כנסו, כנסו

רעוּת

New member
כנסו, כנסו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif

למי שלא יודע (תתביישו לכם!!!!!!!) יש לנוש יומולדת היום, אז תתחילו לכתוב לה ברכות או שהיא תעלב ותחסום אתכם ולא יעזור אם תתלוננו במשוב כי כבר לא שמים על הפורום הזה שם (נכון שיר?!
) (ותראי מהזה, אני מפסידה סיינפלד בשבילך, תעריכי
) טוב, אז קודם כל נתחיל בדברים הנדושים- מזלטוב!!!!! אני מקווה שיצאת לחגוג או משהו כזה, למרות שכבר אוי-אוי-אוי-כה-מאוחר, 12 בלילה ושעת השינה שלך כבר עברה מזמן! אבל לא נורא, מחר יום שישי ואת יכולה לישון מלאאאא. ועכשיו לדברים הנדושים פחות (שזה החלק שאני בדר"כ ממש גרועה בו, אז סליחה מראש על עוגמת הנפש וחוסר יצירתיות): שיהיה לך המון
בכל מה שתעשי, בדברים החדשים שאת מתחילה, אני יודעת ששינויים כאלה זה לא דבר שקל לעשות, ואני כ"כ מעריכה אותך על האומץ ועל הכל, ואני מקווה שנחת מספיק בחופש שהיה לך וצברת הרבה כוחות, ובכלל, שתמיד יהיו לך כוחות, זה חשוב
ואני לא חושבת שאני מדברת רק בשמי כשאני אומרת לך המון
על כל מה שאת עושה פה, ועל ההשקעה שלך ועל המילים והאכפתיות, אני לא חושבת שיש מישהו שהיה יכול לעשות את זה יותר טוב ממך (ואפילו לא טוב כמוך), לפעמים "תודה" זאת מילה קטנה מדי. קיצר, די לחפור
תשארי מדהימה כמו שאת וזהו (למרות שאת חושבת שסיינפלד יותר טוב מחברים. אף אחד לא מושלם). מאושפזת עלייך בפסיכיאטריה
(וניסיתי שזה ייצא בשעה ממש מגניבה, אני מקווה שהצליח לי
)

Shame in you

New member
אמרתי לך גם בטורי

אני אגיד שוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כמו כולם, מאושפזת עלייך גם אני. מודה. אוף, למה אני לא יכולה לחפור כמה את מיוחדת. אז המון
ושתשארי תמיד את. כי נוש יש רק אחת.

תראי איזה 00:00 רעות ארגנה לך../images/Emo70.gif

טוב תראי, מכיוון שרעות אמרה כמעט הכל ויצאה דביקה וקיטשית באופן מושלם [את יודעת כמה מאמץ היה כרוך בזה?!] אני רק אוסיף ואומר- מזל טוב!!! שיהיה לך יום הכי שמח בעולם ושכל יום ויום שיבואו אחריו יהיו שמחים כמוהו, לפחות
יומולדת נפלא מותק

Yael Floyd

New member
../images/Emo49.gif והלוואי שתקבלי המון המון המון

ספרים של ספרן פוייר הזה שלך! ותזכי לפגוש אותו ולחבק או לחנוק אותו במו ידייך! ובכלל, שתהיה יומולדת כיפית וזה, זה ממש נחמד.

דוVשה

New member
קולולולולוללולולולו ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מברוק עליק יא עריס מברוק! ילדה, המון מזל טוב, חקר מוח והתגשמות חלומות לרוב, בהצלחה בדלתות החדשות שנפתחות ושטורי תבוא לשבת איתך על כוס קפה או משו... מקווה שאת חוגגת ותחגגי כמו שצריך! קולולולולולולולולולו מזל טוב מזל טוב

מתנות

New member
נושיק

(נועיק נשמע פחות משתלב עם ה-ק') שיהיה לך יום הולדת מקסים מגיע לך את כל הטוב שיש בעולם הזה. אל תפסיקי ליצור.

behappy

New member
הו!!!../images/Emo23.gif נוש נוש נוש=]

מקסימולה! המוני מזל טובים! מאחלת לך ימים מלאי עשייה וכייף, והגשמת חלומות, ועוגות בראוניז ושינות אחה"צ, ביקורים במוזיאונים ובתערוכות יפות, דיסקים שווים והופעות לרוב [טורי!!! אוטוטו!!
] המוני טיולים מאממים לחו"ל, ביקורים בתו השמיני, בית מאגניב בנחלאות [ותבואי לפסטיבל הקולנוע פה יש בופור במסך ענק בחינם!!1
] וכמו רעות ועוד הרבה בשרשור הזה- כל כך מעריכה את מה שאת נותנת כאן ובפורומים אחרים, ההודעות שלך מופלאות ומעודדות, ובכלל, את כפרע!

