כנסו רגע

כנסו רגע

מישהו מכיר אולי שיר של זהבה בן ועוד מישהו (נראה לי אבי ביטר) שהולך ככה: ..."עפים לאט אני ואת שוב מתקרבים אך מרגישים לבד, לבי שלך אבל גופי הוא גב של איש אחר אני איתך אך על ביתי קשה לי לוותר זו אהבה ללא תקווה ומה יהיה הסוף נשקי אותי חבקי אותי כדי שאפסיק לחשוד, אלוהים מה יהיה הכאב כל יום גדל אלוהים מה יהיה בלבי אני שואל, נפגשים בחצות לא יודעים מה לעשות, אוהבים לא חושבים ושומרים הכל בסוד..." אני חייבת את השם של השיר, ומי שר אותו. זה שיר דיי ישן... יש את זה למישהו?...

שירן היקרה כנסי

אין לי מושג מה השם של השיר אבל זהבה שרה אותו עם משה כהן, יש לי את השיר בקלטת. ממני ידידך, אלון זכריה.

אור בת 18

New member
שיר נחמד..

אלוקיםםםםםם מה יהיה הכאב כל יום גדל אלוקיםםםםםם מה יהיה בליבי אני שואל נפגשים בחצות לא יודעים מה לעשות אוהבים לא חושבים ושומרים הכל בסוד זהבן בן + משה כהן-מול כוכבים

יאיר5

New member
שירן לי יש תשיר ואני יכול....

לשלוח לך אותו עם תרצי. אני רק לא יודע לאן אז בא לך תכתבי ואני ישלח לאן שתכתבי. חג שמח יאיר

יאיר5

New member
שלחתי איך שכתבתי תהודעה...

זה קובץ כבד שש מגה יכול להיות שזה יותר ממה שיכול לעבור בדואר.אם יש לך מסנגר או אי.סי.קיו אני יכול לשלוח לך דרך שם איך שתרצי ניסיתי בכול אופן. אה וקוראים לשיר אהבה אסורה ולא כמו שכתבו לך מביט בכוכבים..... יאיר

יש לי איי.סי.קיו אבל...

הוא דפוק, אי אפשר לשלוח אליו דברים.. טוב אז לא משנה, תודה בכל זאת.

יאיר5

New member
הדואר חזר כי היה כבד מידי...

בכל אופן ניסיתי מצטער שלא הגיע.... יאיר

למעלה