כנסו כנסו !

כנסו כנסו !

1.משהו מטומטם ברמות שלא יאמנו אך מצחיק 2.לירושלמים,(אם יש פה)..מאחורי מקדונלס ליד ארומה,גיליתי חנות נחמדה בשם "סופר דיסק" (אולי יש לה סניפים,לא יודעת) אז יש שם דיסק של הביטלס שכולל שני דיסקים-ריבולבר ומג'יקל מיסטורי טור ב80 שקל בלבד!! (אני מתכננת על זה)..נדמה לי שגם ב"תו השמיני" המחירים דומים.

The Mad Hatter

New member
פחחחחחחח....../images/Emo6.gif

כמה משעשע (הלינק). my baby donkey >_< ובקשר לחנות הדיסקים-גם אני רוצה לגור בירושלים. כל מה שיש לי ליד הבית זו חנות עלובה במיני-קניון עלוב (אבל עם סניף "קרביץ" משודרג, שזה חביב) Uיש שם רק את אבי רואד, הצוללת הצהובה ואוספים. P: (אבל היום מצאתי שם את tea for the tillerman ,אז יופי לי...|עוף|) ~רק עכשיו שמתי לב שהלינק לchicken to ride הוא מהאתר של we like the moon. *_*

Miss CB

New member
חחחח...

למה מטומטם? דווקא נהנתי, זה די משעשע המשחק מילים הזה.. חחח MY BABY DONEKY!

Siriusnip

New member
גדול!!!../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

הלינק מצחיק בטרוף, אבל החנות- בטח לא חוקית....

מאור 87

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif נקרעתי!!

She's got a chicken to ride.. חחחחחחחחחחחחחחחחחח

דקלה9

New member
../images/Emo6.gif

ובקשר לדיסק- מעניין מאוד. זה לא בטוח לא חוקי- אני פעם קניתי באוזן השלישית את Ram ומק'רתני באותו הדיסק ועד היום זה אחד הדיסקים שאני הכי אוהבת באוסף שלי.

דיתוּש

New member
יש שם....

רקע מאעפן כזה שנראה כאילו עשו אותו בצייר, ופול מקטרני שר ולידו תרנגולת ענקית ועליה חמור... והוא שר "She's got a chicken to ride" (כי כשהוא אומר ticket זה נשמע כמו chicken
) ואח"כ הוא אומר "My baby donkey" (במקום don't care) וככה זה עשר שניות בערך וזה נגמר... חחח...

SmallVille Girl

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :)))

למעלה