כנסו רגע, זה חשוב...

כנסו רגע, זה חשוב...../images/Emo14.gif

אני רוצה להודיע לכם שאני עוזבת את הפורום, כאילו יותר פורשת מניהולו כי אני חושבת שאני כבר לא מתאימה לנהל אותו... זה לא שהפסקתי לאהוב את מיילי, או את השירים שלה ואת מה שהיא עושה, אני פשוט מרגישה שכבר אין לי הרבה זמן לפורום כמו פעם ואני חושבת שיותר כדאי שיהיה/תהיה מנהל/ת אחר/ת שיוכלו להשקיע יותר בפורום, כי אני מאמינה שאם ישקיעו יותר בפורום הוא ייפרח... בכל מקרה רציתי להגיד שהיה לי הכי כיף והכבוד הכי גדול להיות המנהלת של הפורום הזה, שאלו היו השנה ו-3 חודשים הכי מדהימים שהיו לי, שהכרתי פה אנשים מדהימים באמת ושאני מבטיחה לבוא לבקר מדי פעם אם הפורום עדיין יהיה קיים... אוהבת אתכם המון המון המון לירז 3>

XpinkmeX

New member
../images/Emo41.gif מהההההההההההה O:

את לא שונה משאר המנהלים שבתפוז O: חבללל באמת שחבל. :=[ תודה על הכל בכל מקרה :]

אני לא שונה../images/Emo14.gif

אני פשוט מתחילה עכשיו שנה של בגרויות ואני רוצה להשקיע בזה כמה שיותר ככה שיש לי ממש קצת זמן לפורום ואני לא רוצה שהוא יתנהל בצורה שהוא מתנהל עכשיו בגלל שאין לי זמן להשקיע בו...

orpaz14

New member
למה? :O

ולירז..חבל שאת עוזבת.. זה שאין לך זמן זה בסדר, לכולנו אין זמן, זה לא כזה נורא.. אבל לא יודעת..איך שבאלך.. =\

אני דווקא לא חושבת כמוך../images/Emo14.gif

אני כמעט בטוחה שאם יהיה מישו שישקיע בפורום יותר הוא יראה אחרת, כי עדיין יש פה גולשים

ימצאו מחליף/ה../images/Emo14.gif

אני לא היחידה שיכולה לנהל, יש עוד הרבה אנשים מאוד מוכשרים שיכולים לנהל את הפורום על הצורה הטובה ביותר:]

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo19.gifמה !? וואי חבל לירזוש!!../images/Emo14.gif

טוב אני מאמינה שאיאפשר לשכנע אותך כבר ההפך כי בטח חשבת על זה הרבה.. אז אני מקווה שלפחות תישארי כאן בתור גולשת בפורום
אוהבת, שיר

אני מבטיחה להכנס כל פעם שיהיה לי זמן../images/Emo14.gif

וכן, האמת היא שחשבתי על זה המון...

Selena Gomez

New member
אמנם לא הייתי פה מלא זמן

בגלל כל המבחנים, הייתי מנהלת מעולה מאוד, באמת שכשגלשתי פה היה ממש נחמד איתך ואני ממש מצטערת שכל הזמן פספסתי את המפגשי פורום :/ שיהיה לך המון בהצלחה בהמשך הדרך

hannah montana

New member
אויייייי חבל מאוד../images/Emo7.gif

למרות שאני לא כזה הרבה בפורום אבל הכרתי אותך עוד מהקומונה שלי לסדרות דיסני והייתי בהתחלה של הפורום והיית מנהלת ממש טובה וכיפית חבל מאוד אבל
בהמשך

למעלה