כנסו....

טוי בוי

New member
../images/Emo60.gifאיך אנשים נותנים

לסוים שלהם להגיע לכזה מצב!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!? הראשון ממש לא נרא מציאותי !!!

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif לכי תדעי......../images/Emo4.gif

יש עוד כמה כאלה....

gal616

New member
ווקשה אח תשימו תמונות כאלה

עושה לי צמרמורת שאני רואה את התמונות האלה-זה מזוויע -ועוד הבעלים!! איך הם נותנים שזה יקרה להם.

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif זה סוסים שהצילו אותם לא

שהם עדיין בהתעללות!!! אם את רוצה אני ישים את החלק השני של הסט ותראי מה האנשים עשו לו...! הוא נראה פי 1000 יותר טוב עכשיו...

gal616

New member
או שהתכוונת שתשימי

את התמונות היותר נוראיות? זאת אומרת שמה ששמת זה אחרי שטיפלו בהם?

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif לא, התכונתי לתמונות שהוא

אחרי המהפך שעשו לו... תראו איך הוא נראה מעולה עכשיו! מ-ה-פ-ך...חח

niko girl

New member
התמונה הראשונה לא נדמה לי שהיא

אמיתית...כי סוס לא יכול להיות במצב עד כדי כך גרוע שהגב שלו מכופף.זה אומר שעמוד השדרה שלו נשבר.

RMXXX

New member
זה דווקא אפשרי...

מקרים כאלו רואים אצל סוסי עבודה זקנים, שכל החיים שלהם גררו עגלות, הלחץ על הגב שלהם ענק, תוסיפי לזה טיפול לא טוב ותקבלי סוס כזה... לגבי התמונה של המרוץ, בגלל שאתם מפיצים תמונות כאלו אחר כך יש שם כזה למרוצים, התמונה היא של תאונה נדירה שאני בטוח שלא חזרה על עצמה הרבה, ויכולה לקרות גם בכל מקצה קפיצות, מספיק שהסוס ימעד על רגל ויפול על הרגל שלו, היא תשבר בדיוק ככה, תאמינו לי אני כל החיים שלי ראיתי מרוצים וגם השתתפתי ובחיים לא ראיתי תאונה כזאת, אז אל תכתבו "תוצאה של מרוצים" אלה "תאונה במרוץ" אותה תאונה שיכולה לקרות גם בכל תחרות קפיצות או דרסג'... כי מהאימון והמאמץ שמופעל על הסוס במרוץ זה בחיים לא היה קורה, אבל כשמריצים 50 סוסים ביחד על מסלול אחד(רק באירופה הם משוגלים לעשות דברים מפגרים כאלו) ברור שיהיו תאונות...

טוי בוי

New member
אתה צודק ../images/Emo60.gif

זה תאונה שיכולה לקרות לסוס בכל מקום גם באורווה במרעה בווסטרן באיגליש מרוצים הכול ...

למעלה