כנסו רגע תעשו טובה

אריק109

New member
כנסו רגע תעשו טובה

מה עדיף האוניברסיטה הפתוחה (מכללת רמת גן) או האקדמית ת"א במדעי המחשב?

BlackBamba

New member
לדעתי כדאי שתשאל גם בפורומים נוספים...

שמיועדים יותר להשוואת מוסדות לימודים. מההכרה המצומצמת האישית שלי, למכללת ת"א-יפו שם טוב (לפחות מבין המכללות) והרמה טובה. לגבי מכללת ר"ג, לא מכיר מישהו שלמד שם, אבל אם התואר של האו"פ (הכוונה שהתעודה שמקבלים של האו"פ במדמ"ח ולא איזו קומבינה) זה תואר אקדמי אוניברסיטאי לכל דבר. השאלה מה בדיוק הערך המוסף שנותנים שם במכללה?! לי אין מידע על כך. כאמור בפורומים סטודנטיאליים ושל מוסדות שונים עוסקים בהשוואות האלה יותר.

generala

New member
עדיף ../images/Emo36.gif

האוניברסיטה הפתוחה (מכללת רמת גן), כי זה תואר של אוניברסיטה, לעומת האקדמית ת"א, שזה תואר של מכללה.

Dizzy Doop

New member
האם יש תנאי קבלה למכללת ר"ג?

כלומר, זה כמו האוניברסיטה הפתוחה (בלי תנאי קבלה מוקדמים)? ועוד שאלה באותה הזדמנות, האם ההרשמה לסמסטר קיץ באו"פ כבר הסתיימה (לפחות לאלה שמעוניינים להרשם לאשנב למתמטיקה)?

אריק109

New member
במכללת רמת גן יש דרישה.. לא מבין למה

תעודת בגרות מלאה... בלי פסיכומטרי ובלי ממוצע ובלי כלום רק תעודת בגרות

BlackBamba

New member
לגבי הדרישה...

תבוא עם מספיק נחישות ורצינות, דבר עם יועץ הלימודים שלהם - או איך שקוראים לתפקיד, והם יקבלו אותך. יש להם אינטרס לקבל כמה שיותר מועמדים... תנאי הקבלה החשוב ביותר הוא גודל היתרה בחשבון הבנק
. השאלה, שוב, מה הערך מוסף שלהם ללימוד התואר? אתה אמור לשלם על קורסי האו"פ גם? נכון? האם זה כמו לימוד מתוגבר? או מה?
ונקודה חשובה מאוד (שוב) => התואר בר"ג הוא במדעי המחשב (ממש)? או שאתה לומד מקצועות מדמ"ח במכללה ובעצם התואר הוא "בוגר במדעי החברה", "מדעים מדוייקים" , "מדעי הטבע" (או משהו כללי דומה).

vinney

Well-known member
אין תואר הבמדעי המחשב במכללת רמת גן

יש רק באוניברסיטה הפתוחה. הלימודים במדעי המחשב בקמפוס מכללת רמת גן הם לימודים של האוניברסיטה הפתוחה לכל דבר ועניין, ולא שונים מלימודי האוניברסיטה בכל מרכז לימוד אחר. העלויות הנלוות שמשלמים למכללה הן על הזכות לנשום את האוויר שלהם.

Dizzy Doop

New member
*** לא עניתם לי השאלה...

האם ניתן עדיין להרשם באו"פ לסמסטר קיץ (לאשנב)?

generala

New member
../images/Emo36.gif תשובה...

משום מה לא ניתן להעלות קבצים לאתר ?!?!?! כנס ללינק, ותחפש שם "אשנב למתמטיקה", (עדיף דרך אקספלורר), עדיין אתה יכול להירשם במסגרת הרשמה מאוחרת, לך זה לא משנה חוץ מ-300 ש"ח נוספים שתשלם...

vinney

Well-known member
ההרשמה הרגילה נגמרה כבר

תבדוק במוקד הפניות אם אתה יכול להרשם בהרשמה מאוחרת. 09-7782222

generala

New member
תשובה ../images/Emo36.gif

אין תנאי קבלה, כי זאת המתודה של האו"פ. ההרשמה הסדירה הסתיימה, אתה תרשם למאוחרת ותוציא עוד 300 שקל "קנס" על האיחור

אריק109

New member
חבל על הזמן מה זה מפתה אותי להרשם לאופ - כנסו

אני מת על שיטת הלימוד הזאת... ששולחים את כל הספרים בדואר ופשוט לומדים לבד אני מת על זה... יש להם ספרים מעולים... ומעבר לזה אני אוהב לחרוש לבד... הבעיה המקצוע מדעי המחשב מקצוע קשה לא יודע אם זה אפשרי ללמוד לבד.. והפחד הנוסף הוא המריחה של התואר... עשיתי חישוב פשוט... סך הכל 23 קורסים... אם אני לוקח בסמסטר 3 קורסים... ועוד קורס אחד בקיץ 7 קורסים בשנה ב3 שנים אני מגיע ל 21 קורסים ואני צריך להשלים עוד 2 קורסים ככה שבשלוש שנים וקצת אני מסיים את התואר בקצב כזה...נשמע לא רע... הדבר היחיד שאני מפחד זה שהספרים לא מספיק טובים ... אני ממש ממש מפחד מזה..אולי אני אלך לספריה נראה איך הספרים שלהם..

Dizzy Doop

New member
איפה הספריה ממוקמת?

האם מדובר בחנות למד"א? כלומר, שתיהן באותו מקום, ברעננה?

shuroo1

New member
ספרים...

הספרים של האו"פ בקורסים במתמטיקה ממש מעולים,לדעתי. זה גם מאוד עוזר שאפשר להתקשר למתרגלים בערב ולשאול שאלות,מה שאי אפשר לעשות במקומות אחרים. אני ממש משוכנעת שאם לא היתה האו"פ בארץ,לא היה אף ספר לימוד נורמלי במתמטיקה בעברית (-ומעטים הספרים הנורמליים באנגלית...) בארץ, באף תחום שלומדים כחלק מהתואר במדמ"ח. האמת היא שרק בקורס בפיזיקה מצאתי ספר שלא היה משהו... אני עד היום , גם בב"ג, עדיין מחפשת את הספרים שלהם כדי ללמוד מהם...

אריק109

New member
תודה שורו או שירי

בכל מקרה לבחור ששאל למעלה...איפה הספריה... אני הולך למכללה איזורית ופשוט נכנס... אומר שאני תלמיד לא בודקים אותי... ופשוט הולך לספריה שלהם ויש שם ספרים של הפתוחה... מאוד פשוט וקל

למעלה