כנסו מהר מהר מהר מהר....

rahelm

New member
כנסו מהר מהר מהר מהר....

יואו יואו אשלי ומרי קייט היו בצ´ט ב 4/8 החודש!!!!!! בא לי לבכות!!!!!!!!!!

rahelm

New member
לכולם .......

אני בשוק הן היו בצ´ט!!!!!!!!!! יכולנו לדבר איתם!!!!!!!!!

rahelm

New member
אני ישים לכם תמונה של ג´סי איך..

שהוא נראה היום!!!!!! אני בשוק אשלי ומרי קייט היו בצ´ט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rahelm

New member
איזה חתיך הוא!!! הנה תמונה של....

רבקה "אשתו" (בסידרה)!!

rahelm

New member
והנה ס ט פ נ י !!!!!

איזה באסה הן היו בצ´ט ואני לא הייתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מריה12

New member
הם היו שם?! לאאאא פיספסתי!!!!!!!

מאיפה את יודעת את זה? שיוווו פיספסתי
דרך אגב.. יש לכם עוד תמונות של סטפני?

omer wild

New member
../images/Emo36.gifראיתם אותן אתמול בטי וי../images/Emo26.gif

אתמול שדרו את מה שהיה להורדה באינטרנט ! את הבכורה של אוסאין פאוור 3...כששאלו אותן שאלה...הן צחקקו כזה ! איזה מתוקות הן היו...

22NaTa22

New member
אני לא מאמינה...

הן היו בצ´אט? יענו בארץ?....מאיפה את יודעת אני רוצה א.פרטים ב.הוכחות..
זהו עד להערב..איתכם היתה נטה...המחורפנת...

rahelm

New member
הן היו בצ´ט!!!!!!!!!!!!!!

יש לי את כל מה שהיה בצ´ט הכוונה על מה שהן דיברו!!! ההוכחות זה שאני ירשום כל מה שהיה בצ´ט!!! הצ´ט היה באתר שלהן !!!!!!! ילדים מכל מיני מקומות שאלו אותן שאלות !!!!!!! עכשיו אני בדיוק קורא את זה !!!!!!!!!! יואו אני בשוק שפיספסתי את זה גם אנחנו היינו יכולים לשאול שאלות!!!!! רשום מכל מיני ארצות ילדים שאלו שאלות!!!!!

22NaTa22

New member
שווה

בואו נומר אנחנו ממש מכנים בילדים האלא....... ומתי זה יקרה...(תשלחי את מה שהן דיברו..?!)?! שלך, מתה לקרוא נטי...

rahelm

New member
הדברים שהן דיברו בצ´ט...

זה דף גדול מידי ואי אפשר להכניס אז אני ירשום שאלה שילד שאל ואת התשובה שלהן אבל באנגלית או שאתם רוצים בעיברית???.

rahelm

New member
אני עכשיו קוראת את זה.....

זה בערך שלוש דפים!!! אני בשוק שפיספסתי את זה איזה שאלות ילדים שאלו אותן!!!

22NaTa22

New member
סבבה..

אם את שולחת פשוט תעתיקי את זה לוורד ותשלחי כל פעם חצי עמוד.. ותשלחי באנגלית אני מעדיפה את המקור.. חחח.....תודה נשמה אם את שולחת...שלך נטי..

מריה12

New member
אה כן? חח טוב אני מבולבלת

וניכנסתי לפרטים שלך לא היה כתוב שם אז ניחשתי

rahelm

New member
הנה השורה הראשונה ככה הן פתחו ..

את הצ´ט זה ציטוט !!!!!!!!!! MKA Live UK: Hi everyone! We are delighted to have this chance to talk to you on this live chat. First up we just wanted to express our condolences for the sad news for the passing of the Queen Mother.

למעלה