כנסו שניה........

לורן 21

New member
כנסו שניה........

לפי דעתי אני נורא כועסת על מה שקורה שם איך שמתייחסים לניראל אני חושבת שהיא נורא יפה וחמודה, ופשוט איך שמימי מדברת אליה ועל הקטע עם האצבע ששלי איפרה זה היה פשוט דבר שהרגיז אותי נורא. זה שהיא מוסלמית זה לא אומר שצריך להתייחס אליה ככה......... ניראל אני איתך

maymay12

New member
../images/Emo189.gifדוגמניות

מתגבשת עצומה נגד הגזענות בתוכנית הדוגמניות 2....איך השופטים לא שמים לב כל עליה של ניראל לשופטים הכל מתוך גזענות...ניראל! אנחנו מקוים שאת עדיין בפנים..ולשופטים!!!!!! תרגיעו את הבנות

צחי9פיל

New member
זה לא בגלל גזענות

שונאים אותה בגלל היחס המגעיל שלה, התוקפנות שלה. גם מימי שונה ומתייחסים אליה יפה מאוד למה? ניראל מתנהגת בצורה מגעילה

ליןןןןן

New member
היא דורשת את זה

גם אם לא אומרים לה כלום היא חייבת להזכיר כל שניה שהיא שונה ומוסלמית

prins2

New member
זאת היא!!

גם אני אהבתי את ניראל וקיוותי שהיא תנצח את כולם ותגיע לגמר אבל תשימו לב שמהפרק הראשון..לפני שהיא התחילה להכיר את הבנות היא כבר קבעה עובדה שהיא שונה ושהיא לא כמו כולם..אם היא תבוא בגישה של אני שונה אז ככה אנשים יתיחסו אליה..נכון זה ממש לא יפה איך שמימי התנהגה אליה אז בצילומי לילה אבל לפעמים (כמו אתמול למשל) הבנות באמת בוחרות אותה כי היא לא היתה טובה מספיק..אתמול היא הייתה מזעזעת אני אפילו הייתי בוחרת בה לסיכום..הבחורה מרחמת על עצמה והיא נסגרת בבועה..לא תמיד היא צודקת

niva99

New member
היחס לניראל- זה לא בגלל שהיא |כאפיה

זה בגלל האופי ה-
אגרסיבי שלה. כולם עלו על זה : הבנות, השופטים, רודריגו. הבחורה מוגדרת כסיר לחץ... מזל שלא כ
מתקתקת.

למעלה