כנסו שאלון חדש לבנים ולבנות!!!!!!!

כנסו שאלון חדש לבנים ולבנות!!!!!!!

שם: משפחה: איפה גר: גיל: מי מי הכי כיף לך לקבל טלפון? מי הכי עושה לך טוב? מה החיה שאתה הכי אוהב? את מי אתה הכי מעריץ? מה אתם עושים בשעות הפנאי? רבתם לאחרונה? בכיתם לאחרונה? הרביצו לכם לאחרונה? ראיתם טלויזיה בזמן האחרון? מה צבע המקלדת שלכם? אתם לבד בחדר? כשאתה לבד אתה שמח או עצוב? אתה מאמין באלוהים? אתה מעשן? עושה סמים? אתה סטרייט? אתה אוהב לבלות עם חברות חברים? אתה ישן לפעמים? אתה כל היום מול המחשב? אתה אוהב את עצמך? אתה חושב שאתה יכול מעבר ליכולות שלך? מה אתה הכי אוהב לאכול? כשאתה יוצא מה הדבר שאתה הכי אוהב לעשות בחוץ? איזה מזל אתה? אתה זוכר חלומות? אתה שקוע בעצמך? אתה נותן לזולת לפעמים? אתה אכפתי? מה חשוב לך אצל הבחורה/ בחור? מה מצחיק אותך? מי מעצבן אותך? מי משקר לך כל הזמן? מה אתה חושב על חיות מפחידות? כמה פעמים הצלחתה בחיים? חשבון הפון שלך גבוה? מי משלם? יש לך חברים? הרבה? אתה מושלם? אתה חושב את עצמך חכם? אתה מצייר? אתה קורא ספרים? איזה משאלה הייתה מבקש שיעל בר זוהר תגשים לך? מה מושך ביעלי? מה אתה שותה כשתה קם בבוקר? מי אתה בכלל? מה אתה רוצה לעשות כשתיהיה גדול? שאלון מוצלח ומהנה לכולם תזהרו זה ממכר!!!!! אני התמכרתי לזה!!!!

מורלוש

New member
סורי../images/Emo26.gif

שם:מורל שאול=>כבוד..חח
משפחה:שאול איפה גר:כפר יונה=>שליטה..
מי מי הכי כיף לך לקבל טלפון?מאמאאאאאאאא...
מי הכי עושה לך טוב?אמא אמא ורק אמא!
כל מילה שהיא מוציאה! מה החיה שאתה הכי אוהב?קוףף..נשמה שילייי..
את מי אתה הכי מעריץ?תור בן אדם את אמא שלי,אבל כהערצה למפורסם את יעליי המושלמתת! מה אתם עושים בשעות הפנאי?מדברים עם אמא,חברים,חברות,קניונים,שופינג רבתם לאחרונה?לאא.. בכיתם לאחרונה?כן..
אתמול.. הרביצו לכם לאחרונה?לאאאאאאאאאאא......ובחיים לא יעשו את זה! ראיתם טלויזיה בזמן האחרון?כן..לליפני שעה.. מה צבע המקלדת שלכם?לבן.. אתם לבד בחדר?כן.. כשאתה לבד אתה שמח או עצוב?שמח&עצוב..
אתה מאמין באלוהים?בטחח.. אתה מעשן?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא עושה סמים?מזהההההההההההה?איכסההההההה!!בחיים לאאאאאאאאאא אתה סטרייט?X אתה אוהב לבלות עם חברות חברים?הכי הכי הכי שיש בעולם אתה ישן לפעמים?בטח אתה כל היום מול המחשב?לא כל היום,אבל רוב היום! אתה אוהב את עצמך?מאוד! אתה חושב שאתה יכול מעבר ליכולות שלך?כן.. מה אתה הכי אוהב לאכול?לא מכירים.. כשאתה יוצא מה הדבר שאתה הכי אוהב לעשות בחוץ?לצחוק! איזה מזל אתה?קשתתתתתת
אתה זוכר חלומות?מאוד.. אתה שקוע בעצמך?לאא אתה נותן לזולת לפעמים?כל הזמן.. אתה אכפתי?מאוד.. מה חשוב לך אצל הבחורה/ בחור?שיגידו את האמת! מה מצחיק אותך?הכל.. מי מעצבן אותך?שמשקרים ליי אני יכולה למות..כי אני בנאדם מאוד ישר.. מי משקר לך כל הזמן?ילד אחת..לא מכירים..היא עושה את זה לכולם.. מה אתה חושב על חיות מפחידות?שאני שונאת אותםם! כמה פעמים הצלחתה בחיים?הרבה חשבון הפון שלך גבוה?X מי משלם?תלויי.. יש לך חברים? הרבה?כן.. אתה מושלם?לא יודעת.. אתה חושב את עצמך חכם?בערך.. אתה מצייר?לאא..זה לא התחום שליי.. אתה קורא ספרים?כן.. איזה משאלה הייתה מבקש שיעל בר זוהר תגשים לך?לפגוש אותההה..נשמה שיליי! מה מושך ביעלי?הכל הכל הכל הכל..המבט החיוך והיופיי המושלם! מה אתה שותה כשתה קם בבוקר?תהה.. מי אתה בכלל?מורל שאול=>>שם וכבודד..תודה... מה אתה רוצה לעשות כשתיהיה גדול?מיילדת..

