כנסו שנייה יש לי שאלה חשובה

guy0987

New member
כנסו שנייה יש לי שאלה חשובה

אני רוצה לקות קטנוע יד שנייה. היום נפגשתי עם מישהו והאופנוע הוא 2001, והוא הולך על מחיר מחירון. בקיצר, שנה חדשה לפנינו והדגמים של הקטנועים החדשים (2004) כבר הגיעו לארץ. בקיצר איך הוא צריך למכור לי את זה, זו כבר שנה חדשה? מתי המחירון מתעדכן? הוא יענו צריך להחשיב את הכלי כשנה אחורה או לא? אם לא אז ממתי?

TheReverend

New member
עשית קצת בלאגן

2001 כבר לא תלוי בשנת הדגם האחרונה, יש לו מחיר במחירון מוטו וזה "המחיר הרשמי"(בפועל זה בסיס למשא ומתן ולא יותר מכך). מתי יתעדכן המחי מחירון שלו? רק למוטו הפתרון לשאלה זו. תיאורטית, מחירון מוטו אמור להיות מעודכן כל חודש(ופה ושם הם באמת מעדכנים איזה דגם או שניים) אבל, לצערינו, מוטו נוהגים לעדכן את המחירון בצורה גורפת(כל הדגמים) פעמיים בשנה(ראשונה בסביבות אפריל-מאי ושנייה באיזור ספטמבר - נובמבר). המינימום שאתה יכול לחכות זה שבוע עד שייצא המחירון החדש(ספטמבר) ואם המחירים לא עודכנו אז או שתקנה ותזכור שהמחיר של הקטנוע עומד לצנוח בחודשיים הקרובים, בכמה? לא יודע.) או שתחכה לירידת המחירים וזה ייקח עוד חודש חודשיים. אם המוכר מוכן להוריד לך מהמחירון כבר עכשיו(לקראת היירידה הצפוייה) אז תסכמו כמה ו
אבל אני, כמוכר, לא הייתי מסכים לעשות את זה כי ירידת המחירונים היא אף פעם לא אחידה ומשתנה מדגם לדגם.

guy0987

New member
תראה

הלכתי לראות ראנר 2001 מחיר מחירון שזה 9500... המחירון כרגע זה 9500 והוא מסתמך על זה שכרגע 2003.. אז השינויים שיגיעו (הירידה) תיהיה בחודשים שציינת לי?

TheReverend

New member
מידע פנימי במוטו אין אבל נסיון יש

נסיון העבר הראה שבסביבות ספטמבר - נובמר יורדים המחירים במוטו בצורה משמעותית. אתה יכול לנסות להרים טל' למערכת מוטו ולבדוק איתם מתי מתוכנן העידכון המקיף הבא למחירון.

TheReverend

New member
כמו שרשמתי בהודעה הראשונה שלי

מחירון הוא בסיס למו"מ ולא יותר מכך.

למעלה