כנסו שניה

maayan250250

New member
כנסו שניה ../images/Emo24.gif

זוכרים שבסוף העונה ה-1 היה ת'שיר הללויה ?? ואיך כולם אהבו אותו ?! בטח שזוכרים... וזוכרים שתירגמו אותו ? אז מה אתם אומרים על לתרגם ת'שיר שהיה אתמול בסצינה האחרונה. ולשים אותו גם בטאג, כמו השיר הללויה. אז שהחכמים יתרגמו[אם בא להם כמובן]

GaloshiT

New member
תרגום שלי:

איפה אנחנו? מה לעזאזל קורה פה? האבק רק התחיל ליפול , עיגולים חתוכים בשטיח , טובעים , נופלים. סובב אותי שוב , ושפשף את עייני. לא יכול להיות שזה קורה. כשרחובות עסוקים מתבלגנים אנשים יעצרו להחזיק את ראשם הכבד. התחבא וחפש. רכבות ומכונות תפירה. כל השנים הללו שהם היו כאן ראשונים. סימנים שמנוניים מופיעים על הקירות, במקומות שלפני היו תלויים רגעים של תענוג. ההשתלטות , סחיפת חוסר הרגישות של זה עדיין בחיים. התחבא וחפש. רכבות ומכונות תפירה. דם ודמעות. הם היו כאן ראשונים. אמ , מה אמרת? אמ , שרק התכוונת לטוב? ברור שהתכוונת לטוב. אמ , מה אמרת? אמ , שהכל לטובה? ברור שהכל לטובה. אמ , מה אמרת? אמ , שזה מה שאנחנו צריכים? ואתה החלטת את זה. אמ , מה אמרת? אמ , מה היא אמרה? צלילים של שיחרור נובעים מהפה שלך, שיחת אמצע מתוקה , עיתון מילים נחתכות. אל תדבר על רגש , לא אני לא מאמינה בך. לא איכפת לך אפילו קצת , לא איכפת לך אפילו קצת. לא איכפת לך אפילו קצת, לא איכפת לך אפילו קצת, לא איכפת לך אפילו קצת, לא איכפת לך אפילו קצת, לא איכפת לך אפילו קצת. זה התרגום שלי.. כמובן שזה די מתורגם החופשיות אבל גם ע"פ היגיון מסויים

GaloshiT

New member
היא יודעת שיש היא התכוונה שנתרגם

את השיר hide and seek מהפרק האחרון

למעלה