שמע כשאתה הולך לבית קברות לצוד
רוחות, אתה לא מצפה שבאמת תיהיה פעילות למזלך, וכשכן תיהיה את עדיין תפחד כי אתה לא יודע האם זה משקף לך סכנה או לא, ואם אדם שחוקר תנושא אבל בחייו לא ראה באמת רוח עדיין יפחד כי פתאום כל המחשבות והפחדים שלו מתגשמים, ואז פתאום הסרט כמו "סיוט ברחוב אלמ" לא נירא כמו סתם סרט אימה בדיוני אלה מציאות. והבעיה בסרטון שפה נטען זאת רוח, ולכן עיניה לא אמורים לנצנץ, לאומת זאת סמיגול נטען כבשר ודם, לכן לא מוזר שעיניו יחזירו אור ברמות פליטה כעיני כל יצור חי. וזה מה שאנחנו אמורים לעשות. ללכת לבתי קברות, בשלב מסויים ללכת ולהכין מארבים ביערות, ואז כבר לצוד חוצנים (עם מצלמות הכל כמובן). לי יש תירוץ למה אני לא עושה, אין לי בנתיים תקציב וזמן. מה איתכתם ? בסופו של דבר האינטרנט אמור להיות ככלי לסינכרון ועידכון מידע של מה קורה ובאיזה איזור, ואתם אמורים להיות פרוסים בנקודות חמות ברחבי העולם, ולהגיד לי אצלי נקלטה פעילות כזאת וכזאת והגל אמור להגיע בקרוב לאיזור שלך, מה אצלכם ? ואז במקרים לוהטים לסור לנקודה אחת איפה שנצפה לפעילות רצינית ע'פ הערכות שלנו. מה שאנחנו עושים עכשיו זה יושבים כולם יחד בבצה אחד וזורקים אותו כדור אחד לשני.