כנסו!

limilu

New member
כנסו!../images/Emo187.gif

אז קודם כל, סליחה שפתחתי שישור חדש... מצטערת... אז כרגע סיימתי את תרועת מוות! אוי! זה ספר כל כך יפה!!! תנו להבין: מורט זה אבא של סוזאן, נכון? אוף, למה הם לא יכלו לעשות סרט מסול מיוזיק? (כמובן את כל סדרת מוות לפניו) אני כל כך רוצה לעשות סרט מסול מיוזיק!!! למרות שעשו ממנו סרט מצויר די טוב, נכון?

The Mad Hatter

New member
תרועת מוות! *_*

ספר יפה! היו שמועות על עשיית סרט מ"תרועת מוות" ושהצילומים יהיו בגרמניה, אבל שום דבר מעבר לזה. די חבל. זה יכול להיות מוסרט בצורה חביבה ביותר. בקשר לסרט של "סול מיוזיק"...אני, אישית, לא ראיתי אותו, אבל ממה שחברי הפורום כתבו פה, אני מאד לא בטוחה שהוא ייחשב כסרט טוב...P:

ויימס

New member
קודם כל- לא מתנצלים על פתיחת

שירשורים חדשים... לעומת זאת, אפשר להתנצל על נטישת ספינה כשהיא טובעת...
שוב.
...נו, טוב, אנחנו לא ספינה טובעת, אנחנו סירה במצב טוב. גיגית, בעצם. אם אתם תוהים על מה אני מקשקשת, כוונתי היא לכך שיש בפורום 5 אנשים שכותבים הרבה. אם היינו פורום של 5 אנשים, הייתי שמחה ומרוצה מהמצב. אבל אבוי, אנחנו פורום של... האמת שאין לי מושג, משהו כמו 10, אבל חצי מתוכם לא משקיעים בכלל וזה מעצבן. אל דאגה, יש לי איפה שהוא טבלה גדולה של כל מי שמשאיר הודעות בתדירות נמוכה יותר משלוש פעמים ביום, ו- טוב, אמרתי מספיק.

pini-pee

New member
גיגית?

בילדותי בבית של סבתא שלי היו ממלאים לנו סירה מתנפחת במים... זה מעין שילוב של גיגית וספינה טובעת, לא?

ויימס

New member
ועכשיו... להודעה...../images/Emo13.gif

אני דווקא אהבתי את הסדרה המצויירת של Soul Music, למרות שכולם פה שונאים אותה. לפני כמה זמן דיפדפתי במורט וראיתי את הקטע שמוות משתכר בפונדק ההוא, ואומר "אף אחד לא אוהב אותי. אפילו החתולים חושבים שאני סתם מין דבר משעשע." ...וכשהוא יוצא, הברמן אומר לו שהוא ישמח לראות אותו שוב, ומוות אומר, "באמת? זה הדבר הכי נחמד שמישהו-" ואז ההוא טורק לו את הדלת בפרצוף.
וכמובן הופעת אורח של סתמרוח!

Athaclena

New member
את soul music לא ראיתי

יצא לי במקרה לראות פרק של אחיות הגורל. death היה מעולה כמובן אבל השאר, לא משהו. יכול להיות שsoul music היה יותר טוב, ראיתי ציורים של הדמויות וזה דוקא נראה לי אחלה...

limilu

New member
אבל זה באמת יפה ../images/Emo187.gif

זה מה שאמר לי: תקראי את זה. או כמו שמישהו אחר היה אומר לי: תקראי את זה! אתם יודעים על מי אני מדברת, נכון?

limilu

New member
כן...

שיר קוראת לי כל היום שמאלית פריקית. לא שזה מעצבן אותי. זה פשוט, די!!! אז שמתי את זה בחתימה, זה דורש את זה. (שיר כאן לידי)

ויימס

New member
זהו, שאני חשה שדמויות מצוירות

לא כופות את עצמן על דמיוני כמו שחקנים אמיתיים. זה לא מפריע לי לראות סדרה מצויירת שמבוססת על ספר שקראתי. למרות שהייתי רואה גם אם זה היה מצולם, מתוך סקרנות לראות איך זה יצא.

Athaclena

New member
מעניין... אצלי זה לא עובד ככה.

זה לא משנה לי אם דמות מצוירת או לא, אני חושבת שהיא יכולה להקבע בכל מקרה. בכל מקרה, הייתי שופטת כל מקרה לגופו. רק שעד עכשיו יש בערך 2 מקרים - את הסדרה המצוירת (נכון שזה ל-2 ספרים אבל זה אותו סגנון בדיוק) ואת truckers. מקווה שיהיו עוד בעתיד...

ויימס

New member
הייתה סדרה על truckers?

מתי, איפה, איך ולמי יש אותה? ...גם אם את מתעמקת יותר מדי בכריכות אז הציורים של הדמויות יכולים להשתלט על איך שדמיינת אותן. זה מעצבן.

Athaclena

New member
עכשיו אני ברוגז איתך!

תסתכלי פה ו-3 הודעות אח"כ, איך שכחת? איך את לא מתביישת??? אבל התבלבלתי וזה סרט ולא סדרה. טעיתי, אני מודה... הכריכות יותר מדי מוזרות מכדי שהם ישתלטו עלי, לפחות הכריכות הבריטיות הרגילות. הציורים של קירבי (אאל"ט) שהם פחות מוקצנים וגרוטסקיים הם יותר בעיה, אבל הוא מצייר מהמם אז מה אכפת לי (אני מתכוונת לזה שצייר את הגיבור האחרון ואת העטיפה של משמר הלילה שאי אפשר לראות טוב כי זה קטן מדי)

ויימס

New member
אוי, נכון!

טוב, מה את רוצה, זה היה לפני חודשיים! יש לי זיכרון קצר! ...ואת לא מתכוונת לפול קידבי שמצייר מהמם וג'וש קירבי לוחם הזמן שמצייר מוחצן וגרוטסקי (וגרוע (והאם כבר ציינתי השבוע שאני נוטרת לו טינה גדולה עד מאוד?))?

Athaclena

New member
גם לי יש זיכרון קצר

אבל רק לדברים חשובים. משהו חסר חשיבות כמו מה אמרת לפני חודשיים בפורום בהחלט עלול להתקע בזכרוני, בעיקר כדי לעשות לי דוקא. כנראה שאני כן מתכוונת אליהם... לא בדקתי מי זה מי ואני לא זוכרת את השמות. ואאל"ט ג'וש קירבי נפטר לפני איזה שנה

ויימס

New member
אני יודעת,

כששמעתי על זה כמעט שמחתי שיותר לא אצטרך לראות את הכריכות המזוויעות שלו.

למעלה