כנסו

ברררר

New member
כנסו../images/Emo26.gif

הנה שוב הכללים!!: כל פעם אני או מישהו אחר ניתן שיר וכל אחד יגיד את השורה/משפט/מילה שהוא הכי אוהב בשיר. המשכתי את זה פה כי אפאחד לא נכנס לדף נפרד. טולייצ תורך לתת שיר

טולייצ

New member
השיר הבא ../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

[למרות שבדיוק הגבתי לשרשור הקודם בנושא,אבל נחמד שיהיה שירשור חדש..] 'לחיות נכון' - רונה קינן רוצים לתת את המשפט שלכם מהשיר? כנסו לקישור [מתוך שירונט ]

ברררר

New member
בחיים לא נתקלתי בשיר הזה אבל -

בכל זאת "בסוף הכל חוזר כמו בומרנג אליך" המשפט הכי נכון שיש... אז תזהרו עם המעשים שלכם חיחיחי

המשפט שלי.....

"ולמדוד את הטוב מזמן לזמן" לפעמים שוכחים שלמרות שאולי הכל נראה שחור ורע, אם נעצור שניה ונשים לב, נגלה שיש עוד טוב....

kotegit

New member
רוצים...

לתת את המשפט שלכם מהשיר?! חחחחחחחחחחחחחחחח גדול!! אני לא אוהבת אותה אז..אני אדלג. הצחיקה אותי השורה הזאת, זה נשמע כמו פרסומת

Spirocerca Lupi

New member
((((:)

"אווווווווו לה לה לה גם אני רוצה לחיות נכון"...... " אווווווו לה לה לה ושלווה גדולה תיפול עליי...כמו פתיתי שלג"....

dsol

New member
ה-שיר בשבילי !

השיר האהוב עלי ביותר ! שנינו שווים - אביב גפן והמשפט שלי מהשיר "אוהב אותך אך את לא מאושרת"

טולייצ

New member
אני יודעת לנגן את זה ../images/Emo3.gif

שיר מדהים! אז השורה שלי
"רוצה אותך ולא רואה אותך נלחמת חושב שהיא תפשה והיא כבר מתעייפת" אבל כל השיר יפה

dsol

New member
נכון ../images/Emo99.gif בשבילי זה השיר הכי טוב

שיש בכלל !!!!!!!!!!!!!!

טולייצ

New member
שיר חדש ../images/Emo36.gif

'האנשים החדשים' / עברי לידר
אני לא מרגישה טוב,כואב לי

טולייצ

New member
העבודה

ולא עצם זה שאני "עושה" משהו בעבודה,כי באמת שכלום,העניין הוא שבכל יום אני הולכת לישון ב - 2-3 וקמה ב 7. ככה כל השבוע,והיום היא השיא,היה לי חום,ולא הרגשתי בכלל טוב,ובדיוק לפני 15 דקות קמתי משינה שעתיים פלוס מינוס,אבל אני עדיין מרגישה לא טוב. מקווה שיהיה בסדר,ותודה שדאגת
[סליחה על הקופי פאסט מההודעה שכתבתי לבר]

ברררר

New member
המשפט שלי

"ואם אנחנו שניים וטוב לנו בינתיים תדבר לאט אני מקשיב ולי איכפת" "כשהכי קטן הוא גם הכי רועש והכי חכם הוא גם הכי טיפש" "ויש לו טונה כסף ובכל זאת הוא לבד"
אופס אסור לי סווווורייי

למעלה