כנסו שנייה

כנסו שנייה

חשבתי לעשות מצעד הנרי.....זאת אומרת שאני רושם פה את כל השירים בשפה העיברית שהנרי לקח בהם חלק ואתם בוחרים מתוכם 7 שירים...מ-ד-ו-ר-ג...1-הכי גבוה.....עד.....7-הכי נמוך....

רשימת השירים לדירוג....

# בין כל הבלאגן -שרית חדד # האלופה -הנרי # חגיגה -שרית חדד # יזראל -שרון חזיז # כל האנשים השמחים -שרית חדד # לפני שנשתגע -מאיה אברהם # מיס מיוזיק -שרית חדד # מלכת האמבטיה # נסיכת פופ -רוני # אור-שרית חדד # אמונה -שרית חדד # עולם דיגיטלי -רוני # על המסך שלי -ניקה # עלם משגע-שרית חדד # לכל מי שחולם # רציתי -יהודה לוי # שוחה מכאן -אלון ז'אן # עם הפנים למערב -שרית חדד # תהומות הנשמה-מאיה אברהם # בגידה-ניקה # בחום של תל אביב-שרית חדד # לאן שלא תלכי-שירי מיימון # אדוני-רוני # רק שלי-דניאל # אל תדאגי לי אמא-פבלו רוזנברג # אמור-פבלו רוזנברג # חבל שחור-רגב # לאהוב באמת-ניסו סימן טוב # בדרך בין שם לכאן-ניסו סימן טוב # לי-ניסו סימן טוב # אם-רגב # כי את-אלון ז'אן # נוסעת לפריז-עידית הלוי # בניתי חלל-שימי אדרי # לא מוצא-ניסו סימן טוב
טוב דרגו עכשיו..... חחח אבל כולם לדרג כי אז זה לא שווה....

...

בגידה-ניקה שיר מעלףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף האלופה -הנרי/7 יזראל -שרון חזיז/7

Miki Mousit

New member
הדירוג

1 בין ל הבאלגן 2 חגיגה 3 לאן שלא תלכי 4 בחום של תל אביב 5 אל תדאגי לי אמא 6 יזראל 7 האלופה

.............

1)ניקה - בגידה 2)על המסך שלי -ניקה 3)האלופה -הנרי 4)לא מוצא-ניסו סימן טוב 5)רציתי -יהודה לוי 6)חבל שחור-רגב 7)השיר החד אוו החידוש של איזה שיר של שרון חזיז ממש מגעיל לא אהבתי

מה הפלא שהפורום מת......

אתם צריכים להיכנס לפה,לדבר על הנרי,על היצירות שלו,לפתוח שירשורים מעניינים,להביא קישורים מעניינים של הנרי,להכין מצעדים,שירשורי תמונות(ולא רק של ניקה),תזכרו שהנרי גם עשה שיתופי פעולה אחרים חוץ מניקה. תרשמו שירשורי יומולדת,תכינו עיצובים ועוד... אולי תנסו להביא לפורום אנשים חדשים....כי עם 5-7 אנשים הפורום פשוט לא יוכל להתקיים יותר... אולי הפורום יוכל לפרוח מחדש,מי יודע.... זהו....חחחח מקווה שהפנמתם טוב טוב......

השביעייה שלי ../images/Emo45.gif

בין כל הבלאגן - מקום ראשון! אין אין על השיר הזה ומזכיר לי תקופה משמעותית בחיי אור - כל מילה בסלע שיר של תקווה לאן שלא תלכי - מרגש מרגש... חגיגה - להיט ואמירה חזקה וכל מילה נוספת מיותרת האלופה - הנרוש בקולו המהמם בגידה - חידוש מרענן עכשווי ולהיטי אל תדאגי לי אמא - העיבוד של הנרי הורס יש עוד גרסה פחות יפה

maor ravid

New member
עכשיו שלי ../images/Emo8.gif אין ספק צודק../images/Emo45.gif...

