כנסו רגע...

דידוש2

New member
כנסו רגע...

אנשות ואנשים למי שלא ראה או למי שרוצה לראות עוד פעם היום בערוץ E ב-18:20 יש קלוז-אפ על ג'וני מישהו יודע מתי יוצא היו זמנים במקסיקו בדיוידי??? ומתי יהיה המצעד של בדרני השנה שבו ג'וני זוכה מקום ראשון???

Deppaholic

New member
היו זמנים במקסיקו

יוצא בדיוידי ב20 לינואר, כרגיל בארה"ב... אין לי שמץ מתי זה יוצא בארץ.. בטח איזה חודש חודשיים אחרי...

WallFlower

New member
אוף../images/Emo70.gif

הייתי ראשון-שני בביוטופ המסריח הזה בגמלא (רחוק בצפון למי שלא יודע...) בכל מקרה בדרך הבייתה אני שומעת אנשים מדברים - "כן היה בסרט ההוא את זה משודדי הקאריבים ושוקולד וגם אשטון קוטצ'ר היה שם וזה...נו איך קראו לאיש ההוא משודדי בקאריבים?" ואני מתחממת בקרבי, התחשק לי לצרוח יא דפוקים אתם לא יודעים מי זה ג'וני דפ?! ברצינות, אשטון קוטצ'ר? זה ממש בורות! לעזאזל גם אם לא הייתי מעריצה של ג'וני הייתי יודעת מי הוא... אה, חבורה של טיפשים.

moran14h

New member
נ"ש -מעריב לנוער חארות!

או קיי ! סוף סוף מעריב לנוער נזכר בג'וני אז הם שמים תמונה שלא. אבל ..אבל הם לא יכולים לשתוק! מראים תמונה של ג'וני (שאין ליאותה אז אני אתאר אותה) הולך צעד מאוד גדול. ואז מה הם כתבו? הם כתבו ככה: "ג'וני דפ, שהוא למרבה הצער ובניגוד לציפיות טיפוס דיי משעמם ,מנסה לפעמים להצחיק.אז זהו,זה מה שיצא לו.גו ג'וני"

wicked witch

New member
משעמם?!!? ../images/Emo46.gif

אפשר להגיד על ג'וני הרבה דברים אבל משעמם זה ממש לא אחד מהם!!!!! אוף....העיתונים בארץ זה פשוט...מקרה אבוד

Deppaholic

New member
מה?!

הם כאלו חסרי מוח... צוחקים עליו בגלל תמונה אוי באמת זה פטתי (אוי איך שלא כותבים את זה)..!! כניראה לא היה להם על מה לכתוב.. סתומים

Deppaholic

New member
בואי נתערב

שבמבחן אייקיו הסתום הזה שהיה בערוץ 22 הם נכשלו על בטוח???!.. גם האלה ממעריב לנוער... חסרי מוח... יוו מעצבנים שכמותם!!!

WallFlower

New member
הי"ב מהמבחן - חצי מהם מבית ספרי היק

ר... לא משנה ... עוד קטע מצחיק - חברה שלי עשתה איזה טיפול שיניים וזה כאב לה אז הרופא האידיוט אומר לה - "תנסי לחשוב על דברים אחרים כמו ג'וני דפ אולי או בריטני ספירס" והקטע העוד יותר מצחיק הוא שהיא אחת השונאות הכי גדולות של בריטני...בכיתה י' אפילו הקמנו מועדון נאצה...קראו לנו ABC - אנטי בריטני קלאב והייתה לנו אמנה ואפילו אתר אינטרנט עם דף אחד שאח שלי הכין לו תמונה של חזיר עם ראש של ג'סטין...אוח הנוסטלגיה... אלו היו הימים...

Deppaholic

New member
גם אני שונאת את בריטני

אבל אני מעריצה של ג'סטין. אני לא התחלתי לשנוא אותה בגלל שהיא הייתה חברה שלו כי זה פשוט ילדותי... היא פשוט...בעע...איכסית כזאת...ועכשיו ג'סטין עם קמרון דיאז והם ממש מתאימים...ואני שמחה. התקופה שלו עם בריטני הייתה ה"תקופה האפלה"... חהחהחהחה (צחוק נבזי ומרושע) והיא אפילו פרצה בבכי באמצע איזשהו ראיון כ"כ מגיע לה!!!!!!!

Vivi Sparrow

New member
גם לי אין !!!!! ../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo46.gif../images/Emo4.gif../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif

Deppaholic

New member
אהההה

אני חושבת שאני יודעת על מה אתן מדברות.. אני גם ראיתי את זה.. יש שם כזה חלק שרואים את קירה מדברת על זה שהיא לקחת גלולות נגד מחלת ים כלשהי...אם אני לא מתבלבלת בין הראיונות נראה לי שזה מזה..

למעלה