כנסו שנייה

כנסו שנייה

קניתי ביום ראשון PS2 מסוג R . (יש לציין שלא רציתי את הדגם הזה והמוכר התעקש ואמר שאין להם בחנות עדיין דגם R ושמה שאני קונה זה לא R ואפשר לשים בו גו´ק ולהפעיל צרובים) לא כ"כ רוצים להחליף לי אותו ומחר מגיע לחנות נציג מישפר שיחליט אם להחליף לי או לא. אם הוא לא יחליף לי אז אני נמצא בבעיה, אני לא מוכן לשלם 300 שקל על כל משחק שאני קונה. שאלתי את מי שמתקין את הגו´קים והוא אמר שהגו´ק לא עובד טוב בפלייסטישן מהסוג שלי והוא מפעיל רק משחקים שצרובים בדרך מאוד מסויימת. אז אולי מישהו יכול להגיד לי מתי הגוק של הR יגיע לארץ? (אני יודע שהוא אמור להגיע מתישהו), אני כבר ממש מיואש, יש לי PS2 אבל אין לי משחקים.

meni579

New member
פראיירים לא מתים הם רק מתחלפים

פראיייייייייייייייייייייייייייייייר היה לי גם r מכרתי אותו אחרי שבוע ואים היית קצת חושב הייתי נותן לך פלייסטיישן עם ג´וק והכל באותו מחיר

לmeni579

זה לא נראה לך קצת מפוקפק לקנות מאדם שאתה לא מכיר מכשיר שעולה 1800 שקל? בגלל זה לא רציתי לקנות ממך ואני חושב שצדקתי

omrisa

New member
אל תבלבל ת המוח

אני קניתי את הדגם R ואין סיכוי אתה שאה יכול לימכור הכל 1800 שקל חוץ מי זה שקניתי את ה-PS2 ב-1500

game boy

New member
ההסבה של ה-R כבר קיימת בארץ...../images/Emo22.gif

וכמובן גם מורכבת ובהצלחה רבה
שמה בישראל: "משיח" אבל הבעייה היחידה היא שהיא אינה זולה. לקבלת פרטים נוספים-שלח לי מייל עם מס´ פלאפון להתקשרות. אמיר

למעלה