כנסו ששאלה לגבי כריס אנג'ל

כנסו ששאלה לגבי כריס אנג'ל

רציתי לדעת מה אתם חושביםם על כריס אנג'ללל? ?? על זה שהוא מיתעופף באוויר וגם גורם לאחרים לרחף באוויר לאחר שהוא מהפנט אותם אתם חושבים שבן אדם כמוני וכמוכם הבנוי מאותם חומרים כמו כולם יכול לרחף ככה באוויררר?

kobi1298

New member
בלי לערב את כריס אנג'ל

תגובה של נמרוד מאחד הראיונות בNRG , אני מביא לך את התשובה של נמרוד קודם כל כי זה הפורום שלו ושנית כי לא יכולתי לבטא את זה בדרך טובה יותר בעצמי. שאלה של המראיינ/ת "בהנחה שאתה באמת ככל האדם ושיש בך יכולות שבאופן פוטנציאלי נמצאות בכל האנשים, איך זה שלא כל אדם ברחוב עושה את הדברים האלה?" תשובה של נמרוד "רוב האנשים לא מודעים ליכולות שלהם וחיים בתחושה שהמיסטיקנים רוצים שהם יחיו בה, שלמיסטיקן יש כוחות ולאדם הפשוט אין. זה הכוח של המיסטיקן, זו הפרנסה שלו. בסך הכל, מה שמונע מאנשים לנסות את השיטות האלה זה חוסר אמונה ביכולות שלהם ועצלנות."

DJM2

New member
כריס אנג'ל הוא קוסם

זאת אומרת שהכל זה טריקים. כבר הוכח שהוא משתמש בשחקנים, בעריכה, וכלמיני אפקטים של טלויזיה. הוא עף באויר בדיוק כמו שסופרמן עף באויר. אפשר להגיד שהוא יותר שחקן מאשר קוסם, די נדיר למצוא אצלו קסמים שלא צריך עזרה מהבמאי ומשתפי פעולה. אגב, יש משהו שנקרא כוח משיכה, תבדוק במילון במה מדובר..

doronkoll

New member
אני יודע לרחף כמו כריס אנג'ל

והוא לא מרחף... זה אשליה לעיין יש לו 3 סוגי ריחופים 2 מהם אני יודע יותר טוב ואחד פחות אבל הוא לא באמת מרחף...

למעלה