כנסו רגע בקשה תגידו מישהו יודע איך קוראים לשיר שאיילה ובועז עשו?(השיר שטלי רצתה לשיר באדיר מילר)
M mayans1 New member 7/8/05 #1 כנסו רגע בקשה תגידו מישהו יודע איך קוראים לשיר שאיילה ובועז עשו?(השיר שטלי רצתה לשיר באדיר מילר)
מ מאי פריצנוולדן New member 7/8/05 #3 לא'דעת אבל אני זוכרת קצת ת'מילים.. אז מה אתה רוצה ממני לא מספיק השפלתי את כולי לא מספיק אמרתי מצטערת בלה בלה בלה.. אני אוהבת אותך כמו שאהבתי אני... חח עזבו אני מרחפת..
לא'דעת אבל אני זוכרת קצת ת'מילים.. אז מה אתה רוצה ממני לא מספיק השפלתי את כולי לא מספיק אמרתי מצטערת בלה בלה בלה.. אני אוהבת אותך כמו שאהבתי אני... חח עזבו אני מרחפת..
D d a n i e l 123 New member 7/8/05 #5 אני זוכרת קצת קצת תמיליםם...כנסי אז מה אתה רוצה ממני ? א מסיק השפלתי את ראשי...(לאדעת אם זה ראשי) לא מספיק אמרתי מצטערת.. עוד מששהוו אני אוהבת אותך כמו שאהבתי איך עזבתי אותך בלי שחשבתי? ..............מאוחר להתעורר אבל אני לא רוצה...אף אחד אחר !
אני זוכרת קצת קצת תמיליםם...כנסי אז מה אתה רוצה ממני ? א מסיק השפלתי את ראשי...(לאדעת אם זה ראשי) לא מספיק אמרתי מצטערת.. עוד מששהוו אני אוהבת אותך כמו שאהבתי איך עזבתי אותך בלי שחשבתי? ..............מאוחר להתעורר אבל אני לא רוצה...אף אחד אחר !