כנסו!!!!

The VVolf

New member
כנסו!!!!

אוקיי, אני מתחיל לבנות פרוייקט חדש, קומונה בתפוז, זה נקרא הטלוויזיה במיטבה. בקצרה: אני היום עובד קשה מאד מאד מאד מאד, לעלות כל שם בטלוויזיה הישראלית לרשימה מסודרת לפי קטגוריית וא ב'. לאחר שאסיים את כל המלאכה המשחק יתחיל לפעול. הטלוויזיה במיטבה זה משחק כיפי בו אתם מנהלים רשת טלוויזיה (כמו רשת או קשת) או רשת שידור, אתם קונים תוכניות ואנשי טלוויזיה שיוצאו למכירה במכרזים. בכל יום בו תצטרכו לשדר אתם חייבים לוח שידורים מתוכנן למשך כל היום ובסוף היום תקבלו רייטינג, כמה שתיהיו יותר טובים תתקדמו לרשתות מובילות יותר. אחוזי הרייטינג ניתנים לכם בסוף כל יום שידור. ברשותכם או לבנות תוכנית, לקחת כמה אנשים ולהכניס אותם לתוכנית אתם נותנים לתוכנית שם נושא, קטגורייה וכו' ומריצים אותה. יש 2 סוגי חוזים, חוזה פתוח וחוזה סגור. חוזה פתוח על שחקן/קומיקאי/מגיש חדשות ועוד: הוא יעבוד אצלכם אך יכול לעבוד גם ברשתות אחרות. דוגמאות לאנשים בטלוויזיה כיום בבעלות חוזים פתוחים: יובל סגל - הנחה את הכוח בערוץ 10 ובו זמנית שיחק בקצרים בערוץ 22, רשאי להיות איפה שבא לו כמוהו יש עוד רבים, רוב הטלוויזיה עובדת על חוזים פתוחים שנסגרים על פי תוכנית ולא על פי מספר שנים. בחוזה פתוח הינכם משלמים למשתתף בתוכנית סכום על כל תוכנית ולא סכום חודשי. בחוזה הסגור, השחקן משרת אותך למספר החודשים בהם החוזה סגור. אם סגרת חוזה סגור לחודשיים, במשך חודשיים לשחקן מותר לשרת רק ברשת הטלוויזיה שלך בכל תוכנית שתרצה, חוזה סגור עולה כסף רב וצריך לבחור בקפידה את האנשים. דוגמאות לחוזים סגורים: ליאור שליין, כפוף לערוץ 10, מה קשר, כפופים לHot3, יהודה לוי, כפוף לHOT, ארז טל, כפוף לערוץ 22 אחרי שהבנתם, אני מקווה אתם רשאיים להיכנס ולבקש הרשאה, אני אאשר את כולם כשתפתח "הטלוויזיה במיטבה" לינק: http://www.tapuz.co.il/Communa/jointheCommuna.asp?Communaid=26440

למעלה