כנסו
(שאלות)

noooga

New member
כנסו../images/Emo13.gif (שאלות)

אז איך בעצם גיליתם את כישרונו של שרון? מתי התחלתם להקשיב לו? ואם כבר אז אני מאוד מקווה שהפורום הזה יגדל ויצמח לתפארת
זה ממש מרגש.. מקומונה קטנטנה לפורום! אני גאה להיות חלק מזה.. חח..

orguy

New member
אז ככה.........

הכל התחיל בכך שבהתחלה שמעתי את יוני רועה מספר על השיר "סיכוי קלוש" ומשמיע אותו והלכתי לבדוק בשירונט מי שר? כתב? הלחין? ובסוף גיליתי "שרון הולצמן" יצאתי אל מרחבי האנטרנט והחברים כדי להכיר קצת יותר ולאט לאט הבנתי יותר עליו ואפילו הוא נתן לי כמה עצות בכתיבה, הוא ממש אדיר ולא רק הוא אלה גם גלעד שגב שבפורום שלו אני מבלה מידיי פעם לרוב רק קורא ובאמת הגעתי למסקנה שהזמרים הצעירים הם זמרים ממש טובים והם מביאים איתם משהו חדש לעולם ואני מקווה ששרון ימשיך לפרוח ולהצליח! אתה אחלה בנאדם! זהו פחות או יותר..............

שלמונזה

New member
האממממ שרון ../images/Emo168.gif

בעקבות פורום רוק ישראלי, והאירוח שלנו של שרון בפורום. לפני זה הכרתי רק את השיר פתח את ליבך או משהו, אז נתתי לעצמי לפתוח את הלב לשירים שלו, ואהבתי. וחוץ מזה אבטיפוס שליטה וכולם יודעים את זה ואת השיר שאני הכי אוהבת שלהם [ציפור אם מישהו עוד לא יודע] שרון כתב אז חסד נעורים.

hodayoyo

New member
איי ציפור../images/Emo99.gif../images/Emo60.gif

כבר השמעתי אותו ל3 חברות שלי ושלושתן אהבו, עכשיו שתיים מהן היה לי צפוי שהם יאהבו כי יש להן טעם דומה לשלי אבל השלישית ששומעת רק כוכב נולד וכאלה... אני עוד אלמד אותה לשמוע מוזיקה איכותית!
(היא גם אהבה את למה של נעליים)

הייתה לי תקופה....

שהייתי עובדת כל יום. אז היה לי הרבה כסף. והתחביב שלי היה בכל פעם שאני בת"א (ישיבות וכאלו) ויש לי זמן עד שאני מחכה לאוטובוס בעזריאלי להיכנס לטאוור רקורדס ובדר"כ לקנות דיסיקם ששמעתי עליהם/סתם נראים מסקרנים. הדיסק סיקרן אותי ואחותי אהבה את השיר "סיכוי קלוש" אז קניתי. ולא התאכזבתי לרגע. הקנייה הכי טובה שהייתה לי סתם כך.

hodayoyo

New member
מהקליפ בערוץ 24 ומהרדיו../images/Emo60.gif

של סיכוי קלוש. איך ששמעתי ת'שיר הזה ידעתי שאני אקנה את הדיסק רק שלקח לי דיי הרבה זמן לקנות אותו וזהו, מאז אני שומעת את שרון ומשם גם התחלתי לשמוע יותר את אבטיפוס

didi1309

New member
דרך בת דודתי היקרה..

שהיא כמובן- את נגית..
ומשם עברנו ללהקה המופלאה אבטיפוס.. והנה אנחנו כאן היום..

Principesa Reut

New member
את כשרונו של שרון גיליתי

דרך הסינגל "סיכוי קלוש" שהגיע לתחנת הרדיו קול הגליל העליון (105.3
). התאהבתי משמיעה ראשונה. ומאז הייתי בכל ההופעות שלו בערך. למרות שברובם זה היה אני ושרון וזהו בערך

noooga

New member
כמו רעות..

גם אני גיליתי את המוזיקה של שרון דרך "סיכוי קלוש" מהרדיו. האמת היא שלא התחברתי בכלל לשיר ולא תכננתי להקשיב לו באופן קבוע אבל מה ששינה זה שאח שלי קנה את הדיסק שלו ודי חרשתי עליו.

red butterfly

New member
אצלי זה קצר.. ../images/Emo3.gif

המליצו לי על סיכוי קלוש, קניתי אותו והתאהבתי
לפני זה הכרתי רק את "מה שאני רוצה".. לא זוכרת מאיפה.

שיר m

Well-known member
מהרדיו...

שמעתי ברדיו את "מחר יקרה לי משהו טוב", חיפשתי פרטים באינטרנט וקניתי את הדיסק (הראשון). כך הכל התחיל...:) מתי זה היה? מזמן...

למעלה