כנסו.. קטע על מאיה מהעיתון..

כנסו.. קטע על מאיה מהעיתון..

למי שקנה היום ידיעות אחרונות שיסתכל בעיתון 7 ימים בעמוד 76 זה עמוד רכילויות.. והרכילות הראשונה שכתובה שם היא על מאיוש... אז בכל זאת למי שאין ידיעות היום או שפשוט אין לו כוח לפתוח את העיתון.. אני יצטט את הקטע.. "ראשון בבוקר,שדה התעופה,אילת. כולם עומדים יפה בתור לביטחון ורק אחת,מאיה בוסקילה,מתחילה לצרוח שאין מצב שהיא הולכת לעמוד שם כמו כולם. ניגש אליה איש ביטחון ותוהה לפשר המהומה,אז בוסקילה רק מעפעפת ומסבירה:"אני לא מוכנה שאנשים יבואו לכאן ויבהו בי". ולא זה לא הרשים את אנשי הביטחון. מה שאילץ את בוסקילה להמשיך להתלונן,אבל בשקט." תשמעו... לדעתי היא צודקת ב-100% זה מעצבן שאתה עומד יפה בתור כמו כולם ומסתכלים עלייך לא מסתכלים בוהים בך שזה עוד יותר גרוע!! אבל אין מה לעשות היא מפורסמת וזה מה שצריך כל מפורסם לקחת בחשבון.. במיוחד מפורסם ברמות של מאיה... אז נסכם את זה במשפט:"מרוקאית או לא מרוקאית?" {ואני מרוקאית!! וזה לא בשביל לרדת עלייה חס וחסה אני מתה עלייה חח רק אני רוצה להראות שמרוקאים באמת עצבנים.. כמוני! אבל לא כל הזמן! חחח} שיהיה לכם שבת שלום.. ובהצלחה בבגרויות.. מבחנים ובכלל בלימודים כי במילא עוד מעט השנה נגמרת.!

למעלה