כנסו :)

א ו ר 16

New member
כנסו :)

אני במגמת תקשורת, ואני צריכה לכתוב כתבה.. החלטתי לכתוב על טוקיו הוטל (למרות שאני לא מעריצה את הלהקה..) אז יש לי כמה שאלות, ואני אשמח אם תענו לי D: (על כולם או על חלק) אה.. ולמי שעונה - תכתבו את השם והגיל שלכם :) 1. מה מיוחד כל כך בטוקיו הוטל? מה יש בה שאין באף להקה אחרת? 2. רוב השירים בגרמנית, מכשול השפה לא מונע מכם לשמוע את השירים? איך אתם מבינים את המילים? 3. הלהקה תגיע לארץ להופעה חד פעמית בזכות עצומה שחתמתם עליה. איך אתם מרגישים עם זה שבזכותכם הם מגיעים לארץ? 4. מתרגשים לקראת ההופעה בארץ? מחכים לזה? (ואל תגידו "כן" / "לא" וכאלה.. תפרטו ;] ) תודה ^^

Mrs Kaulitz

New member
עונהD:

אנוכי בת 15:) 1. מה מיוחד כל כך בטוקיו הוטל? מה יש בה שאין באף להקה אחרת? אז ככה, אני מעריצה את טוקיו הוטל בגלל שהשירים שלהם מצליחים להעביר בי סוג של מחשבה, רגש, צמרמורת ומסרים. השירים שלהם מכילים מסרים חיובים לחיים ולנוער וזה כייף לשמוע משו מעודד ולא דיכאון סוג ז' שגורם לך לבכות שבוע. דבר שני, הלחן מעולה, השילוב של הנגנים והסולן פשוט מושלם. 2. רוב השירים בגרמנית, מכשול השפה לא מונע מכם לשמוע את השירים? איך אתם מבינים את המילים? אני שומעת גם שירים ביפנית וסינית. זה אתגר בשבילי לשבת מול המחשב ולקרוא את המילים מול התרגום באנגלית. זה סוג של למידה. אני לומדת המון שפות אפילו סינית וואלה מצאתי להקה שאני גם לומדת ממנה, גם מפיקה לקחים וגם נהנת! אני אפילו הרבה יותר מעדיפה את הגרסאות שבגרמנית מאשר את אלו שבאנגלית כי זה המקור זה מה שהם כתבו , זה מה שהם חשבו עליו בהתחלה, חוץ מזה שהלחן הרבה יותר טוב. 3. הלהקה תגיע לארץ להופעה חד פעמית בזכות עצומה שחתמתם עליה. איך אתם מרגישים עם זה שבזכותכם הם מגיעים לארץ? פה אין לי כל כך מה להגיד כי הם ממש לא מגיעים לארץ בזכותי. ד"א כל הכבוד לכל מי שחתם! 4. מתרגשים לקראת ההופעה בארץ? מחכים לזה? (ואל תגידו "כן" / "לא" וכאלה.. תפרטו ;] ) אני מאוד מחכה להופעה! אבל אני לוקחת את זה בפרופורציות, אני לא מאבדת את הראש בגלל זה, אני לא אבוא לזרוק עליהם תחתונים וכאלה אבל אני בהחלט אחשוב על משו מקורי שיבליט אותי. טוקיו הוטל כאלה מדהימים אין לי מילים לתאר כמה שאני אוהבת את השירים שלהם!

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gif טיפשונה הלחן הוא אותו לחןן!!!

"....אני לא אבוא לזרוק עליהם תחתונים וכאלה אבל אני בהחלט אחשוב על משו מקורי שיבליט אותי..."
אני ככ צוחקת פה מול המסך עכשיו!!!

Mrs Kaulitz

New member
:מיייייכלל התכוונתי שלמבטא יש משמעות לא ללחן

חחחחח ואני שמחה שאת צוחקת!!!!

dirty look

New member
../images/Emo3.gif

אורלי, 14 (בקרוב
) 1. מה מיוחד כל כך בטוקיו הוטל? מה יש בה שאין באף להקה אחרת? לדעתי מיוחד בה שלמילים באמת יש משמעות, הם לא סתם כותבים על עוגות גבינה כמו ביט 69 (סליחה על ההשמצהXD) הם כותבים שירים בעלי מסר לחיים, או בעלי משמעות. 2. רוב השירים בגרמנית, מכשול השפה לא מונע מכם לשמוע את השירים? איך אתם מבינים את המילים? אני אישית, לא מבינה חצי מילה בגרמנית אבל זה עדיין לא מונע ממני, אני קוראת את הליריקס (ככה קוראים לזה?) ואז מצליחה להבין על מה הוא מדבר
3. הלהקה תגיע לארץ להופעה חד פעמית בזכות עצומה שחתמתם עליה. איך אתם מרגישים עם זה שבזכותכם הם מגיעים לארץ? אני מריגשה הרגשה מוזרה, ממש נחמדה. כאילו אני עשיתי משו גדולO: 4. מתרגשים לקראת ההופעה בארץ? מחכים לזה? (ואל תגידו "כן" / "לא" וכאלה.. תפרטו ;] ) וואו אני מאוד מחכה ומתרגשת, הכנתי חודש לפני את הבגדים
~מקווה שעזרתיXD~