SHIRANF

New member
עונהה.. ../images/Emo13.gif

שם: שירן
משפחה: פריד
איפה גר: בחיפהה
מי מי הכי כיף לך לקבל טלפון? ממשהו שלא שמעתי המונים המונים של זמן..
מי הכי עושה לך טוב? סיוניי החברה הכי הכי הכי הכי בעולםםם
מה החיה שאתה הכי אוהב? כלבב.. בוני שליי
את מי אתה הכי מעריץ? מעריצה?! קצת גדול עליי.. אבל אממ אוהבת מאוד את טלי שרון..
מה אתם עושים בשעות הפנאי? מבלים עם סיוני
רבתם לאחרונה? יאפ.. עם אחי...
בכיתם לאחרונה? יאפ.. המורה עיצבנה אותי..
הרביצו לכם לאחרונה? לאא.. חלילה וחס!
ראיתם טלויזיה בזמן האחרון? ברור.. 24 שעות ביממה היא דלוקהה
מה צבע המקלדת שלכם? שחור ולבן
אתם לבד בחדר? אדום ובג'
כשאתה לבד אתה שמח או עצוב? שמחה.. ולפעמיים עצובה
אתה מאמין באלוהים? אכן..
אתה מעשן? לא.
עושה סמים? עושה כל יום סמים חחחח ברור שלא!
אתה סטרייט? אני הומו בשלבים מוקדמיםם
אתה אוהב לבלות עם חברות חברים? ברור!
אתה ישן לפעמים? רק לפעמיים?! פ=חח
אתה כל היום מול המחשב? רוב היום..
אתה אוהב את עצמך? נורא.. אני כזאת חמודה.. אתם גם תאהבו אותי באיזה שלב בחיים..
אתה חושב שאתה יכול מעבר ליכולות שלך? נעע
מה אתה הכי אוהב לאכול? ציפס שניצל וכל זה
כשאתה יוצא מה הדבר שאתה הכי אוהב לעשות בחוץ? לצחוק על אנשיםם
איזה מזל אתה? מוזנאים
אתה זוכר חלומות? לפעמיים
אתה שקוע בעצמך? לא..
אתה נותן לזולת לפעמים? נותנת בראש לזולת
אתה אכפתי? כן..
מה חשוב לך אצל הבחורה/ בחור? שיהיהההה מצחיקק
מה מצחיק אותך? דברים מצחיקים
מי מעצבן אותך? דברים מעצבנים
מי משקר לך כל הזמן? המורה שלי.. בפניםםם שלייי..!! זבל של מורה!
מה אתה חושב על חיות מפחידות? שהם מפחידות
כמה פעמים הצלחת בחיים? אפעם..אני שואפת ל-0
חשבון הפון שלך גבוה? מאוווווווווווד
מי משלם? אמאא ואבאא
יש לך חברים? הרבה? לא.. אין לי..
רוצים להיות חברים שלי?!
אתה מושלם? אני לא מושלם.. אני מושלמת
אתה חושב את עצמך חכם? אממ אמא שלי תמיד אומרת לי חכמה בלילה.. זה נחשב?!
אתה מצייר? מחרבשת..
אתה קורא ספרים? מידי פעם
איזה משאלה הייתה מבקש שיעל בר זוהר תגשים לך? שתביא לי לילה אחד את בעלה
מה מושך ביעלי? לא מושך..
מה אתה שותה כשתה קם בבוקר? אממ לא שותה על הבוקר.. זה עושה כאבי בטן
מי אתה בכלל? מי את בכלל?
מה אתה רוצה לעשות כשתיהיה גדול? להיות קטנה! :) אחלה שאלון.. הצחקתי את עצמי קצת עם התשובות

SHIRANF

New member
חחחח היתה לי טעות קטנה..