לגבי השיר של מאיה אברהם "תהומות הנשמה" אף אחד עדיין לא שמע אותו והוא לא יצא אז לא נראה לי שהוא הכי קשור חחח לא נורא! הדירוג שלי... ואני הוספתי את החידוש של שרון חזיז המהממם.. # בין כל הבלאגן - שרית חדד (אין ספק!!! אחד השירים הכי טובים) # בגידה - הנרי ניקה (החידוש הכי מחודש והכי יפה לדעתי) # קח אותי לשם - שרון חזיז (הנרי שיחק אותה אהבתי!!! שיקגו חחח) # רציתי - יהודה לוי (להיט שיר יפה וחרוש הייתי אומר) #חגיגה - שרית חדד (שוב שרית המדימה אין עליה!!!) # לפני שנשתגע - מאיה אברהם (שיר עם משמעות ולא סתם נכתב על החיים) # רמי קליישטין והנרי - שריטות (אהבתי מאוד למרות שהוא לא שוחרר רישמית)

הדירוג שלי לאחר הרבה התלבטויות הוא:

1. אדוני/רוני - שיר גאוני. 2. עולם דיגיטלי/רוני- כל מילה נכונה. 3. בין כל הבאלגן/שרית חדד- שיר שחבל על הזמן. 4. חגיגה/שרית חדד- בהתחלה לא הכי אהבתי, אבל אחר- כך התאהבתי... 5. יזראל/שרון חזיז- אין מילים... 6. בגידה/ניקה- חידוש מהמם. 7. לאן שלא תלכי/שירי מיימון- שיר מרגש.

שלי

למרות שהבחירה היתה קשה אבל הינה מה שבחרתי... 1- בין כול הבלאגן - שרית חדד (שיר שאני הכי התחברתי אליו). 2- בגידה - ניקה (טוב זה מובן...גאוני ומדהים) 3- האלופה -הנרי ( קול של הנרי יפה ושיר יפה) 4- רציתי -יהודה לוי (היתי בשוק לגלות שיהודה לוי זמר...) 5-לאן שלא תלכי-שירי מיימון (אין מה להגיד שירי הקטנה גדולה מהחיים) 6-בחום של תל אביב-שרית חדד (שיר שמח אבל מביא איתו המון עצבות) 7-אם-רגב (שיר מאוד חמוד. מוסיקה יפה וקול של רגב מהמם...שווה להכנס למצעד).

actimel

New member
הנה הדירוג שלי

1 שרית חדד - בין כל הבלאגן 2 שירי מימון - לאן שלא תלכי 3 רוני - עולם דיגיטלי 4 ניקה - בגידה 5 שרית חדד - חגיגה 6 שרון חזיז - יזראל 7 הנרי - האלופה

zoomout

New member
דירוג שלי

1.חגיגה (לדעתי שיר הכי טוב שהנרי כתב אי פעם) 2.See me now 3.מרי לנצח club mix 4.לאן שלא תלכי 5.על המסך שלי 6.Naked in the wind 7.revolution

רק שירים מתוך הרשימה...

זה המצעד של השירים שהנרי לקח בהם חלק...ורק בעברית...הרמיקס מרי לנצח יכול להיות...

אהבתי מאוד את היוזמה !

כל הכבוד על מצעד מרענן ומסקרן! אגב זה ממש ברור שכולנו הכי אוהבים את השילוב של הנרי \ שרית

zoomout

New member
נגה,שאלה:

למה הנרי לא מנסה להתקדם לכוון חו"ל כמו ניקה ? עם הכשרון שלו הוא יכול להצליח ובגדול ! אני רק יכול לתאר לעצמי איך מדונה תשמע עם הוא יפיק\ יכתוב לה...או בריטני..והרשימה עוד גדולה..

זומאווט - אני חושבת כמוך!

ו...גם הנרי חושב כך לגבי עצמו מי אמר שחו"ל היא מילה גסה עבור הנרי? צפה להפתעות

יאלללה תמשיכו להצביע....

מחר ב-17:00-19:00 (משהו בין השעות האלו) אני מעדכן את המצעד... מותר להצביע עד מחר בשעה 16:00... הצבעות אחרי לא מתקבלות... לתשומת לבכם...3> וערב טוב..... =]

למעלה