כנסו

Hurakano

New member
כנסו ../images/Emo26.gif

טוב אני רוצה להודיע הודעה : ממחר עד תחילת יולי אני אהההה הולך להיעלם... מהאינטרנט בכלל. אולי אני אכנס פעמיים בשבוע ככה... פשוט מתחילה תקופת הבגרויות והמתכונות וזה לא קל.... צריך לפחותתתת 4 ימים להתכונן לבגרות (בחרישה עצבנית) יעני לא מספיק גם החופש שנותנים לנו לפני זה.... ולא ממש בא לי לחרוש 24 שעות. אז אני אכנס לפעמים כדי לא להיעלם לגמרי. אישתי חוזרת ואני נעלם.... טוב היא תמלא מקום
ועוד כמה הודעות - בגלל כל הבלאגן גם הסיפור יידחה.... אני ממש לא בטוח אם אני אספיק לכתוב פרקים בזמן הזה, יעני ייצא שהסיפור יימשך רק בתחילת יולי.... ואני לא רוצה שזה יקרה כי בטוח עד אז כבר תשכחו את הפרקים הקודמים וחבל. אני אנסה אני מקווה שיהיה לי זמן נורמלי לעשות את זה אגב סיפור, תודה רבה רבה לכל התגובות לפרק 7, אני תמיד נהייה שמח מהתגובות שלכם אז באמת תודה. גם אני רוצה להגיד כל הכבוד לאלקה על השרשור שהיא דפקה חחחח באמת שרשור יפה כל הכבוד !
חחחח נדבקת במילה ההיא שלימדתי אותך הא....
וכמובןןןן לשרשור הענק של שחר אישתי כל הכבוד !!! תמונות חמודות כמוך
(בעצם את יותר
) באמת כל הכבוד יופי ו...... זהוווו..... תהיו בריאים ותחזיקו לי אצבעות :) ביי ביי

perrinat

New member
../images/Emo20.gifב../images/Emo20.gifה../images/Emo20.gifצ../images/Emo20.gifל../images/Emo20.gifח../images/Emo20.gifה../images/Emo20.gif

אוףףףףףף......
אבל תכנס בסופי שבוע או משהו
ותבוא לבקר
ביום שני הפורום בן חצי שנה- אז תכנס לאחל לו מזל טוב

טרוֹפית

New member
עומרייקק יא שאקלואיד! (?)../images/Emo9.gif../images/Emo28.gif

בהצלחה לך!
(ולי
) אצלינו תקופת המבחנים התחילה מוקדם יותר.. אני גם בקושי מתחברת. הרוב בחגים ובחופשים. אזזז שיהיה בהצלחה

LaUFmAn

New member
בעלי היקרררר../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif

שיהיה לך המון המון המווןןןן בהצלחה בבגרויותת
אני מקווה שתיכנס מדי פעם...כדי לא להיעלם לנו לגמרי
אזזז אנחנו מחכים לך ומחזיקים לך אצבעות
ותנסה להמשיך את הסיפורררררר בבקשה בבקשה בבקשבההההה
תקבל על זה פיצוי בלילה אני מבטיחה
בינתיים תסתפק ב
אנחנו נתגעגע

LaUFmAn

New member
התכוונתי לעוריקופיקו../images/Emo110.gif

חיחי לבעלי היקררררר שעוזב אותי לטובת הבגרויות

michalas

New member
עומריקושששש../images/Emo24.gif../images/Emo86.gif

שיהיה לך המון המון המון הצלחה במבחנים..מתכונות...בגרויות וכל הבאסה הזה..... ולכולם
גם אני כנראה עוזבת לתקופה הזאת... בדיוק מחר יש לי מתכונת ראשונה (מתמטיקה) ומעכשיו מתחיל להיות לי לחץ רציני בלימודים... כמו שעומרי כבר אמר... ללמוד לבגרות זה לא יום אחד... לצערנו... אז לכל היודניקים שפה... (אנחנו לא ממש הרבה...) שיהיה לכם המון בהצלחה בבגרויות ובהכל
ואני אשתדל להיכנס כמה שיותר... אוהבת אותכם המווווווווןןןןן

perrinat

New member
לאאאאאאאא...../images/Emo103.gif

די........ אוףףףףףף...... כולם עוזבים אותי......
אבל אבל אבל - ביום שני יש יומולדת לפורום. תבואו
(כי אם לא, אז פרומי הפורום יעלב......) אז מיכלוש, באמת תשתדלי להכנס כמה שיותר. מתי הבגרויות
שנדע לעשות שרשור בהצלחה
וברגע שהבגרות מסתיימת את באה ישר לדווח לנו איך היה
הרבה
ב
ה
צ
ל
ח
ה

טרוֹפית

New member
חח אישה יש רק אחת../images/Emo9.gif../images/Emo28.gif

ואני כבר בחרתי לי את אישתי
סתם התבדרתי כדי לקרוע את הבושה
אוהבתתתתת אותךךךך!

חומריקקקקק ../images/Emo24.gif ../images/Emo105.gif

בהצלחהההההה בבגרויות
:) תשקיעעע ובסוף זה ישתלם
אל תשכח להיכנס לפורום כמה פעמיםם חיחיח
שיהיה לך חמדת לצון וגילוי עריות
אהה נו ו2הצלחה :)

Hurakano

New member
תודה רבהההה לכולם ../images/Emo13.gif

מת עליכם !
גם אני מקווה שיילך לי טוב כי היום התחלתי להתכונן ותשמעו... זה המון לזכור !!! אז הנה קפצתי לבקר אפילו יום שלם לא עבר ונכנסתי, רואים כמה אני מתגעגע ?? :)))) חחחח ותעזבו כבר את דנית !!!
יכולתם לשרשר להודעה המקורית וזהו... רק שבסוף לא תשניאו אותי עליה
המון תודה !

למעלה