ElinorLahav

New member
עוווונה ../images/Emo9.gif

אלינור 14 ! מה מיוחד כל כך בטוקיו הוטל? מה יש בה שאין באף להקה אחרת? אוווקי טוקיו הוטל מיוחדים בכל גבר למשל קחי את השירים שלהם הם פשוט כותבים בשירים את כל מה שהם מרגישים ולמשל האופי שלהם לא כל המפורסמים שאני מכירה כ"כ מעריכים את המעריצים שלהם ומכבבדים אותם רוב המפוסמים שאני מכירה נהיים סנובים אחרי שיש להם 2 3 מעריצות .. וטוקיו הוטל פאקינג משטלתים על העולם וזה לא משנה את האופי שלהם !
2. רוב השירים בגרמנית, מכשול השפה לא מונע מכם לשמוע את השירים? איך אתם מבינים את המילים? בהתחלה שהתחלתי לשמוע הייתי שומעת באנגלית בכלל לא ידעתי שהם גרמנית ואז באתי להוריד שיר וזה הוריד לי בגרמנית נורא אהבתי את זה אבל זה היה נישמע לי מוזר ונורה עיניין אותי לדעת מה הוא אומר בשיר אז פניתי לכל מיני אתרים עם התרגומים לשירים זה מאוד עזר לי :) 3. הלהקה תגיע לארץ להופעה חד פעמית בזכות עצומה שחתמתם עליה. איך אתם מרגישים עם זה שבזכותכם הם מגיעים לארץ? אני פשוט לא יכולה לתאר תהרגשה הזאת הינה רק שאלת את השאלה הזאת כולי מתפוגגת מהעובדה שאני היראה אותם מול הפננננננים שלי
4. מתרגשים לקראת ההופעה בארץ? מחכים לזה? (ואל תגידו "כן" / "לא" וכאלה.. תפרטו ;] )ככככן , אין דבר שאכפת לי ממנו עכשיו חוץ מההופעה ( אני סופרת תימים )

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifעונה:]

מיכל, 15 1. מה מיוחד כל כך בטוקיו הוטל? מה יש בה שאין באף להקה אחרת? אני רוצה לציין שהתחלתי לאהוב את הלהקה לאחר ששמעתי את השירים שלה.-ולא- בגלל חברי הלהקה. השירים ממש מרגשים, יש בהם המון מסרים. העובדה שביל(הסולן) כותב את השירים בעצמו ממש מרגשת כי רואים שלבן אדם יש כישרון! 2. רוב השירים בגרמנית, מכשול השפה לא מונע מכם לשמוע את השירים? איך אתם מבינים את המילים? אני בהתחלה שמעתי שיר שלהם באנגלית, ואז רק עברתי לגרמנית. כלומר זאת הייתה ההעדפה שלי. להפך- לדעתי ברוב השירים הגרמניים שלהם הם מצליחים יותר להעביר רגש. ויש מלא תרגומים בכל מיני אתרים אז עניין הלהבין לא מהווה קושי. 3. הלהקה תגיע לארץ להופעה חד פעמית בזכות עצומה שחתמתם עליה. איך אתם מרגישים עם זה שבזכותכם הם מגיעים לארץ? התרגשות עצומה. 4. מתרגשים לקראת ההופעה בארץ? מחכים לזה? (ואל תגידו "כן" / "לא" וכאלה.. תפרטו ;] ) מאוד! החלטתי מה אני אלבש אפילו!:0 זה ממש מרגשש שאתה מעריץ להקה תקופה מסויימת ואז היא פתאום מגיעה להופעה. הרבה מעריצים היו רוצים שהפייבוריטים שלהם יגיעו. כנראה הם יאלצו לחכות
בהצלחה

N i t z a n 42

New member
עונה =]

