כנסו לכאן דחוף!

Papito

New member
כנסו לכאן דחוף!

אתם שמים לב איך המצב של הפורום הזה מדרדר אנשים כותבים פה שאלות שבצחוק לא הייתי מסתכל עליהם ואל תתחילו עם כל הפלצפנות שלכל שאלה יש מהות כי יש פה אנשים שמנצלים את המקום לירידות וצחוקים ולשאול שאלות מפגרות שלא במקום. כמה ציטוטים: "האם סנאים מפליצים?" "אני יודע שכלבים מפליצים" "אני במערה כשלפתע נמר בפתח מה לעשות" אני מציע שהפורום יחזור לרמה הגבוהה המקורית שלו

morning star

New member
פפיטו חביבי

אז שני אנשים כותבים דברים כאלה (וד"א, קונטוס משתתף גם בדיונים אחרים...). לרוב מתעלמים מהם והם הולכים (בכל הפורומים ישנם כאלה. הם מחפשים תשומת לב ולעורר דיונים שלא במקום) ואחרים מחליפים את מקומם. משעמם להם, מה לעשות? אז א) או שמנהל הפורום היקר, שהוא בהחלט לא אגדה, אבל מזמן לא ראיתי הודעות מטעמו, ייתערב וימחק ב) או שפשוט נתעלם - הצעה פשוטה בהרבה (אלא אם כן יש לך הערה עוקצנית במיוחד שתעלה חיוך בקרב הקוראים). שלך הנווד

Pablo Honey

New member
פפיטו מיי דרלינג תאתגר אותנו

חוץ מזה מה רע חריגה מהכבדות והרצינות וקצת הומור, אולי לא מוצלח לטעמך אבל מי אתה שתשפוט. peace

ההומור עוזר לי לא להתאבד,

מה שעלה בראשי כמה פעמים (עלה! עלה! לא ביצעתי!), ונעלם תוך שניה. בכל"מ (בכל-מקרה), גם לי הן נראות מטופשות למדי, אבל חלק מהתשובות ממש מעניינות. תחשבו מה זה להתחיל לחשוב בכיוון לא שגרתי? זה מה שעשה את האנשים הגדולים לגדולים.
נעץ נ.ב.-אל תתיחסו לשליש מההודעה ברצינות.

למעלה