כנסו לפה

the messenger

New member
כנסו לפה

אתר חדש ויפה של נוער משיחי ואנחנו מוכנים לדבר איתכם... (בניגוד ל kehila) אז בואו בהמוניכים
:: נגד הזרם ::

בתנאי שלא תתנגד שאפרסם את פורום

תיאולוגיה בפורום שלך.... נעשה ניסיון: אני אשים שם פרסום ונראה אם הוא יימחק...

לא ברורה מטרת הפורום

כל ההודעות הנוכחיות בפורום הן דוח שיח סתמי (שלא קשור למשיח, אלא לנוער). לא היה הרבה מה לחפש שם. אולי זה כי הפורום עדיין בהקמה. מצד שני, נראה שהפורום נועד לתמיכה בנוער משיחי, ולא לויכוחי דת. שימו לב.

שלחתי לך הודעה שם ../images/Emo13.gif

ונכון... אין שם דיונים רציניים בשלב זה. אבל לשם העיקרון, פרסמתי שם את הפורום שלנו ונראה אם ההודעה תימחק

ShLuMp

New member
אין בעיה

שתפרסם את הפורום אני בטוח שאנשים ישמחו לבוא לכאן ולדבר איתכם על עניני דת... חוצמיזה בנתיים באמת אין הרבה דיבורים על האמונה אבל זה רק בגלל שהאתר דיי חדש ועוד מעט יהיה גם תכנים מענינים אז תכנסו מידי פעם...

עושה רושם שדווקא יש בעיה...

לפי התגובות שהתקבלו שם על פרסום הנגד.. אבל נשמח לקבל כאן את תגובותיך בנושאים הרלוונטיים.

ShLuMp

New member
רק אמרנו

שאנחנו לא מתענינים בכל דת כי יש לנו את מה שאנחנו צריכים...

טוב, זה אישי...

אבל כשאני לא מתעניינת במשהו, אני פשוט לא מגיבה. לכתוב "לא מעניין אותי!" משמעו עניין ונקיטת עמדה.

אוקיי

אבל זה חלק מהאמונה שלנו ומי שפרסם את ההודעה להיכנס לאתר לא נראה לי שהוא ממנהלי האתר חברה האתר הזה הוא של נוער משיחי אני גם כזה לכן אני חלק ממנו אבל זה לא אומר שזה לעינינים שמשוחחים בו כאן אז כנסו אבל תדעו שיש שם מגמה בכיוון מסוים כלומר אנשים שם הגיעו כבר לאמת אז אין מה לחשוש כי הם מבוססים בדיעותיהם

L e s t a t

New member
מה אתה רוצה?

זה פורום של נוער משיחי. חוץ מזה, בדברים האלה מתבטאת רוחניות - ביומיומיות הסתמית הזו.

בדיוק

אני מכירה היטב את התנועה המשיחית ואת סובלנותה, ונהניתי להדגים זאת בפורום. אגב, ולא קשור לנושא הפתיל, אני אישה.

ברשותך תיאולוגיה...

נראה לי שהוא פנה אלי.. ובכן, איני רוצה דבר... פשוט, הזמנתם אותי לפורום. ביקרתי, התרשמתי, כתבתי לחברי הפורום האחרים את התרשמויותי. לידיעתך, עם כל הכבוד ליהודים המשיחיים (ולא בציניות) - מרבית חברי הפורום אינם כאלו או שאינם נוער. לכן שאלתי מה מטרת הפורום. לפי תשובתך נראה שהוא לא נועד לאנשים שאינם "נוער משיחי"?

ואני מבינה שבשני המקרים אתה הוא

זה שתרם לאיכות הדיונים
אישית, הקטע עם היעקב ההוא הדליק לי את כל הפיוזים

שמעי

קושם כל אולי זה היה אי הבנה ואני שמכיר את יעקוב יודע שהוא לא מסוגל לכאלה דברים שנית אולי זה התחזות לא חייב להיות שזה באמת מה שקרה אולי מישהו רוצה לנקום בו על משהו

ShLuMp

New member
למה אתה חושב

שרוב חברי הפורום הם לא נוער או לא משיחיים? מצטער להגיד לך שאתה טועה

masorti

New member
אם אתה משיחי, ודאי תשמח...

לעיין במאמר הזה שנמצא בקישורי הפורום. תוכל למצוא שם הסבר מפורט מדוע הזיהוי של ישו כמשיח הוא שגוי, ומוסבר שם מי הוא האיש האמיתי (על פי אותם פסוקים).

למעלה