כנסו

icetea

New member
כנסו../images/Emo92.gif

העיתון "seventeen" ערך רעיון עם ג'סטין ואחת השאלות איך לא, הייתה על בריטני! והשאלה הייתה (יותר נכון 2): שמעת את האלבום החדש של בריטני? הוא ענה: כן. ומה אתה חושב עליו? (תראו את התשובה) הוא ענה: אני חושב שהוא רעיל. "i think it's toxic" עכשיו, למי שלא יודע, הסינגל הבא שבריטני הולכת להוציא (כנראה ממש בקרוב, באמריקה ביום שלישי הזה)... הוא toxic ובקליפ רואים אותה רודפת אחרי חבר שלה שבגד בה ומנסה להרעיל אותו... קראתי גם (לא זוכרת איפה) שהוא יהיה דומה לג'סטין (מזכיר למישהו משהו? שמישהו אחר עשה בסינגל השני שלו?!)... השיר שהיא כעיקרון כתבה עליו (ותאמינו או לא היא כתבה והלחינה, משהו שאני אישית לא ידעתי שהיא יודעת לעשות!) הוא everytime... אבל יכול להיות שהיא עושה את הקליפ הזה רק בשביל הכותרות... אני גם חושבת שהחתונה היא רק בשביל כותרות... כי עובדה שכולם ידעו על זה (אבל זה לא קשור כי פפארצי, אתם יודעים, בכל מקום) אבל אחרי זה התפרסמה התמונה מהחתונה ועוד כל מיני פרטים. אני חושבת שזה רק לקידום... מה שהיא לא ניסתה לעשות כי דיברו על זה בכל העולם, גם אצלנו... ולא בתוכניות רכילות אלא גם בחדשות וכל מיני תוכניות רציניות... ואז יום אחרי זה עוד פעם דיברו על זה בגלל הגירושים/ ביטול (גירסה אחרת בכל מקום) אז מה למדנו היום חברים?! בריטני ספירס תעשה הכל בשביל קצת שערוריות ופרסום (וכמה שקשה לי להגיד את זה כי אני אוהבת אותו) וגם ג'סטין הוא די כזה...

../images/Emo4.gifלמה נראה לך שג'סטין גם כזה?! ../images/Emo12.gif

תביאי לי הוכחה למשו שהוא עשה כדי לעשות פרסום / שערוריות... אני בטוחה שיהיה לך קשה מאוד למצוא כי ג'סטין ממש אבל ממש לא מסוג המפורסמים שכל דבר שני שהם עושים בחיים זה לקבלת פרסום ושערוריות....

שיטטטטטט תמיד אני מתבלבלת ורושמת

מהכרטיס של אחותי אז ברוב המקרים אם תראו את הכינוי ההוא תדעו שזאת אני...

icetea

New member
הנה

למשל כרי מי א ריבר... בסך הכל הם בני אדם שמתפרנסים מדברים כאלה.. ואני דווקא מאוד אהבתי את כרי מי א ריבר=) היא סתם מעתיקה......... אם היא הייתה עושה את זה ראשונה וג'סטין אחריה אז הוא היה מעתיקן.., אבל זה כבר ממש דפיקות מה שהיא עושה! ואני בטוחה שאם אני אחפש אני אמצא עוד מלא מלא דברים... אבל עוד פעם, הם מתפרנסים מדברים כאלה... אין בזה שום דבר רע עד גבול מסוים ולפי דעתי (וזאת רק דעתי) בריטני ספירס עברה את הגבול הזה. אני יכולה לתת לך עוד מלא דברים אבל זאת לא הפואנטה...

סליחה?!

זאת העבודה שלו!! זה כמו שתגידי על רופא שהוא עושה הכל בשביל הכסף... נכון הוא עושה את זה בשביל הכסף זאת העבודה שלו!! מה הבעיה פה?? וחוץ מזה שהוא עושה את זה בשביל הכסף הוא עושה את זה כי המוזיקה זאת החים שלו זה עושה לו טוב לעשות מוזיקה!!! מפריע לך?!

icetea

New member
אההה

אני חושבת שאת לא הבנת אותי נכון.. אני לא התכוונתי למה שאת חושבת שהתכוונתי... טוב, נאי לא ממש יכולה עכשיו אז אני אכתוב לך אחר כך

justinet

New member
ג'סטין לא מחפש שערוריות וכאלה..

הוא אפילו אמר שנמאס לו מזה...וגם בגללז הוא לוקח חופש עכשיו..

למעלה