כנסו למייספייס של דודי דחוף

כנסו למייספייס של דודי דחוף

ORIENTATSIA הגירסה המלאה http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=299754254&MyToken=1998588e-847d-45c8-8a6e-6a1035d4cd07

רינטציה 08 - להורדה

חברה קישור פה לקומונה של KIM שם אפשר להוריד את השיר החדש תהנו שבוע טוב http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=7925&smsMsg= קישור לקומונה ומשם יש קישור להורדה ^^^^^^^^^^^^^^^^^

DJ ELAD 17 A

New member
ממש רענון הורס

ORIENTATSIA הוא החרשו הבאה הוא כל כך הולך להצליח

איןןן דברים כאלה פשוט להיתאהב כל פעם מחדשששש

הורססס<<<< שבוע טוב אנשיםםםםם מווווXXהה!!

TAL BAR ZOHAR

New member
שבוע טוב ומקסים לכולם !!!../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

אני מבין שאת שנת היופי שלי יהיה קשה כבר להשיג והאמת שאני ממש לא מתלונן וההפך הוא הנכון!! האמת שתיכננתי לעשות זאת כבר מחר דיי מוקדם אבל אני רואה שיש כאן שועלים שהספיקו להציץ ולהפיץ ואני אומר שיהיה בכיף!! ובכן כן וזה קורה !!! DUDI SHARON יריית פתיחת קיץ 08 !!! ----------------------- שימו לב ל-4 הקטעים הנבחרים שנבחרו לפמפם לנו את קיץ 08 מבית היוצר של ענק הסצינה דודי שרון אחד ואחד מהם שונה ומיוחד במינו!! הסיפור המלא על OREANTAZIA ----------------------------------- אני יאמר זאת שוב אני מודה ומתוודה שמילים כמו:העתק,גנב או ממכלול המילים הכלכך בזויות האלה אני רואה בהם בחומרה ובפעם הבאה שישתמשו בסלנג זה חסימת משתמש תהיה אופציה כבדה לנושא!! אי אפשר להיכנס לפורום הרשמי של יוצר זמרת או כל אומן אחר ולומר מילים כאילו אנחנו נמצאים בפורום של דוכן נקניקיות וסטייק בגריל! אני מבקש וזו לא הפעם הראשונה ואני מבקש שתיצטרפו אליי לא לכנות יצירות בלשון מכוערת!! השיר "אורינטציה" עלה וירד מ"דוכן הנאשמים" עשרות פעמים לפני ביצוע החידוש יחד עם הוואקליסטית KIM (כך דודי מכנה יצירות אשר הוא אוהב ומעוניין לעשות חסד ולשבח לאוזן קלאבית עכשיווית ובוגרת שתעבור אפילו גם בשפה הרוסית!! תחשבו על זה !! מי היה מאמין פעם ששיר כמו "חארשו" יהיה להיט מועדונים מטורף ויזכה לשיר השנה ברדיו ירושלים רדיו אנקרה ואפילו באלבומי אוסף בארץ ובחו"ל ויהיה ממש נסבל ואפילו חינני ומשעשע על כוסית דרינק ולצעוק שטוטיה קואיה חארשו אפילו אני נתפסתי בזה בצורה מטורפת זה היה רעיון ענק ואדיר!! הלהיט התורן מסומן בשמבצת ובזכוכית מגדלת !! המון לבטים עלו לגבי סוגיית השיר הבא ברוסית ואם בכלל!! כמובן לאחר כל הלבטים לגבי השיר הבא ברוסית ובשיתוף פעולה מלא עם KIM שואפים להכניס את הקטע הבא לנעליים מאוד גדולות וגדולות יותר להדבר הבא קבלו את -----אורנטציה=====!! ועכשיו!! אתם יותר ממוזמנים להציץ בקישור שמצורף שם תמצאו את השיר המקורי לגירסאת הקלאב בה דודי שרון נגע למבצעת המקורית לוליטה ואתם מוזמנים למצוא את ההבדלים ולהחליט לאיזה מן הצלילים באמת הייתם מוכנים להזיז את התחת ואז לישקול היטב איזה מילים להצמיד כשנותנים תגובה או שאולי לא להגיב בכלל!! שיהיה לכולנו שבוע מקסים ומדהים המון אהבה!! עידכונים נוספים בקרוב טל בר-זוהר!!

תסכים איתי או שזכותך לא להסכים

ש לשיר שיר של מישהי אחרת ולקרוא לזה להיט קצת פלצני בעניי ... כי השיר הזה כבר להיט בעניי שמבינים רוסית ,

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifסלחי לי, אבל זה שטויות

Fell it הלהיט של ג'ואל ... לא שלה במקור. מה הקשקוש הזה??

לא דיברתי על ג"ואל ביכלל ! אני מדברת על השיר

שברוסית , השיר הזה דיי חדש והוא להיט בעניי עוליי רוסיה ...

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifסתם ננתי דוגמא. ../images/Emo13.gif

ותומר, יקירי, אין טעם לכעוס. זכותה להביע את דעתה, היא לא פגעה כאן באף אחד. אני התכוונתי שלדעתי זה לא נכון להגיד שלקרוא לחידוש להיט זה טעות. כי חידושים לשירים איכותיים ולהיטים יש בשפע. זה לא משנה ג'ואל, לא ג'ואל, מדונה או פריד אל עטרש חידשה שיר, או אפילו קיבלה השראה ממנו, סחטיין, שיהיה לבריאות. רק בהצלחה

את אמרת קובץ של שטויות פשוט לחסום!!!

