כנסו רגע

Sharon²°°²

New member
כנסו רגע

תראו זה לא ממש קשור לקטנטנות אבל ראיתי בפורומים אחרים שכל משתמש יש לו אייקון למשל לילדה אחת יש את הירח ולילדה אחת יש לב וכל מיני כאלה. ולדעתי זה נחמד כי אפשר שנזהה את ההודעות ואת הנושאים של ההודעות כאילו של מי זה בכך שנראה את האייקון. תראו אני לא יודעת עאם תאהבו את הרעיון סתם הצעתי אז יאללה תביעו דעות!!!!!!
שרוני

Rotem Lisa

New member
לאא :((

אל תקחי לי את ליסהה :((( לאאא !! :(( תוותרי לרותם!! :( רותם משתמשת בליסה בפורום "בנות" !! :(( *בוכה* ליסהה :((

losangel

New member
האייקון שלי... אתם כבר בטח יודעים

הוא...
ביייי
לוס~טל

Rotem Lisa

New member
../images/Emo15.gif

וויתרתי לשרון
ואני גם לא צה לריב על זה, זה היה בצחוק..
בעע-ביי!! ד"א- טל, את בערוץ הילדים ?

losangel

New member
ברור רועי!! רק תמהר כי...

אני צ´כה לקנות ממתקים לטיול... ולהוריד ת´כלבה שלי...

bAlBuLa

New member
תקשיבו שניה..

אני לא חושבת שכדאי לכם לקחת סמיילים, ואם אתם לוקחים, אז אל תהיו רכושניים עליהם. בגלל שהסמיילים הם לתיאור רגשות או מש´ו כזה..ואנשים משתמשים בהם, כלי לחשוב שהם של מישהו. תקחו חיות או כל דבר אחר אבל אני לא מציעה לכם סמיילים. אני לא באה ואומרת לכם שלא תקחו..אני רק מציעה לכם.. ואני יודעת שאני לא נחשת חברה בפורום, אני רק באה לפעמים לבקר ולהשאיר הודעות.. ShAnY אגב..בפסק זמן, אני היחידה שנהניתי! {מבין חברות שלי..} בלי קשר לכסף..הוא של ההורים, וזה לא מה שצריך לעניין אותכם.. למרות שזה היה קצר

Rotem Lisa

New member
שניצ´!! ../images/Emo24.gif

את כןן חברה בפורום!! למה את חושבת שלא ?! לאב יה!!
Nacho~&~Chiquitita~Girl
כן, כן- נאצ´ו.. לא נורא, נכון ?

bAlBuLa

New member
כי אני חושבת שאני לא

אולי אני חברה..אבל לא קבועה ShAnY

שלי זה ה-../images/Emo100.gif

ו"לואי" (סלסטה מלהתאהב) 1) איך היה בבחינות לכיתת ספורט? 2) מה היה היום בלהתאהב כי לא ראיתי.......

למעלה