חשבתי שהשאלה מה הצבע שלי בחדר... אממ יאפ אני לבד בחד.. בכללי אני לבד בבית.. אחי נטש לת"א יייאאאאאיי מסיבותת!!

עונה ../images/Emo27.gif

שם:ספיר=>שם וכבוד משפחה:אלפסי איפה גר:כפר-יונה גיל:12 מי מי הכי כיף לך לקבל טלפון?מכולם...
מי הכי עושה לך טוב?המחשב
מה החיה שאתה הכי אוהב?לא אוהבת חיום
את מי אתה הכי מעריץ? מאיה בוסקילההההההה
ויעל בר זוהר המושלמת
מה אתם עושים בשעות הפנאי?במחשב ובטלווזיה
רבתם לאחרונה?עם אחותי
בכיתם לאחרונה?ליפני שבוע
הרביצו לכם לאחרונה?לא.... ראיתם טלויזיה בזמן האחרון?ליפני 4 דק'
מה צבע המקלדת שלכם?שחור לבן
אתם לבד בחדר?ברור!!!
כשאתה לבד אתה שמח או עצוב?מאושרת!!!
אתה מאמין באלוהים?ברורררררררר
אתה מעשן?לאאאאאאאאאאאאאא
עושה סמים?לא.....
אתה סטרייט?לא....
אתה אוהב לבלות עם חברות חברים?ברור...
אתה ישן לפעמים?מין הסתם...
אתה כל היום מול המחשב?כן...
אתה אוהב את עצמך?ברורררררר כפרע עליי
אתה חושב שאתה יכול מעבר ליכולות שלך?אולי ואולי לא...
מה אתה הכי אוהב לאכול?מרק איטריות ו...
כשאתה יוצא מה הדבר שאתה הכי אוהב לעשות בחוץ?ללכת לקניון,מסיבות... איזה מזל אתה?דלי...
אתה זוכר חלומות?כן....
אתה שקוע בעצמך?לא פעמים
ולפעמים
אתה נותן לזולת לפעמים?כן...
אתה אכפתי?לא תמיד...
מה חשוב לך אצל הבחורה/ בחור?לא יודעת...
מה מצחיק אותך?החיים... מי מעצבן אותך?אחותיייי
מי משקר לך כל הזמן?אחותי..8{ מה אתה חושב על חיות מפחידות?ש=י=מ=ת=ו=
כמה פעמים הצלחתה בחיים?כול החיים =אני חייה= חשבון הפון שלך גבוה?מאודדדדדדדדדדדדדד
מי משלם?אבא ואמא
יש לך חברים? הרבה?המון אתה מושלם?לא........... אתה חושב את עצמך חכם?לא...
אתה מצייר?כן.....
אתה קורא ספרים?ממש ממש ממש ממש ממש לא!!!!!!!!!
איזה משאלה הייתה מבקש שיעל בר זוהר תגשים לך?ליפגוש אותההההההה
מה מושך ביעלי?הכולללללללל כפרה עלייה
מה אתה שותה כשתה קם בבוקר?לא...
מי אתה בכלל?אני זאת אני בעיות?! חחחחחח
מה אתה רוצה לעשות כשתיהיה גדול?לחיות ת'חיים ניראה כבר... אחלה שאלוןןןןןןןןןןןןןןן