איך אפשר להגיד שבארץ מישהו היה מעיז לשמוע קטע טראק שיר או כל דבר של שפה זרה ולהצליח להרקיד אלפי קלאברים ועוד ברוסית! לפי מה שראיתי ביוטיוב הזמרת דומה לנאד נאפוח ולא היה לה שום מצב להיות סוג של הצלחה כאן בישראל ואפילו לא בצחוק!!! תארי לך שברוסיה היו מחדשים של של קרן פלס את חושבת שזה היה יוצא להיט ...ממש לא!!! ופה וגם מה שקרה עם FEEL IT שאז ב98 (כשאני בקושי נולדתי אף אחד עכשיו לא הכיר את השיר עד שג'ואל נתנה לו גז!! בכל אופן מדובר בלהיט בישראל!!! שיר פ333ה אהבתיייי סוףףףףףףףףף ברמות קשות דודי הפציץץ טנקססססססססססס טללל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כאילו חידשו שיר של מדונה חחחחחח

מאיפה הקרצת איזה להיט זה יכל להיות "רינטציה" בישראל איזה??? מי שמע או מכיר את הזמרת המבוגרת הזו ://///// דודי וקים לקחו את זה לכיוון שאפילו מצאתי תא עצמי שומע את זה בלי הפסקה כששוחרר הדמו זה פשוט ענק וההבדלים עצומים!! אווףףףףף עיצבנו אותייייייייי ייאפפפפפפפפפ!!!!!!!!!!!!!

ווואייי ממש התעצבנתיייייייייייייייייייייייייי

עוד פעם צצים ה"מבינים הגדולים במוזיקה"

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifאל תתעצבן כפרה, זה לא שווה את זה ../images/Emo13.gif

EMANUELA XD

New member
../images/Emo47.gifתגובה שלי לרמיקס של דודי וקים

והפעם דודי שרון הצליח לרגש אותי שוב מחדש ברמיקס עם האחת והיחידה
המלכה הבילתי מעורערת
קים קונקשיין בעלת רזומה די עשיר אחרי תרדמת והזנחה
בקונקשיין אני שמחה שדודי חוזר לרסק אותנו שוב כמו שריסק אותנו בעבר עם
קים קונקשיין רמיקס מרגש שהגיע עם
קים למקום רחוק ובוגר עוד הוכחה שהזמן עושה טוב ומשתבח עם השנים
אין מילים לתאר את ההתרגשות "ברוטנציה"
המשך הצלחה לדודי שרון עם
קים קונקשיין-תודה ובאהבה מכל ה
ומצד שני עם
המלכה ג'ואל שמבמבסת עוד הוכחה שאצל דדי שרון יש מקום לכולם והשמיים הם הגבול יאללה בע"ה שיתוף פעולה משהו מרסק שלא היה קים קוונקשיין
וג'ואל מבית היוצר דודי שרו
בהצלחה!!!

תומר זה צא מסהרט שלך

כול העולים מחבר עמים מכירים את הזמרת הרוסיה הזאת ...שהם הרוב בארץ חלאס להיות כזה מושפע מכול קטע שיוצא ממש עושה לי בחילה במילים פשוטות שפעת אנשים כמוך הורסים לקהילה שלנו ת"אוירה זה כזה פתאטי לשיר שיר של מישהי אחרת ולקרוא לזה להיט , בקשר לג"ואל לדוגמא שהבאתם השיר ישן כבר 10 שניםוג"ואל חידשה אותו ככה שזה לא אותו דבר כמו שאדרת עשתה חידוש לשיר משנת 1998 מדובר פה בשיר חדש שהוא להיט אצל חבר עמים . זה לא מתוך פגיעה . ולכול השפעת פה לבניי 16+ אל טחנו מים סתם כי חבל.

ציונע

New member
חמודות בלי לרלורים ומרמורים!../images/Emo13.gif

שיר מדהים,חידוש הורסססססס! דודי שרון? אתה פשוט מ-ל-ך!

EMANUELA XD

New member
יאלה פירגון-כך זה הולך היום בעולם המוסיקה

יוצא שיר ולא הולך לו כל כך טוב-בא DJ ועושה לשיר חידוש מרענן וצעיר ופיתאום השיר נהפך ללהיט במיקרה הזה דודי שרון שיחק אותה עם "רוטנציה" והביא את השיר למקום גבהה כמו שמכירים את דודי שרון הוא יהפוך את השיר ללהיט הקיץ-וכשרמיקס טוב ומתבקש אין ספק שלגירסה הזאת תיהיה גירסת המשך--אלוואי כל הכבוד
לדודישרון הקליברררררר שנהפך ל DJ מספר אחד בארץ --והכי הכי מבוקש
אנשים שרואים פתאום איך המציאות נהפכת לתהילה- פתאום המירמור עולה להם לראש-זה קורה וזה בסדר-גם לכאלה יש תרופה עוד רמיקס חזק ישחק אותה חזק בוואצצצצצצצצצצצצצצצצצ' מבמבססססססססססס ומבעססססססססססס יאלה לפרגן יש מקום לכולם!!

למעלה