כנסו, נושא חשוב והכרחי

orit a3at

New member
כנסו, נושא חשוב והכרחי

כוסאומו העופר שכטר הזה, בגללו שמים שירים של אינקיובוס באלופה (אל תטעו אני לא רואה, אני יעדיף לראות מרתון של "שישי עם מיכל" או לחלופין הקלאסיקה "שישי בגאון"). מה הצעד הבא? כוכב נולד 5?בניצינים ישירו את Love hurts תגובות?? מה יש לכם להגיד על הנושא?? רע ? טוב? speak now or forever hold משהו.... אנאערף הייתי חייבת לפרוק...

itzikch

New member
מהתגובה שלך זה נראה לי כמו :

אוי אוי אוייייייייייייי חח תאמת לא כזה מעניין אותי האלופה , אבל מגניב שהם שמים שירים של אינקובוס חבל שלא תובעים את התוכנית על זכויות ח קצת חשיפה לא יזיק , כול איש שלישי שאני שואל אותו אם הוא מכיר אינקובוס הוא אומר לי "מי אלה בכלל?" וכוכב נולד לא ישירו שירים באנגלית חח שימותו הם !! אין כמו אמריקן איידול !!!!!!

orit a3at

New member
חחחחח אני נוטה להגזמות

סתם התחרפן לי השכל כששמעתי את מייק יורסלף שזה אחד השירים החכמים ששמעתי ברגע שיהודה לוי במסך, לי אישית משהו לא הסתדר... יש לי הצעת ייעול, שישמו שירים של נינט, לא סובלת אותה ואת האלופה.... שתי ציפורים במכה או שתי סקיני במכה. אל תגיד לי שאתה רואה אמריקן איידול????? זה משעמם... מילא heroes גם אני מורידה סידרתית (הירו התותח על), csi (l.a) אפילו ורוניקה מארס כבר שווה צפייה.... בעעעע מגרש ביתי ואמריקן איידול, תכף תגיד שאתה רואה גם סמולוויל ואז אני בכלל ישתגע

Rock Bottom

New member
your breath...

והיי, עד שישי בגאון!!! הוא אירח פעם את אבשלום קור! וגם את ההוא.. נו!

noGz

New member
התכוונת- "your peace", כמובן

(ואני שוב מונעת מעצמי בכוח לא לשים תמונת ענק של איימי וויינהאוס בהודעת שנאה שלך שמה למטה)

Rock Bottom

New member
משום מה

הייתי בטוח שזה your breath מכל הסרטים האמריקאיים האלה.. נו, אני מניח ש-your peace הגיוני יותר.

L A D Y B U G 2

New member
גם לי זה מפריע איפשהו ../images/Emo10.gif

כבר 4 שירים ברצף (ושלא תטעו, גם אני לא רואה את הסידרה!!!)... פשוט לשמוע את השירים הגאוניים האלה בסדרה כל-כך עקומה? לא נראה לי טוב!

AeroFan

New member
מה כ``כ מפריע?

זה דווקא נחמד מאוד שהם שמו את זה

itzikch

New member
../images/Emo207.gif מישהו ראה ידיעות היום ?

איזה ביזיון תראו ידיעות אחרונות בכותרת עמוד אחרונים היה כתבה קטנה על אומנים שמביאים לארץ .. הזכירו שהביאו את בלאק אייד פיס 50 סנט רוגר ווטרס אפילו לא הזכירו את אינקובוס !!! אמרו שהלהקה הכי גדולה שהם מביאים זה אוונסנס פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קיצר ידיעות אחרונות סאקס ושלא יביאו את בריטני ...

orit a3at

New member
אויי גמני חשבתי בדיוק על זה כשקראתי...חארות

איכסה אוונסנס...אבל עכשיו לפחות יש לי משהו לצפות לו בחיים, ההופעה של בריטני ספירס...(צינית כמובן)

o pie

New member
אינקיובס לא ממש פופולארים בארץ

אוונסנס, 50 סנט, רוג'ר ווטרס, ובלאק אייד פיס, לעומתם - יותר פופולאריים.

AeroFan

New member
תכלס

עד כמה שאומרים "למה ההופעה היתה בהאנגר 11 ולא בפארק הירקון" או משהו זה לא אומר הרבה... אינקובוס עדיין לא כ"כ פופולריים בארץ, לא ראיתי בחיים אף כתבה עליהם בעיתון פה (אפילו לא איזכור קטן להופעה)... אבל זה מה שהולך כיום, מה שפופולרי יותר זה מה שחרא יותר (אולי חוץ מאוונסנס)...

L A D Y B U G 2

New member
נראה לי שעופר שכטר מתכוון להפןך אותם למאוד

פופולאריים ומוכרים לצופי האלופה!!! כרגע היה את Drive ואת The warmth

noGz

New member
הייתה כתבה קצרה במעריב לנוער

אם זה נחשב מבחינתך (וכמובן שהיא נגזרה ונמצאת על לוח המודעות לצד הכרטיס מההופעה)

nofi85

New member
אתם יודעים מה...אם כבר

אז כבר מה לדעתכם השיר הבא שישימו ב"אלופה"..??! בינתיים הם תקועים על make yourself לפלחות נעשה מזה משהו כאן בפורום..:)

למעלה