Paz Eldror

New member
עונהה ../images/Emo13.gif

שם:פז =] משפחה:אלדרור. איפה גר:כפר יונה סיטי=>שליטה. גיל:12 מי מי הכי כיף לך לקבל טלפון?מאמאאא והמחבריםםםם
מי הכי עושה לך טוב?ההוריםםם.. =] מה החיה שאתה הכי אוהב?קוףףףף =>שלמותתתת את מי אתה הכי מעריץ? בריטני ספירס ויעלוששששששששששש =] =>שלמותתתת =] מה אתם עושים בשעות הפנאי?מחשב טלויזיה.. -כמו כולם.. רבתם לאחרונה?כע.=/ בכיתם לאחרונה?לא.. הרביצו לכם לאחרונה?לאאאאאא =] ראיתם טלויזיה בזמן האחרון?כע לפני חצי שעה. מה צבע המקלדת שלכם?לבן
אתם לבד בחדר?לא עם אחותי הקטנה.. =] כשאתה לבד אתה שמח או עצוב?גם וגם. אתה מאמין באלוהים?ברורררר כאילו דעע..
אתה מעשן?לאאאאאאאאאאאאאא עושה סמים?בחייםםםםםםםםם לאאאאאאאאאאאאאאאאא השתגעתם ?!?! אתה סטרייט?לא. אתה אוהב לבלות עם חברות חברים?מאודדד.. אתה ישן לפעמים?כל היוםם =] אתה כל היום מול המחשב?לא כל היום אבלרוב היוםם =] אתה אוהב את עצמך?מאודדד..
אתה חושב שאתה יכול מעבר ליכולות שלך?כן.. מה אתה הכי אוהב לאכול?לא מוכר.. =] כשאתה יוצא מה הדבר שאתה הכי אוהב לעשות בחוץ?להשתולל..
איזה מזל אתה?עקרבבבבבבבבב :) אתה זוכר חלומות?ברורר אתה שקוע בעצמך?כע לפעמיםם.. אתה נותן לזולת לפעמים?המוןןן אתה אכפתי?מאודד מה חשוב לך אצל הבחורה/ בחור? שיגידו את האמתת =] מה מצחיק אותך?הכל =] מי מעצבן אותך?לא זוכרת =] מי משקר לך כל הזמן?ילדה אחתת לא מוכר..
מה אתה חושב על חיות מפחידות?אין חיות מפחידות כולן חמודות =] כמה פעמים הצלחתה בחיים?הרבה.. חשבון הפון שלך גבוה?מאודדדדדדדדדדדדדדדד .. חחח מי משלם?ההוריםם.. יש לך חברים? הרבה?כולםם
אתה מושלם?ברורר חח.. אתה חושב את עצמך חכם?כע. אתה מצייר?כשמשעמםם אתה קורא ספרים?הרבה איזה משאלה הייתה מבקש שיעל בר זוהר תגשים לך?לפגוש אותההההה
מה מושך ביעלי?הכללל היא מולשמתת =] מה אתה שותה כשתה קם בבוקר?שוקוו מי אתה בכלל?פז אלדרור=>השם אומר הכללל מה אתה רוצה לעשות כשתיהיה גדול?רופאת ילדים.. =]

תגידו אתם יודעים מה פירוש המילה!!

סטרייט? למה כולכם עונים אותה תשובה? סטרייט פרושו שאתם אוהבים בנים לסביות אוהבת בנות הומואים אוהבים בנים סטרייט זה נומאלי בוא נגיד ככה אבל הטבע עושה את שלו אז תענו שוב ותחשבו שוב אתם אוהבים בנים או בנות סטרייט- הולך בדרך הישר לפי התנ"ך

עונננהה

שם:ליני לינויש לינוייי מה שבראשש שלכם משפחה:לא אומרת איפה גר:לא אומרת גיל:12 מי מי הכי כיף לך לקבל טלפון?מחבר שלייי מי הכי עושה לך טוב?חבר שליי חברות ,חברים מה החיה שאתה הכי אוהב?לאאא אוהבת! את מי אתה הכי מעריץ? אממ קצתת קשהה יעל בר זוהר , שירי מימון!! מה אתם עושים בשעות הפנאי?הולכתת אם חברים חח הכוונה תמיד רבתם לאחרונה?לאא בכיתם לאחרונה?לאא על מה? חח הרביצו לכם לאחרונה?לאא ראיתם טלויזיה בזמן האחרון?כה הרבה פעמיםם מה צבע המקלדת שלכם?שחור אפור אתם לבד בחדר?לאא ברור שכהה :]] כשאתה לבד אתה שמח או עצוב? שמחהה ולפעמים עצובה אתה מאמין באלוהים?בארורר אתה מעשן?לאא עושה סמים?לאא אתה סטרייט? אתה אוהב לבלות עם חברות חברים?כהה מאודד אתה ישן לפעמים? לפעמים אתה כל היום מול המחשב? כה
אתה אוהב את עצמך? בארורר אתה חושב שאתה יכול מעבר ליכולות שלך?כה מה אתה הכי אוהב לאכול? מ=מ=ת=ק=ים זה לא אוכלל לא חשוב חח כשאתה יוצא מה הדבר שאתה הכי אוהב לעשות בחוץ? לצחוק על אנשים אם חברים איזה מזל אתה?סרטןן = שליטהה אתה זוכר חלומות? לפעמים אתה שקוע בעצמך? לא אתה נותן לזולת לפעמים? אתה אכפתי? כה מה חשוב לך אצל הבחורה/ בחור? צחוקיםם עניינים מה מצחיק אותך? המוןן אנשיםם מי מעצבן אותך? המורה המעפנה שלי חח ועודד כמה מי משקר לך כל הזמן? אפחדד
מה אתה חושב על חיות מפחידות?שהם מפחידות חח כמה פעמים הצלחתה בחיים? המוןן חשבון הפון שלך גבוה? ממאווודד מי משלם? אמא ואבא יש לך חברים? הרבה? חח בארורר יש יותר מידיי אתה מושלם?כה אתה חושב את עצמך חכם? אממ אולי חח אתה מצייר? ללאא אתה קורא ספרים? לאא איזה משאלה הייתה מבקש שיעל בר זוהר תגשים לך? לראות אותהה ושתדע כמה אני אוהבת אותה מה מושך ביעלי? החיוך מה אתה שותה כשתה קם בבוקר?כלום זה עושה לי בחילותת אבל אני אוכלת מסטיק מי אתה בכלל? אני זה אני ואתם החמורים שלי מה אתה רוצה לעשות כשתיהיה גדול? אמ לא יודעת שאלוןן סבבהה חחח

