כנסו תגידו לי שאני טועה

Logan16

New member
כנסו תגידו לי שאני טועה

הבחור בתמונה הוא מייקל קלארק דאנקן ועל פי מה שהבנתי הוא משחק את הקינגפין בסרט של דירדוול לא שיש לי בעיה אם זה הוא שחקן מעולה באמת אבל לא עדיף מישהו קצתת יותר דומה ?

HackMachine

New member
מה אתה רציני?

איזה מפגרים.. גם לי אין בעיה אני חולה על השחקן אבל ברצינות.. אולי לא מצאו מישהו ענק כל כך בצבע המתאים

Lotus floweR

New member
אתה לא טועה.

ואם זה היה תלוי בי, הייתי תוך עשר דקות מוציאה רשימה של שחקנים שיותר טובים פיזית. וחוץ מזה..הם שמים לעצמם רגל...כי כל הקוראים הנלהבים למשל, יתחילו לשלוח להם מכתבי נעצה ולעשות פרצופים כשהם יושבים בקולנוע. זה יהיה כמו קורא אקס מן נלהב יושב וצופה במיוטנט אקס ומזכיר לעצמו כמה מאולץ זה...

effigy

New member
זה כבר הרבה זמן ידוע

שברוב טפשותם הם שמו שחקן שחור בתפקיד קינפין

אני אישית חושב ש...

אם יכלו ללהק שחקנית גרועה כמו ההיא שעשתה את סטורם ובלבד שתהיה אפרואמריקאית, אז יכלו לעשות את המאמץ ולצלם את דני דה ויטו מלמטה ובלבד שקינגפין יהיה שמן ורוד ומקריח... ואם לא דני דה ויטו אז לפחות צחי בוקששתר, בשביל שיהיה משעשע...

Lotus floweR

New member
זה באמת היה יכול להיות משעשע....

וחוץ מזה, גם שחקנים ענקיים מקריחים עם מראה מאפיונרי יש...

Logan16

New member
אם כבר קוטלים בחירות

ג´ניפר גרנר (זאת ששיחקה את התאומה השמאלית בסרט הפילוסופי עטור השבחים אחי , איפה האוטו שלי משחקת את אלקטרה שלדעתי יכלו למצוא לה שחקנית יותר טובה כמו פנלופה קרוז

effigy

New member
אני חושב שמה שעשה לה את הקריירה

יותר זאת הסידרה באמת עטורת השבחים שטרם הגיעה לישראל ALIAS שעליה מבוססת סדרת קומיקס.. אתם לא חושבים?

Rictor

New member
אין קשר

אין קשר בכלל לקומיקס alias לסדרת הטלויזיה. השחקנית מעולה ואני לא חושב שיכלו למצוא משהיא שתהיה יותר טובה ממנה בתפקיד. תראו את הסדרה תבינו (דא"ג - חובה לראות את הסדרה הזאת alias אני מתכוון).

Scum Bunny

New member
אני מצטרף להמלצה

זו בחורה שבהחלט משכנעת ביכולתה לבעוט בתחת, כמו שאומרים.

effigy

New member
מצטער.. לא קראתי את הקומיקס

אבל שיארתי שיש בינהם קשר.. הסידרה באמת טובה...

The Crusader

New member
להגנתם....

אם באולטימייטס ג´ק םיורי נראה כמו סמואל ל ג´קסון... אז אין שום רע בזה שקינפין יהיה שחור..חחח וחץ...אם יאפרו אותו בלבן הוא יהיה ממש ממש מתאים לתפקיד!

למעלה