כנסו לאתר הבא..!!

shilgiah

New member
כנסו לאתר הבא..!!

http://www.gabrielblanco.cc/stephanie_cayo2.htm יש כאן המון תמונות של פלומה!!היא פשוט מהממתתתתתת גם אני רוצה גוף כזה..חחחח

shilgiah

New member
כנסו גם לפה!! נראה לי שזה שיר ש..

הושמע בנשיקות גנובות..תגידו לי אם אני צודקת בקשה..!! כנסו לפה=> http://www.peru.com/barbarayfiorella/audio.asp ותלחצו על הכתובת שכתובה שם ואז יושמע שיר..אני חושבת שהוא הופיע בנשיקות גנובות..ברקע..

חניניתה

New member
זאת לא פלומה אבל היא ממש דומה לה

אולי זאת אחותה? כי אני חושבת שגם אחותה מפורסמת.. כן השיר הושמע ברקע של הסדרה

shilgiah

New member
מי ששרה זאת לא פלומה אבל בתמונות

זאת פלומה!! זה אתר על השם שלה: סטפני קאיו (משהו כזה..)

חניניתה

New member
מה??????? שונאת את תפוז!!!!!!!!!!!!

טוב אני יכתוב פה מה שכתבתי.. אוףף אני שונאת לחזור על דברים!! למה תפוז צריך סתם בלי סימה לא לשים אתה הודעה!!! אוףףףף אם תסתכלי בעמוד תמונות תראי שזה ממש דומה לפלומה אבל רואים שזאת לא פלומה.. בעמוד ביוגרפיה כתוב שמות של שתים.. השם משחה אותו דבר קאיו אבל השמות פרטים שונה לראשונה כתוב ברברה קאיו ולשניה פיורלה קאיו.. מה שאומר שהם אחיות שלה או משהו כזה.. כנראה שהן יותר מפורסמות ממנה..

shilgiah

New member
לא הבנת אותי!!

אני מתכוונת לאתר הראשון שהבאתי.. שם זאת פלומה!

danina the 1

New member
פלומה מהממת!!!

היא ממש ממש יפה... ועשיתי מחקר קטן... רוב השירים שהיו בסידרה זה שירים שהאחיות שלה פיורלה וברברה שרות... ויש לה רק איזה 2 שירים שהיא הקליטה {פלומה}... והשירים שהעלו פה לשמוע אני העלתי את השיר המלא לאתר ואפשר לראות את האתר בשרשור הענק שיש לנו {השרשור הכי גדול!} יותר למטה...

shilgiah

New member
איך את יודעת שאחיות שלה שרות את

השירים שהיו בסדרה? אני יודעת שהשיר שאמרתי לכם לראות אם הוא מהסדרה או לא, האחיות שלה שרות.. מן הסתם, זה האתר שלהן... אבל איך את יודעת שהן שרות עוד שירים? זה מידע טוב..אולי ככה נוכל למצוא את השירים ולהוריד אותם..

danina the 1

New member
מצאתי באתר בחיפוש בגוגל....

היה כתוב שם קצת מידע על כל מיני טלנובלות והיה גם על נשיקות גנובות והיה כתוב שבמקור האחיות של סטפני {פלומה} הן אלה ששרות את השירים שמשמיעים בסדרה....

למעלה