כנסו רגע...........------->

QueenNaughty

New member
כנסו רגע...........------->

אנשים תגידו יש פה מישהו שמכיר להקה בשם "Point Break"? מישהו אולי יודע אם בסוף הם התפרקו או משהו כזה?! או אנשים שמכירים להקה בשם "Soul Decision" קנדיים.....

KM-AIR

New member
point break

הם שלישיית בנים יפיופים שבדיוק עשיתי עליהם תחקיר לא מזמן. זו ההזדמנות לגלות שבקרוב מאד יעלה האתר שלי לאויר, ובו תוצאות התחקיר על כל להקות הבנים מאז ומעולם!! יהיה מעניין (ויפה בעיניים) הם מגיעים מבריטניה, והלהיט הכי גדול שלהם הגיע למקום ה-42 שם בשנת 1998 הם התפרקו בשנת 2000 לאחר קריירה "מזהירה" מה עוד את רוצה לדעת?

ביג דיל

New member
אני חושב שיש לך טעות...

עד כמה שאני זוכר נכון, הלהיט שלהם נכנס למקום ה-13 לפני שנה וחצי שנתיים (הסיבה שאני זוכר דבר כל כך זניח היא בגלל שאחי עשה להם את היחס"צ בארץ, והוא "התרברב" בהישג הזה). תבדוק את זה!

פוינט ברייק..

מתישהו בינואר 2000 הם הבליחו עם איזה להיטון...(צפניה מגרד בראש, מנסה להיזכר איך הוא נקרא...לעזאזל...)

Yaniv-DC

New member
יש להם קצת יותר...

משיר אחד (ע"פ צפניה) ואפילו יותר משלושה (ע"פ ג´רי). יש להם למעשה 4 דיסקים שיצאו בשנים 97, 98, 99 ו-2000. השיר עליו צפניה מדבר, הוא ככל הנראה Give Me Just One Night (Una Noche שבדיסק האחרון שיצא בספטמבר 2000. לגבי עד כמה הם שווים, רק ג´ף ׁ(שיוצא ממש רעעע בתמונות) וניק. השניים האחרים לא ממש. רוצים עוד מידע? תוכלו למצוא אותו כאן.

Yaniv-DC

New member
זה מה שקורה כשלא קוראים שירשור

מההתחלה. התייחסתי רק לג´רי, לא שמתי לב שצפניה בכלל הגיב להודעה אחרת, מכיוון שהוא רשם את זה כתגובה לג´רי, ולא לשואלת...
ניתן להתעלם...

לא צריך להצטער

הם אמנם להקת בנים איומה, אבל הם לפחות פחות מכוערים מהבקסטריט ואנ´סטינק

KM-AIR

New member
היה מדהים!

אח.. וויליאם.. (בייקר)... המסקנה שלי מהראיון היתה להתחיל לקרוא לה מינט. המנחה, אגב, התגלה כפייגל´ה קטן

KM-AIR

New member
אגב...

גרי, לא ענית לי לגבי הפרטים של קיילי בג´יי לנו. זה שודר ביום חמישי האחרון? או זה שלפניו? הקלטת?

למעלה