images/Emo250.gif

דורי אתה מאמי!!
מאמי מתפייט. אגב, למה הוא חושב שאנחנו לא אוהבות אותו? הוא אמר היום משהו בתכנית?

אני מניחה

בגלל שהוא מנחה לבד. הוא סבר שאנחנו רוצות לבנות בובת וודו בדמותו ולדקור בסיכות. לא יודעת למה.

תמרוש5

New member
פעם היה בערוץ 22 קליפ מההופעה ההיא

הייתי באמצע לעשות א.ק.ג למישהי ואז שמעתי את קולה של רונה בוקע מהמסדרון אז יצאתי לראות אם אינני הוזה ואז נתקעתי מול הקליפ ושכחתי את המטופלת המסכנה
אבל בעצם ה6.9 היה אתמול כך שאינני צריכה תירוץ ללמה אני לא אוכל לראות את זה.

זה הזה מהקיץ לפני שנה, לא?

זה היה כבר כמה פעמים בטלויזיה לדעתי, יצא לי לראות חלק מזה מתישהו. בכל זאת יכול היה להיות נחמד לראות את זה. גם ככה כולם צחקו עליי אתמול ושלשום כשרציתי לראות בובספוג והפינגווינים ממדגסקר בלילה :( וזה היה חוסך לנו זיפזופ בערוצי הוט המשמימים.

ROTEM30035

New member
אחחח... זכרונות מהתקופה בה היו לי חיים

אפילו הייתי בהופעה הזו בקהל. שורה ראשונה או שנייה ולבד. אז לא הייתי כאן כדי להקפיץ, פעם הבאה סמסי לי - אני רצה להקפיץ לך כל הודעה!

למעלה