כנסו כנסו!!

• פותח הנושא go555
  • פורסם בתאריך

go555

New member
כנסו כנסו!!

היי, היום וורד הייתה אצלנו בבית ספר...היא שחקה בהצגה על תקשורת...חשבתי שהיא בן אדם נחמד, אבל מסתבר שלא ממש...כשניגשתי אליה וביקשתי חתימה היא סרבה..סבבה אני מבין זאת הייתה הפסקה שלה למרות ששאר השחקנים הביאו לי חתימה וגם הסכימו להצטלם...אחרי ההפסקה שלה כשהיא ירדה למטה ביקשתי ממנה שוב והיא שוב סירבה לי כשהיא מנופפת לי עם היד בתנועה של-יאללה סע מפה.לא ממש איכפת לי מזה שלא קיבלתי חתימה, אבל הקטע הוא שכל ההצגה שבשבילה היא הגיעה היתה בנושא להקשיב לבני אדם, לתת כבוד... מצורפת תמונה של וורד אחרי שסירבה לתת חתימה [מי שלא מזהה היא לובשת חולצה שחורה ] יום טוב =]

mikmikonet

New member
../images/Emo2.gif

לא נעים... מעניין מה עבר על ורד

לולי 180

New member
יאאא..לא יאמן!

אני גרה באריאל ויש לנו בעיר בצפר שקוראים לו היובל.. ויש שם כזה אולם שנקרא "אשכול הפיס".. וזה ממש זהה לאולם שבתמונה! חחח מגגגניבב

Redemption Song

New member
לא דיברתי על זה.

כל אחד היה באשכול פיס, אבל היא לא ידעה שכולם נראו אותו דבר.. אז אמרתי לה, שכמה היא כבר מסתובבת באשכולות פיס? היא הייתה באחד, לא ביותר מזה. היא לא יכלה לראות שכולם נראים אותו דבר.

לולי 180

New member
OMG! איזה בצצפררר אתה ?!?!

ולדעתי היא הייתה מצוברחת מלכתחילה. לא נראה לי שהיא הייתה מתייחסת ככה למישהו סתם. אגב, אני חדשה פה... [אמרתי את זה כבר כמה פעמים.. אבל אף פעם לא יצא לי לכתוב פה
] בקיצור, לירוז, בת 14 מאריאל.

למעלה