כנסו רגע

matanbru

New member
כנסו רגע

אני חדש פה ויש פה פורום בן זונה!!!! בכל אופן, חשבתי על משהו נחמד: תראו, חשבתי לעשות ניתוחים לשירים. כלומר כל פעם מעלים שיר חדש, וכל אחד רושם על מה הוא חושב שהשיר מדובר, באיזה אופן, למה וכמה. מה אתם חושבים על הרעיון?

Hadardur

New member
קודם כל ברוך הבא חמוד!... וכבר יש

פינה כזו אם אנלא טועה

matanbru

New member
תודה מותק

אז ככה תאמת ראיתי את הפינה אחרי שראתי את התגובה שלך וזה לא מה שציפיתי התכוונתי ניתוח השיר עצמו לא הדברים כלפי השיר... כלומר למה אתם חושבים שהשיר נכתב, הכותרת שלו, פירוש של דברים וכאלה

matanbru

New member
כןןןןן לגמרייייייי

לדוגמא עכשיו חזרתי ישבתי עם חברים וממש ניתחנו שיר שיר.. והשאלה על מה השיר בעיפרון מדובר מבינה תנסי לחשוב על זה ונראה מה את חושבת וככה כל אחד ירשום מה הוא חושב ומה הוא חושב לגבי השיר וננסה להגיע למסקנות ביחד

ברוך הבא :)

אז ככה, יש לנו את הפינה של סקירת שירים, שהיא לא בדיוק ניתוח, אבל אם אתה מעוניין להעלות פינה של ניתוח מעמיק באופן קבוע אתה מוזמן לקחת את היוזמה ולהתחיל :) תהנה..

dani3p

New member
מה, אתה מתחיל איתו או משו??

לא סיפרו לך שהמשפט פתיחה הזה לא אמין??

dani3p

New member
נו..!!

אז אתה אמור לדעת אם משפט פתיחה כזה יעבוד עליו.. אני משוכנעת שלא!! תנסה פעם הבאה.. "תגידי בובה.. את עייפה? כי תהיתי אם את היפייפיה הנרדמת או רק יפייפיה" (הזכויות שמורות לחברה שלי על המשפט פתיחה) חחחח

eladi88

New member
תגידי בובה את עייפה?

כי תהיתי אם את היפייפיה הנרדמת או רק יפייפיה??

matanbru

New member
רגע רגע רגע

אתה מתחיל איתי או איתה????????????? ותזהר בתשובה שלך... שלא יהיו טעויות!!!

dani3p

New member
תראה..

אם זה מכוון לשנינו אני נותנת לך את הכבוד שהוא יתחיל איתך. אני אוותר להפעם
(איזו תשובה אתה רוצה שתהיה נכונה?????? חחחחח אפ'חת מהן לא תהיה פחות מזעזעת..)

matanbru

New member
חח אני יודע

סתם רוצה לראות במי הוא בוחר... אבל במה שהוא לא יבחר זה בסדר מבחינתי למרות שאני מעדיף שהוא יתחיל איתך :p

dani3p

New member
לאלא זה בסדר.. ב'מת..

הוא יכול להתחיל איתך חחח הוא בטח לא היה מנחש שאנשים היו רבים שהוא לא יתחיל איתם חחח

matanbru

New member
חחחחחח ב'ונא

זה כבוד שבן דוד שלי יתחיל איתך אז כדאי לך לרצות שהוא יתחיל איתך... ולפעמים החיים מקבלים את הבלתי צפוי למרות שאת מחכה לצפוי... אם הבנת את המשפט אז סבבה אם לא אז לא נורא

dani3p

New member
אוקיי אוקיי..

אני מרגישה קצת נדחקת לפינה.. וזה לא מתאים לי.. אני מוכנה להצטרף לצד שלכם.. העיקר שלא תביאו עליי את החברים מהצ'כונה שלכם
יאללה סולחחחחחחחחחה!

למעלה