תמונה חדשה של יוסי וניקי
O orianush New member 19/10/05 #1 כנסו רגע... יש לי 2 תמונות להעלות לכם מהמסיבה שמויאל קיבל אלבום זהב.. אבל זה לא עולה פה כי זה כנראה גדול מדי ואני רוצה לעלות את זה בקישורים אבל אני לא בבית ואין לי את האתר.. אז מישהו יכול למצוא לי אתר שאפשר להעלות בו? אם לא זה יחכה ליום שישי..
כנסו רגע... יש לי 2 תמונות להעלות לכם מהמסיבה שמויאל קיבל אלבום זהב.. אבל זה לא עולה פה כי זה כנראה גדול מדי ואני רוצה לעלות את זה בקישורים אבל אני לא בבית ואין לי את האתר.. אז מישהו יכול למצוא לי אתר שאפשר להעלות בו? אם לא זה יחכה ליום שישי..
ת תהילולה1 New member 20/10/05 #10 אוריאן כנסי דקה.... עשית לי ת'יום עם התמונה הזאת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה חמודים שניהם...... אגב תודה... ו...............
אוריאן כנסי דקה.... עשית לי ת'יום עם התמונה הזאת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה חמודים שניהם...... אגב תודה... ו...............
י יולי 17 New member 20/10/05 #4 עם כל הכבוד אבל זה ממש לא מעניין בפורום יוסי אזולאי לראות תמונות של הראל מויאל!!!!!!! בשביל זה יש פורום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם כבר אז סקעתוש !!!
עם כל הכבוד אבל זה ממש לא מעניין בפורום יוסי אזולאי לראות תמונות של הראל מויאל!!!!!!! בשביל זה יש פורום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם כבר אז סקעתוש !!!
O orian 3 New member 20/10/05 #6 זה עם יוסי!!!! אל תתקפי סתם!! ועם כל הכבוד אל תתחילי עכשיו להשוות לי בין סקעת למויאל כי זה לא קשור לכאן!!! פעם הבאה תקראי טוב את מה שכתוב לפני שיש לך טענות
זה עם יוסי!!!! אל תתקפי סתם!! ועם כל הכבוד אל תתחילי עכשיו להשוות לי בין סקעת למויאל כי זה לא קשור לכאן!!! פעם הבאה תקראי טוב את מה שכתוב לפני שיש לך טענות
O orianush New member 20/10/05 #7 הנה התמונות... בטעות כתבתי משם משתמש אחר מקודם.. סורי.. הנה התמונות: יוסי והראל מנהלת הפורום של הראל עם יוסי
הנה התמונות... בטעות כתבתי משם משתמש אחר מקודם.. סורי.. הנה התמונות: יוסי והראל מנהלת הפורום של הראל עם יוסי