כנסו שניה דחוף!!

I LOVE JT

New member
כנסו שניה דחוף!!

יש לי שאלה קטנה הסרט של ג'סטין המאמי כבר יצא או שאני פשוט עיוורת כנסו לקישור ותקראו!! ואם כןן ישששששששששש סוף סוף וקצת חדשות: ג'סטין כמו שאתן כנראה יודעות גילח שוב את ראשו והוריד את הזקן.. לי את האמת לא משנה באיזה מצב הראש שלו חחח כי אני אוהבת אותו בכל מצב !! ועכשיו לחדשות טובות ג'סטין הולך להשתתף כנראה בסרט חדש שנקרא ALPHA DOG ושם הוא ישחק ברון סמים..לעוד מידע בקשר לסרט כנסו לקישור!!

אהההההההההההההההההההההההההההההההההה

OOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG אדיסון יצא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עוד מעט הוא יגיע לארץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והמושלם יהיה בעוד סרט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG עשית לי את הערב<
> !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לוב יו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RJlake

New member
יששששששש!!!!

ואי סופסוף!!! איזה אושר הסרט ייצא!!!!!!! אבל הכי חשוב שאומרים שהסרט קיבל ביקורות מעולות!!!!!!!!!!!!!! אאאאאאאאאא אני כבר מתה לראות את הסרט!!!!!!!!! אני מקווה שהסרט יגיע לכאן בקרוב!!!!! ובקשר לסרט השני הוא יגלם חבר של סוחר סמים והצילומים יתחילו בסוף החודש ואי תודה תודה על החדשות!!!!!

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

*מתרגשתתתתתתת*
סוף סוףףףףףףףף השאלה היא מתי הוא יגיע לארץץץ
זה הקטע היותר מדכא..
ועכשיו לחלק שמחחחחח הלכתי היום לסרט תפוס ת'כריש סרט פשוט מ-א-מ-ם! ממליצה בחוםםםם ופתאוםם אני שומעת ברקע של הסרט את השיר האבוד של ג'סטין ("GOOD FOOT") מה שאומר שהשיר הוא לא הכי חדש.. כי הסרט הזה רק עכשיו הגיע לארץ אז הוא בטח יצא לפני הרבה זמן בארה"ב..

ADI42

New member
תודההה ../images/Emo24.gif

יאללה שיגיע לארץ אני כבר מתה לראותתת

jt fan

New member
אנשימים..../images/Emo3.gif

הסרט אמור לצאת רק בתחילת 2005.. וNRG הם לא המקור הכי אמין..
אז שימו קץ להתלהבות.. עד שלא יהיו לי הוכחות,אני לא מאמינה

RJlake

New member
אני גם חשבתי ככה בהתחלה

אבל אחר כך נכנסתי לאתר רשמי שלו וכתוב שם שהוא קיבל ביקורות טובות על הסרט! חוץ מזה שהוא לא היה עושה עוד סרט לפני ש"אדיסון" היה יוצא כי זה הסרט הראשון שלו והוא בטוח היה מחכה לביקורות לפני שהוא היה עושה עוד סרט! אז כול מה שנשאר לי זה לקוות שהסרט יבוא לארץ אבל מהר!!!!!!!!!!!!!!!!

jt fan

New member
אממ..

נכנסתי לאתר הרשמי..לא ראיתי כלום
את יכולה לתת לינק מדויק

למעלה