כנסו שניה בבקשה כולם

כנסו שניה בבקשה כולם

קבלתי דיסק עם כל התמונות של החתונה עכשיו אני מעלה תמונה אחת למשל וזה כבד מדי מישהו יכול לקבל אותם במסניגר שלי ולכווץ לי אותם בבקשה? אשמח אם מישהו יעזור לי כי הבטחתי פה שאני יעלה תמונות של החתונה תודה והמשך יום נעים אמן

smailie

New member
לאיזו מן התמונות להגיב? כולן מדהימות ומיוחדות

גם התמונות המשותפות וגם אלה שאלין מופיעה בהן לבדהּ. פשוט עושה חשק להתחתן :) והקלוז - אפ של העיניים: של מי היה הרעיון? אהבתי מאוד את התמונה המהממת ההיא. ואו - טו - טו תהיה לכם ברכת "מזל טוב" נוספת. לא?

דהוז

New member
צריך למסגר את התמונה ולתלות בבית אסט"י!

לזוג היפה - חיבוקים ונשיקות מכל הלב!

ברור שאני ימסגר אחת לעמותה זה מיתבקש

בזכות העמותה שלנו הגענו להמון חבר'ה כולה תמונה מגיע להם יותר מזה רק אם בת שבע תרצה לשים אותי בכניסה אני לא יודעת חחחחחחחחחחח כפרה על בת שבע איזה מסמר הערב בלונדה היתה בחתונה אני הייתי מבולבלת אז לא ממש זוכרת אבל בתמונות רואים הכל ואת זיו ותיקי ראיתי כשהגענו לאולם ואז אמרתי לו אתה לא זין אתה זיו ותיקי היתה מקסימה גם ענת ובעלה (השם שמור במערכת) היו איזה כיף היה לראות את כולם שם

שביק

New member
היי אלין היקרה, נו? איך זה להיות נשואה לאייל

המקסים? תשמעי, בטח שאני רוצה תמונה במשרד לתפארת מדינת ישראל והעמותה שלנו!!! את הילדה שלנו, גדלת אצלנו, עברת ניתוח מיוחד אצלנו, עשית סרט איתנו והתחתנת אצלנו. אז בטח שמגיע לנו נתח בצורת תמונה, ואח"כ לראות איך את מגדלת את התינוקת בע"ה יתברך שמו, גם לתפארת ובאהבה רבה. אז קדימה לאושר הגדול! אוהבת אתכם שביק

למעלה