אני ניצן בת 15 עוד חודש וחצי :] 1. מה מיוחד כל כך בטוקיו הוטל? מה יש בה שאין באף להקה אחרת? המוזיקה ממש טובה! גם הלחן וגם המילים! יש שירים שהם פשוט מדהימים ואני כלכך מתחברת אליהם(במיוחד השירים בגרמנית!) ומוזיקה בכלל מאוד עוזרת לי בחיים והם אחת הלהקות שאני באמת אוהבת ומתחברת אליה! וגם בנוסף למוזיקה אני מאוד אוהבת את הבנים בלהקה! 2. רוב השירים בגרמנית, מכשול השפה לא מונע מכם לשמוע את השירים? איך אתם מבינים את המילים? בכלל לא מכשול! השירים שלהם בגרמנית הכי אמיתיים,הכי טובים והכי מרגשים. אני אישית לומדת גרמנית אבל אני עדיין לא יודעת מספיק טוב כדי להבין את השירים היטב אז אני מסתכלת באינטרנט בתירגומים(תירגומים בעברית) 3. הלהקה תגיע לארץ להופעה חד פעמית בזכות עצומה שחתמתם עליה. איך אתם מרגישים עם זה שבזכותכם הם מגיעים לארץ? אני שמחה :] זה ממש מדהים שהצלחנו להראות להם שיש פה מעריצים שבאמת אוהבים אותם ואיך שהם ראו הם החליטו לבוא! 4. מתרגשים לקראת ההופעה בארץ? מחכים לזה? (ואל תגידו "כן" / "לא" וכאלה.. תפרטו ;] ) כה מאוד! זה בכלל לא נקלט שאני באמת יהיה בהופעה שלהם ואראה אותם במציאות ,אשיר איתם יחד והכל.. ואני בטוחה שיהיה ממש ממש כיף! אני כבר לא יכולה לחכות שזה יגיע!

Rukia nik

New member
עונה! ../images/Emo140.gif

1. מה מיוחד כל כך בטוקיו הוטל? מה יש בה שאין באף להקה אחרת? היא שרה על נושאים שמרגשים אותי, וגורמים לי לרצות לשמוע אותם שוב ושוב! אף להקה לא ריגשה אותי בצורה הזאת וזה ההבדל שלה מלהקות אחרות! 2. רוב השירים בגרמנית, מכשול השפה לא מונע מכם לשמוע את השירים? איך אתם מבינים את המילים? קודם כל, התחלתי לשמוע אותם בגלל המוזיקה ורק אח"כ בא הרצון לדעת מה הם שרים...וגם יש כל מיני אתרים של תירגומים, ואני אישית אוהבת לתרגם את השירים שלהם!
3. הלהקה תגיע לארץ להופעה חד פעמית בזכות עצומה שחתמתם עליה. איך אתם מרגישים עם זה שבזכותכם הם מגיעים לארץ? מאוד מתרגשת! אני לא חשבתי שהם יגיעו השנה ובטוח לא כ"כ מהר, אז זה התרגשות גדולה, ומאוד נחמד לי שתרמתי את חלקי בהגעה שלהם לארץ! 4. מתרגשים לקראת ההופעה בארץ? מחכים לזה? (ואל תגידו "כן" / "לא" וכאלה.. תפרטו ;] ) ברור שמחכה!! אני לא סופרת ימים רק כדי שזה יעבור יותר מהר, וזה עובד!
ואיזה מעריצה לא תתרגש או תחכה?

עונה עונה ובהחלט עונה D:

קוראים לי מיה ואני בת 15 :) 1. מה מיוחד כל כך בטוקיו הוטל? מה יש בה שאין באף להקה אחרת? הכל! פשוט הכל, יש להם בגנון ייחודי משלהם, לא תראי להקה ששרה דומה או שיוצרת כזו אנרגיה בשירים , זה מה שמיוחד בה, א-י-ן עוד אחת כזו, והיא פשוט כובשת עולמות עם המילים שלה ועם המנגינות שלה. 2. רוב השירים בגרמנית, מכשול השפה לא מונע מכם לשמוע את השירים? איך אתם מבינים את המילים? בהתחלה כשרק שומעים בפעמים הראשונות זה כן מחסום (למישהי שלא מבינה גרמנית מלפני כן) אבל לאט לאט מורידים את המילים של השירים שמתורגמים, מתחילים להבין וכששומעים את השירים עם הזמן כבר זוכרים את המילים בגרמנית. 3. הלהקה תגיע לארץ להופעה חד פעמית בזכות עצומה שחתמתם עליה. איך אתם מרגישים עם זה שבזכותכם הם מגיעים לארץ? כבוד, גאווה,אושר. זה הכי משמח בעולם לדעת שאנחנו הגורם העיקרי למה הם באים, זאת באמת וואחד גאווה ושמחה 4. מתרגשים לקראת ההופעה בארץ? מחכים לזה? (ואל תגידו "כן" / "לא" וכאלה.. תפרטו ;] ) בטח שכן! מתרגשים מאוד ורוצים כבר לראות אותם בלייב ולא רק לייב ביוטיוב שנגיד העלו הופעה מחו"ל, סוף סוף נוכל ונזכה לראות את ההופעה המרשימה שלהם כאן אצלנו, בעיניים שלנו.

למעלה