כנסו לאוהבי ג'וני

שאווינג

New member
כנסו לאוהבי ג'וני

שמעתי שיש פה הרבה אנשים שרוצים לפתוח לג'וני דפ פורום..ואני רוצה לפתוח לו פורום.. אני יודעת שאין לי סיכוי אבל לפחות שמישו יגיד אם הוא יודע מתי לעזעזל יהיה לו פורום!! לילדה שפתחה את שירשור התמונות של ג'וני שאמרה שהיא בשיאו של משא מתן עם תפוז.. כבר אמרו לך שאת הולכת להיות מנהלת? יש לך שותפים או שאת לבד בעסק? אני אשמח להצטרף אליך.. לא אכפת לי לא להיות מנהלת אבל העיקר להיות חברה בפורום שלו.. הבנאדם הוא כוכב כבר יותר מ20 שנה? הוא מצלם סרטים כבר משנת 86 יש לו יותר שירים מאטומיק קיטן!!( שאגב להן יש כבר פורום..)זה מעצבן שיש פורומים כמו "אוכל חלבי" ו"פוקמון" ו.. "דגים" לא שאני מזלזלת בפורומים האלה אבל איזה מאמץ היה צריך כדי לפתוח פורום כזה? ולג'וני דפ לא מוכנים לפתוח פורום??? אני בשוק! קיצר אם מישו יודע משו על פתיחת פורום חדש של ג'וני אז שיגיב

אם שלחת טופס אז רק אחרי...../images/Emo94.gif

שבועיים יענו לך אם כן יפתח פורום או לא

שאווינג

New member
לא שלחתי טופס

חשבתי על זה ואמרו לי שמזה קשה לפתוח את הפורום.. אני רק רוצה דעת אם פותחים לו פורום נכון לעכשיו..

Runaway Train

New member
אני הצגתי את התלונות האלו בפני

הנהלת הפורומים כבר עשרים פעם,עכשיו זה רק אני או שהחליפו את אפרת שפושניק!!?? יש במקומה את נטע משהו,ורק אתמול שלחתי בפעם הX טופס ואז אחרי הטופס שלחתי מכתב פרטי למנהלת כדיי שתתיחס ברצינות ושם הסברתי לה למה מגיע לו פורום!!!! אל תדאגי אני לא מפסיקה לנסות ,עוד יהיה פורום לג'וני!!!

Mrs Bloom

New member
../images/Emo129.gif טוב,

אז אני מחזיקה לך אצבעות !!! בהצלחה !!! אני מקווה שיתנו לך פורום כי ממש מגיע לו פורום !! סחטיין על התמונות
ואפילו שראיתי את POTC פעם אחת אני זוכרת את הציטוט מהחתימה שלך

למעלה