כנסו שנייה

DANIELM1

New member
כנסו שנייה

קודם כל שלום וצהריים טובים. עוד מעט אני בן 16 ואני רוצה לקנות קטנוע 50 סמק. עכשיו לשאלה: מה עם הקטנועים החדשים שהגיעו לארץ? מישהו יודע עליהם משהו? אני מתכון לחברת CPI ו TGB. היום הגעתי לאולם תצוגה שלהם והתרמשתי במיוחד מה cpi החדש.. יש למישהו משהו להגיד עליו? נסיעת מבחן אולי? מישהו? תודה

Valud

New member
אממ....

נסיעת מבחן לא יתנו לך...גם אם יהיה לך רישיון לא נותנים נסיעות מבחן לנהגים חדשים מניסייון אם יש לך ג'יובות הייתי מציע לך לקנות איזה ג'ילרה ראנר חדש ותאמין לי שתיהיה שמח הרבה שנים אני לא מכיר את הכלים החדשים האלה ואני די בטוח שהאחזקה והטיפולים והחלקים שלהם הרבה הרבה יקרים מהכלים הוותיקים.

אהוד א1

New member
ולמה שהחלקים יהיו יותר יקרים?

cpi היא חברה חדשה בשוק.עדיין אין הרבה כלים כאלה על הכביש ולא נצבר מספיק ניסיון כדי לדעת לגבי אמינותם וסחירותם.מצא חן בעינייך,בקש נסיעת מבחן מ"לינקסים" (אתה אפילו לשלוח להם מסר מכאן ןלשאול לגבי עניין הנהג חדש).מצא חן בעינייך?לך על זה....

אהוד א1

New member
אולי אני ../images/Emo163.gifאבל ממש לא הבנתי.

קבעת שיהיה יותר יקר להחזיק cpi .שאלתי למה וענית "מאותה סיבה של האחזקה והטיפולים".בראנר לא מטפלים?אין לו עלות אחזקה?בדקת כמה עולים טיפולים בראשון וכמה בשני?בדקת מרווחי טיפולים?על מה אתה מסתמך? מכיוון שלא ירדתי לסוף דעתך-ממש אשמח אם תסביר לי אותה...

Valud

New member
../images/Emo163.gif

בגלל שכלים אלה הם חדשים בשוק כתבתי שאני דיי בטוח שכל העסק יהיה יותר יקר...אני בטוח שיש לך יותר ידע ממני אז אני לא קבעתי שום דבר זאת רק דעתי...יהיה שלום

למעלה