../images/Emo65.gif

שיהיה לך המון המון מזל טוב ויום הולדת שמח שתהני מכל רגע ושיהיה לך רק טוב, גמיע לך. שתצליחי בכל דבר שתעשי. מקווה שתהני המון היום:)

[[נו, הייתי חייבה]] ../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif

[וגם רעות איימה עליי באייקונים מתאבדים וזה] [אבל את יודעת שזה לא בגללה נו] [נכון? נכון?] נועה, את יקרה מפז, באמת. וכאילו, גאד, את עושה מעל ומעבר לכל כיוון שרק אפשר כמעט, וכל התודה שיוצא להגיד, מרגיש שזה לא מספיק אז, הנה הזדמנות [?] -המון, המון, המון.- ואני רוצה לאחל לך המון המון המון טוב אז, זה יהיה יותר מדי לבקש שבשנה הזאת תהיי יותר טובה לעצמך, תשני יותר שעות, תשמעי [גם] שירים שמחים, כאלה?
או שפשוט צריך כמו כולם לאחל לך פסיכומטרי [הגיון שולתתת!!1] וג'ונתן משמומשמו [אגב טוב שלא גם אנשים ש-ל-א מהפורום קוראים אותו, מכת מדינה!] וטורי המלכתעולם לרב. יפהפיה, שיהיה לך רק טוב. או בעיקר טוב כי רק טוב אי אפשר ואז גם היה משעמם, בייחוד לאנשים כמונו אהמ
ונו, שתמשיכי להיות כזאת מקסימהיקרה אבל גם תמשיכי לצמוח, לכיוונים טובים כמובן, לכל כיוון שאת מאחלת לעצמך, וכמובןןן שתמשיכי לצייר ולכתוב כל כך כל כך נפלא וקסום כמו שרק את יודעת, ושתמיד תדעי לשלב בין העשיה שאת כל כך אוהבת וצריכה לבין המנוחה שגם אותה את צריכה [!!] לא להתכחש
, ושתשמחי המון, היום ובכלל, וגם תמשיכי לשמח אנשים אחרים עם הלב הרחב שלך והרבה הרבה בראוניז
ובקיצור. כל כך כל כך מזלטוב ושמח ומיצוי ואושר ואהבה ושלווה אבל גם התרגשות ובעיקר בעיקר טוב. כמו שהכי הכי מגיע לך, יקירה. [אגב, הסיכה שלך עדיין בתיקפקאצות שלי.] ואני כלכך אוהבת אותך.

../images/Emo65.gif מזל טוב נ'

מאחל לך שתגיעי לגיל 30 עם מינימום טעויות בדרך רק אושר

דיתוּש

New member
מנהלת פורום, מזלטוב!

כי מה אני לא מכירה אותך טוב מספיק כדי לקרוא לך נושי מושי ולשים לך המון לבבות כאלה וסמיילים ;[ אבל בכ"ז! שיהיו לך ימים מגניבים השנה, מלאים בנקודות אור קטנות ויפות, כמו בועות סבון, התחמקות מללכת לבנק, חברים מצחיקים וברכות כיפיות ליומולדת (אהמ.)! ובכלל... הצלחה בהמשך דרכך
. וואלק את...
יום-הולדת שמח! מזל טוב! אושר! מי ייתן ותמשיכי לצייר לנצח. הרבה אור וגאווה, יהודית

noosh

New member
תודה לכולכם! ../images/Emo9.gif

איזה מקסימים, בחיי. רעות... הייתי אומרת שהסתבכת, אבל לא הסתבכת, אז אני לא יכולה לרדת עלייך עכשיו... באסה. הנה!! עכשיו אני כועסת שלא השארת לי מקום לרדת עלייך. סתם, באמת תודה על הכל, לכולכם, ואני אוהבת אתכם המוןהמוןהמון, ותודה על כל הפעמים שאתם פה וכל המילים שלכם.
.

למעלה