כנסו שנייה כולם

כנסו שנייה כולם../images/Emo70.gif

תקשיבו נכון האתר שלי להילוש
תראו רק מה מתברר לי אני יושבת מאתמול מהבוקר בשעה 9:00 עד עכשיו 5:33 בוקר שלמחרת ורק עובדת וטוחנת על האתר...זה לא הכי חשוב אבל הכי באסה זה שפתאום הם רושמים שנגמר המקום וצריך לשלם איזה 400 ומשהו שקל כדאי להמשיך את הבנייה... אני לא יודעת מה לעשות
כולי מרוגזת עכשיו
כי זהו אני לא יכולה לעדכן פה עוד כלום
אז לדור ואורטל לא כדאי לכם להשקיע בלייבסיטי החרא הזה כי תראו מה קרה לי אני גמורה כברר ופתאום הם שמים לי את ההודעה ה***** הזאת
אם אתם רוצים לראות בבקשה
תראו עד כמה זה חראאא
אז בקשר לאתר אני לא יודעת מה אני אעשה איתו אבל אני מקווה שאני אצליח לפחות
שלחתי להם מסר על זה... אתם לא יודעים\מתארים מזאת ההרגשה שלעבוד על אתר יותר מ-20 שעות ופתאום החרא הזה מודיע לך שאין מקום ואתה לא יכול לעשות כלום!!! אני כול כך מבואסת עכשיו כי אני בטוחה שאתם יודעים עד כמה הילה חשובה לי ועד כמה תיכננתי על האתר הזה
בקיצר לא יודעת מה יהיה אני רק מקווה שיהיה טוב...! הייתי חייבת להוציא את זה איפשהו...
אממ אז לילה/בוקר טוב לכולם
ולי לאאאאא
הכתובת למי שרוצה...: www.hila_halevi.cjb.co.il

ולהילי...

אני מבטיחה לבנות לך אתר חדש
ואפילו יותר יפה
הכתובת לא תשתנה... כי אני אחליף בכתובות אבל אם לייב סיטי לא יסכימו לי בקשר למה ששאלתי אותם אני מבטיחה מבטיחה לבנות לך אתר חדש

duduz18

New member
נו.. אז לא בלייבסיטי

חסרים מקומות שיתנו לך הוסטינג בחינם? צריך לדעת רק איפה לחפש www.geocities.com www.tripod.com וכו'

תלמדי HTML!!!!

לי זה חופשי אני יכולה לעדכן כמה שרק בא לי תלמדי HTML זה הכי שווה.. במיוחד כשזה לאתר גדול שצריכים מליון תמונות ועשרים מליון קטעים להורדה. אגב קטעים להורדה.. דודו.. אני יכולה לשים את הקטעים שהבאת לכאן הכתבות וזה ואם אתה רוצה אני אשים קרדיט לך מתחת.. אפשר? פליזז? פלייייז? נ.ב הילה סורי שיש לך אתר מחורבן אני מקווה שבהמשך הדרך האתרים שיבנו לך (וכן יבנו!) יהיו הרבה יותר מוצלחים.. כי זה.. יו נואו.. עוד אתר מחורבן עם עיצוב מגעיל (חוץ מהעובדה שאת שם) ומנהלת מטומטמת

אותי לימדו וגם למדתי מספרים

אבל זה היה בכיתה ה' לכי תמצאי את הספרים האלה בכלל.. וכל האתרים האלה שיעני מלמדים ב10 שלבים או 7 {יש כאלה מלא} הם ממש אבל ממש מטומטמים אל תנסי בכלל להכנס לזה דרך שם.. הם מבלבלים ומפגרים

אותנו מלמדים html אבל משום מה......

אנחנו יותר נחנקים מאשר לומדם.......! יש לי את כל הדפים שלנו אם היה לי אך לסרוק הייתי סורקת אבל אין לי אך........ נ.ב. אני מצאתי שיטה איך להרחיק את המורה ממני! ניסיתי לבנות אתר להילה אבל המורה שלנו היא דוסית והיא חטפה שוק כשהיא ראתה תמונה שלה בבגד ים! מאז אני מורידה תמונות כאלה! היא מזדעזעת מהתמונות ולא מתקרבת אליי! יייייייייייייייייייההההההההההההההההיייייייייייייייייייייייייייייייי

ayala 13

New member
זה קשההההה

אני לומדת עכשיו וזה מזה קשה
צריך לכתוב הרבה ואסור להיתבלבל בכלום

ayala 13

New member
חחח גם אצלי זה ככה../images/Emo70.gif

אני לא עוקבת ואז חברה שלי עוזרת לי

למעלה