כנסו מהר מהר מהר מהר....

AM16

New member
OK כולם להרגע זה לא מה-8/4 אלא...

מהסביבות אפריל מאי. זה היה מזמן וכבר קראתי את זה 20 פעם זה היה בצ´אט של AOL אנגליה הנה כל הצ´אט

rahelm

New member
מה שאתה מדבר זה מ...

2/3 גם אני ראיתי את זה !!!! אבל מה שאני מדברת זה מה - 4/8 ורשום במפורש את התאריכים היה אחד ב 12/9/01 אחד ב 2/3 ועכשיו אחד ב-4/8 הן אומרות שם שיש להן חבר!!!

AM16

New member
השורות שציתת הן מהציאט שאני מדבר

עליו. ואם לא אז בכל מקרה הן אומרות שהמלכה של אנגליה נפטרה וזה היה בסביבות מאי

AM16

New member
אני ודע איפה הטעות שלח

התאריכים הם באנגלית ובאנגלית התאריכים הולכים ככה: שנה\יום\חודש ובעברית זה ככה שנה\חודש\יום אז הצ´אטים שאת פירטת הם מה- 2\3 12\9 וה- 8\4

rahelm

New member
אתם יודעים ש...

כשהן היו בצ´ט הן עשו את התמונות האלא וגם את התמונות שהן עם כובע !! כי שאלו אותן מתי הן מתכוונות לעשות צילומים כאלה אז הן אמרו כרגע אנחנו עושות מצטלמות !!!!!

AM16

New member
אני לא ראיתי אף שאלה כזאת שם

את יכולה לצטט אותה

rahelm

New member
תראה אם אתה לא מאמין........

ב ע י ה שלך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rahelm

New member
אני לא חייבת לך דין וחשבון....

אני אומרת לך שזה מה 4/8 ואל תתווכח איתי!!!!!!!!

rahelm

New member
והנה עוד ציטוט:

Swordfish asks... what kind of boys do you like? MKA Live UK: Ashley: We both have boyfriends.... I like a guy with a good personality, cute and funny MKA Live UK: Mary-Kate: I have the same tastes!

AM16

New member
טוב אני מאמין לך.

אני לא רוצה לריב על שטויות פשוט תני לי קישור לזה טוב

rahelm

New member
אופס אופס אופס .......

קשה לי להודות אבל צ ד ק ת !!!!!!! שכחתי שהופכים את התאריך בארה"ב!!!!!!!!! זה מה - 8-4 SORRY שהתווכחתי אבל אתה צדקת הפעם!!!!!!!!!

AM16

New member
איפה מצאת אותו? אני מצאתי אותו באתר

הרשמי בחלק של אנגליה, אבל אין שם את הארצות שהילדים כתבו מהן

rahelm

New member
אני מצאתי באתר...

אנגלי אני לא יודעת את השם הדפסתי את זה !!!!!!

rahelm

New member
מה שאני הוצאתי יש בו עוד.....

כמה שאלות שאין באתר שלהן!

Nomero Uno

New member
גם כאן יש לך טעות

הצילומים נעשו ב8/8 בכל מקרה כך שגם אם הצ´אט היה ב4/8 זה לא היה נכון לגבי הצילומים שאת הזכרת זה הצילומים מלונדון שהן עשו בזמן שהן היו שם והן לא התכוונו ממש "עכשיו" אלא באותם ימים

rahelm

New member
איך זה יכול להיות.......

מתי היה האוסקר לפני 4 חודשים ???????? לא נשמע כל כך הגיוני כי הן רשמו שורסצה עשתה להן את השמלה והאוסקר לא היה לפני 4 חודשים פחות לא???

Nomero Uno

New member
את בטח מתכוונת לVanity Fair

אז זה היה לפני ה 8/4 והצילומים שאני מתכוון זה לא הצילומים של האוסקר התכוונתי לזה

למעלה