כנסו לכאן רגע.....בבקשה....תודה...

כנסו לכאן רגע.....בבקשה....תודה...

היי לכולםםםםםםםםםם.... יש שיר שאני מאוד אוהבת אבל!!!!! אני לא יודעת את כל המילים וחבל לי מאוד... רציתי לשאול האם מישו/י מכיר את המילים של השיר של להקת ``גאיה``. בקיצור שם השיר שאני מאוד רוצה את המילים זה הולך ככה יחד לב אל לב ניצעד... לא יודעת את ההמשך... משהו כזה אני אוהבת לשמוע את השיר הזה אבל הייתי רוצה לדעת את המילים... מי יכול/ה לעזור לי? אני אשמח מאוד תודה רבה, ממני טלי מהקריות.

עופריקו

New member
בשמחה ,

רק שזה יקח קצת זמן, נסי להיכנס מחר אשתדל לשלוח אותו, אגב שיר מקסים יום מקסים עופר

נשמה בוא רגע לכאן...

תודה חמוד איזה הפתעה היתה לי כי לא חשבתי שמישהו בכלל יתייחס למה שכתבתי אז תודה חמוד שניסת תודה מהלב לחבר אוהב..... ממני טלי מהקריות...תודה חמוד תודהההההההההה....

עופריקו

New member
הקדימו אותי.....

מה לעשות ,בכל מקרה העיקר שהשגת את מילות השיר ו... יום הולדת שמח הרבה הרבה אושר ועוד אושר ,את העושר נשאיר בצד, שלך עופר

tairon

New member
שיר לאהבה/גאיה***לכולם

יחד לב אל לב נפתח ונראה את האור שבשמים יחד לב אל לב נפתח בתקווה..... לאהבה אייך שהלב נפתח ...חובק את העולם ובקריאה גדולה נשיר לאהבה אמרו הכל אפשר... זה לא מאוחר השחר כבר עלה זמן לאהבה יחד לב אל לב נפתח ונראה את האור בשמים יחד לב אל לב נפתח בתקווה לאהבה ורק אם נאמין ובלי שום דאווין בדרך העולה זה שיר לאהבה לה לה לה...לה לה לה..לה לה לה יחד לב אל לב נפתח ונראה את האור שבשמים יחד לב אל לב נפתח.... בתקווה לאהבה ורק אם נאמין ובלי שום דאווין בדרך העולה זה שיר האהבה יחד לב אל לב נפתח ונראה את האור שבשמים יחד לב אל לב נפתח בתקווה לאהבה ורק אם נאמין ובלי שום דאווין בדרך העולה זה שיר לאהבה

כנסי רגע חמודה...תתוד רבה

רציתי להגיד לך המון תודה רבההההההההההה!!!!! לא האמנתי שבמהירות כזאת אקבל את מילות השיר.. אני כל כך התרגשתי. תודה חמודה שלי. יש לי יום הולדת בעוד שבוע אז תודה על המתנה היפה שלך.. אני מודה מאוד מכל הלב...שמחתי מאוד תודההההההההההה רבההההההההה .... ממני טלי מהקריות......

לי28

New member
טאי... מדהים כתמיד

ישבתי היום עם טלי מהקריות בגן משחקים, הילדים שחקו להם, התנדנדו, שחקו בכדור - בחוץ כל כך כייף במרחב אין שום מריבה. ופתאום במבט עמוק אומרת לי טלי - לי, יש שיר שאני ממש מחפשת את המילים שלו, רשמתי אצלך בפורום אולי גם את תוכלי לעזור לי..., שאלתי לשם השיר וטלי אמרה לי ``גאיה`` ``שיר לאהבה`` הוסיפה טלי כי היא כל כך אוהבת את המילים שהיא רוצה לרשום אותם לבן שלה בחדר... כמוסר השכל לחיים. הבטחתי לה כי אחפש עבורה את האתר של גאיה באינטרנט... ובטח שם יהיו את המילים, אך טאי המקסים הקדים אותי, שמחתי כאשר ראיתי שטאי השיג עבור טלי את המילים- כל כך היה לה חשוב.... תודה טאי... תודה לי28

למעלה