כנסו-סמיגול

מוריקה

New member
כנסו-סמיגול

מה זה סמיגול? שוטטתי באינטרנט ומצאתי סרטון של שני מטיילים שראו סמיגול או משהו דומה לו כנסו לקישור....

Majestic12

New member
זו עוד אחת מהבדיחות באתרי שוליים

זהו עוד סרט מבויים, תוצרת בית, שכמוהו מתפרסמים באתרים מסויימים באינטרנט.

DeniDen

New member
סמיגול זה השם של גולום משר הטבעות.

מפחיד.. מי שלא ראה את שר הטבעות.. אז ככה גולום\סמיגול נראה>>

Gilliana

New member
בדיוק כך!

ומשם גם שאבו כנראה יוצרי הסרטון הזה את הרעיון.

destar

New member
זה מזוייף ! אותו חבר'ס עשו את אותו

קטע רק שבמקון סמיגול רואים רוח רפאים ... ואני מזהה גם את הקולות כך שאני בטוח שמדובר באותם חברה אם אני אמצא אני אשלח לכם תקטע

scriewy

New member
אבל איפה שהרוח רפאים היה בחור 1

קול 1. אבל גם ספרדית או משהו. ושם לרוח ניצנצו העיניים מה שלא יכול להיות. אבל סמיגול זה סמיגול פחחחחח

זה לא מזוין

אני לא יכול להסביר לכם, רק תדעו שזה לא מזויף. יש פה הרבה מוחות טובים, אך רובכם מעדיפים להאמין בהפך מאשר באמת, וזאת בגלל הפחד שלכם לדעת יותר, בזמן שאתם רוצים..

מוריקה

New member
מאיפה לך לדעת שזה לא מזויף?

יש הוכחה? לי בעיקרון זה נראה די אמיתי אבל אחרי ששמעתי מהרבה שאמרו שזה די מבוים על ידי שני ילדים אני כבר לא יודעת............:/

ילדים בטוח לא ביימו את זה

את זה אתה יכול להבחין על ידי הטון, הבוגר אף המבוגר.. דרך ההתבטאות ובהם נאמרים דברים, שהם אופן די רגיל ולא מיחס חשיבות להיצור שבא לתמונה כך בפתאומיות, רק מחזק לדעתי טענה זו.

destar

New member
הרי לכם אותו קטע רק עם הרוח רפאים

http://www.ebaumsworld.com/videos/ghostgirl.html נטען שזו ילדת רפאים ורואים בברור שמדובר בזיוף (גם בגלל שרואים את העיניים כמו בסירטון של הסמיגול ) ועוד משהו אם יש לבחור "ביצים" להסתובב בבית קברות בשעה 1 וחצי בלילה נראה לי די טיפשי שהוא יפחד מדבר כזה ... שימו לב בתגובות בסירטון של שהסמיגול עוד אחד קלט שמדובר באותם אנשים ...

scriewy

New member
שמע כשאתה הולך לבית קברות לצוד

רוחות, אתה לא מצפה שבאמת תיהיה פעילות למזלך, וכשכן תיהיה את עדיין תפחד כי אתה לא יודע האם זה משקף לך סכנה או לא, ואם אדם שחוקר תנושא אבל בחייו לא ראה באמת רוח עדיין יפחד כי פתאום כל המחשבות והפחדים שלו מתגשמים, ואז פתאום הסרט כמו "סיוט ברחוב אלמ" לא נירא כמו סתם סרט אימה בדיוני אלה מציאות. והבעיה בסרטון שפה נטען זאת רוח, ולכן עיניה לא אמורים לנצנץ, לאומת זאת סמיגול נטען כבשר ודם, לכן לא מוזר שעיניו יחזירו אור ברמות פליטה כעיני כל יצור חי. וזה מה שאנחנו אמורים לעשות. ללכת לבתי קברות, בשלב מסויים ללכת ולהכין מארבים ביערות, ואז כבר לצוד חוצנים (עם מצלמות הכל כמובן). לי יש תירוץ למה אני לא עושה, אין לי בנתיים תקציב וזמן. מה איתכתם ? בסופו של דבר האינטרנט אמור להיות ככלי לסינכרון ועידכון מידע של מה קורה ובאיזה איזור, ואתם אמורים להיות פרוסים בנקודות חמות ברחבי העולם, ולהגיד לי אצלי נקלטה פעילות כזאת וכזאת והגל אמור להגיע בקרוב לאיזור שלך, מה אצלכם ? ואז במקרים לוהטים לסור לנקודה אחת איפה שנצפה לפעילות רצינית ע'פ הערכות שלנו. מה שאנחנו עושים עכשיו זה יושבים כולם יחד בבצה אחד וזורקים אותו כדור אחד לשני.

Majestic12

New member
רבותי...אתם חוגגים יותר מדי ../images/Emo8.gif

יותר מדי חוגגים על סרטון מבויים ומזוייף. יותר מדי פילוסופיות וניתוח של דברים שהם - חסרי תוכן מציאותי... אבל תודו, שכיף להתעסק עם זה.....העיקר הספקולציות

זה לא כיף להתעסק בזה

אתה מסוג האנשים שחושבים שזה כיף אז אחלה אני לא אוהב את זה כל כך, אני מעדיף לצאת לשטח, ולחקור. כרגע אין לי כוח אדם שמסוגל לעשות זאת פרט לי, אני פשוט לא מכיר. אז במקום לראות דברים כאלה פה ולחשוב או להסיק או מה לא, מה דעתכם לעשות משהו בענין, זה לא אומר שתוצאות יהיו ברגע העבודה או הבדיקה, אבל לפחות ננסה.

סלח לי אתה לא ברור בעצמך

אתה לא יודע למה הוא מסתובב שם בשעה הזאת, ואם באמת "יש לו ביצים" לא אומר שהוא לא יפחד בזמן שהוא יראה דבר מסוג כזה. גם אני עשיתי דברים דומים כשהייתי צעיר יותר , ודברים מסוג כזה או אחר. בכל מצב אם דבר מסוג כזה היה קורה, עדין הייתי מפחד. תסביר למה זה כזה ברור שזה זיוף.. בבקשה תפרט כמה שיותר..

למעלה