Deacon Frost

New member
עונה:

שם: משפחה: איפה גר: גיל: ממי הכי כיף לך לקבל טלפון? חברה שלי. מי הכי עושה לך טוב? חברה שלי/ אחיינים ואחייניות שלי. מה החיה שאתה הכי אוהב? אני אוהב כמעט את כל החיות בעולם, אבל חיה ספציפית אז את הכלב שלי. את מי אתה הכי מעריץ? אני לא מעריץ אף אחד, אבל מפורסם/ת שאני הכי אוהב בעולם אז כמובן שאת יעלוש. מה אתם עושים בשעות הפנאי? רוא סרטים, קורא ספרים, רואה היאבקות, גולש באינטרנט, רואה טלויזיה, מבלה עם החברה/חברים/המשפחה שלי. רבתם לאחרונה? לא. בכיתם לאחרונה? לא. הרביצו לכם לאחרונה? לא. ראיתם טלויזיה בזמן האחרון? מעט מאוד. מה צבע המקלדת שלכם? שחור. אתם לבד בחדר? כרגע כן. כשאתה לבד אתה שמח או עצוב? תלוי מי לא נמצא לידי ומתי. אתה מאמין באלוהים? לא. אתה מעשן? לא. עושה סמים? לא. אתה סטרייט? כן. אתה אוהב לבלות עם חברות חברים? ברור, בעיקר עם חברה שלי. אתה ישן לפעמים? כן. אתה כל היום מול המחשב? בימים האחרונים כן, אבל נראה לי שאני ימעיט את כמות הגלישה שלי והשימוש במחשב בקרוב מאוד. אתה אוהב את עצמך? אמממ... בדברים מסוימים כן, ובדברים מסוימים לא. אתה חושב שאתה יכול מעבר ליכולות שלך? לא, אף אדם לא יכול. מה אתה הכי אוהב לאכול? יש הרבה דברם, אין לי משהו ספציפי שעולה לי כרגע לראש. כשאתה יוצא מה הדבר שאתה הכי אוהב לעשות בחוץ? לטייל. איזה מזל אתה? דלי. אתה זוכר חלומות? לא תמיד. אתה שקוע בעצמך? לא. אתה נותן לזולת לפעמים? כן, לפעמים יותר מדי. אתה אכפתי? כן. מה חשוב לך אצל הבחורה/ בחור? שיהיה לה הומור, שתהיה חכמה, שתהיה כנה. מה מצחיק אותך? חברה שלי. מי מעצבן אותך? אין מישהו ספציפי. מי משקר לך כל הזמן? אמממ... אין אף אחד כזה. מה אתה חושב על חיות מפחידות? לא חושב. כמה פעמים הצלחת בחיים? לא סופר את הפעמים שבהן אני מצליח או נכשל, אבל הרבה פעמים. חשבון הפון שלך גבוה? מי משלם? נורמלי, ואני משלם. יש לך חברים? הרבה? כן. אתה מושלם? לא, אף בן אדם לא מושלם. אתה חושב את עצמך חכם? לא. אתה מצייר? לפעמים, אבל אני לא מצייר יפה. אתה קורא ספרים? כן, עכשיו אני קורא ספר מעולה של ניל גיימן שנקרא "אלילים אמריקאיים". איזה משאלה הייתה מבקש שיעל בר זוהר תגשים לך? לא הייתי מבקש משאלה עבורי, אלא משאלה כללית. שלא יהיה רע בעולם. מה מושך ביעלי? הכל, אין דבר שלא מושך בה. מה אתה שותה כשתה קם בבוקר? הפוך. מי אתה בכלל? Deacon Frost?! מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? רוצה להיות תסריטאי/במאי בקולנוע או בתיאטרון.

למעלה