אני חדש פה ויש פה פורום בן זונה!!!! בכל אופן, חשבתי על משהו נחמד: תראו, חשבתי לעשות ניתוחים לשירים. כלומר כל פעם מעלים שיר חדש, וכל אחד רושם על מה הוא חושב שהשיר מדובר, באיזה אופן, למה וכמה. מה אתם חושבים על הרעיון?
אז ככה תאמת ראיתי את הפינה אחרי שראתי את התגובה שלך וזה לא מה שציפיתי התכוונתי ניתוח השיר עצמו לא הדברים כלפי השיר... כלומר למה אתם חושבים שהשיר נכתב, הכותרת שלו, פירוש של דברים וכאלה
לדוגמא עכשיו חזרתי ישבתי עם חברים וממש ניתחנו שיר שיר.. והשאלה על מה השיר בעיפרון מדובר מבינה תנסי לחשוב על זה ונראה מה את חושבת וככה כל אחד ירשום מה הוא חושב ומה הוא חושב לגבי השיר וננסה להגיע למסקנות ביחד
אז ככה, יש לנו את הפינה של סקירת שירים, שהיא לא בדיוק ניתוח, אבל אם אתה מעוניין להעלות פינה של ניתוח מעמיק באופן קבוע אתה מוזמן לקחת את היוזמה ולהתחיל תהנה..
אז אתה אמור לדעת אם משפט פתיחה כזה יעבוד עליו.. אני משוכנעת שלא!! תנסה פעם הבאה.. "תגידי בובה.. את עייפה? כי תהיתי אם את היפייפיה הנרדמת או רק יפייפיה" (הזכויות שמורות לחברה שלי על המשפט פתיחה) חחחח
זה כבוד שבן דוד שלי יתחיל איתך אז כדאי לך לרצות שהוא יתחיל איתך... ולפעמים החיים מקבלים את הבלתי צפוי למרות שאת מחכה לצפוי... אם הבנת את המשפט אז סבבה אם לא אז לא נורא