כנסו לגלריה שלו

קוני

New member
כנסו לגלריה שלו ../images/Emo41.gif

יש שם גם כמה הסברים . אחלה יצירות (אם כבר הראו פה את זה, עמכם הסליחה) http://www.artbyfeng.com/

Scum Bunny

New member
פנג הוא כלי

אחד מאבותי הרוחניים, אני חייב לומר. אם אני לא טועה הוא אחראי לחלק המגניב יותר של הארט בסטארקרפט (שוב, נדמה לי). ועיצובי הדמויות ב-Battle Realms. כמדומני. שיט, הזכרון שלי הלך פייפן. יכול להיות שאני חושב על מישהו אחר?

קוני

New member
יכול להיות

במקרה נתקלתי באתר אמן משכמו ומעלה לא ניתן להביע טוב יותר מצבים ותחושות של צייר

Scum Bunny

New member
כן, זה הוא

פנג הוא אומן קונספט. הוא מתמחה בעיצוב דמויות וסצינות עבור משחקי מחשב, סרטים ופרסומות. האמנים של החברה מתבססים על העיצובים שלו כשהם בונים את המודלים או אנימציות של הדמויות ממש. הוא זכה לעיקר הפרסום שלו ברשת כשעיצב את כל הדמויות של Battle Realms (ידוע גם כ"המשחק שיותר טוב מ- Warcraft 3") בסגנון אנימה רצחני, אבל יש לו הרבה עבודות ידועות, וידועות פחות. למשל עיצוב הדמות Bloodrayne הערפדית הסקסית עבור משחק מחשב חדש באותו שם. לחברת בליזארד, יוצרת משחקי סטארקפט ו-וורקרפט יש אומני בית קבועים, ככה שאני כנראה טועה באשר לקשר שלו לעיצוב דמויות בסטארקפט. אבל אני יכול להשבע שזיהיתי את הסגנון שלו בעיצוב הדמויות. יחידת ה-ghost למשל.

ejay

New member
ושמועות מבוססות אומרות שבקרוב

פנג צו יחליף את דאג צ´יאנג בעבודת הקונספט לסרטי "מלחמת הכוכבים" . בימים טובים אפשר לראות עבודות שלו בפורום conceptart.org תחת הכינוי vortx.

למעלה