כנסו....

אוה1992

New member
כנסו....

היי! אתן אוהבות את מקפליי נכון? פתחתי להם בלוג מעריצים רשמי , אני אעדכן שם כמה שיותר , אני רוצה לגרום להם לבוא לארץ, מה שכרגע נשמע מגוחך, אז פתחתי את הבלוג כדי לעורר כמה שיותר מודעות כלפי הלהקה, הצליחו להביא לפה את טוקיו הוטל, למה שאנחנו לא נצליח? בשביל זה אני צריכה עזרה מכל המעריצות, לפרסם את הבלוג, לקדם אותו, פירסום עצומות לא יעזור, צריך קודם לעורר מודעות, ואפשר להתחיל מישרא! כך שאם אתן באמת אוהבות אותם, תעזרו לפרסם את הבלוג, אני לא רוצה סתם לפרסם את הבלוג שלי, אני רוצה לגרום להם לבוא, זה חלום חיי, וכמה שיותר יצטרפו אלינו, יגדלו הסיכויים להביא אותם! בבקשה, תכנסו, ותעזרו לפרסם את הבלוג! http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=386538

Dirty wings2

New member
ח"ח על היוזמה =) ../images/Emo14.gif

קודם כל,אל תפתחי שירשור חדש,זה לא ממש נחוץ
דבר שני.אם רוצים לפתוח בלוג רציני ללהקה,צריך עיצוב מושקע,רשימות מושקעות,לפרסם אותו בכל חור,ולהתחיל ממש להשקיע בו.אני ממליצה לך לקחת חברה,או לבקש שיעשו לך עיצוב באחד מהבלוגים של העיצובים בישרא בלוג,ותאמיני לי שיש המון בלוגים כאלה,ופשוט תפרסמי אותו כמעט בכל חור אפשרי,לא כתגובה:"בלוג יפה תכנסי לשלי",כי את התגובה הזאת הישראבלוגים שונאים(אני גם אחת מהם
),אז להגיב לפוסטים,ובחלק מהבלוגים לרשום:"מוזמן לשלי" וכאלה. אם את רוצה אין לי בעיה לעזור לך עם הבלוג,הבעיה היא שאני לא יודעת לעצב(בעבר עיצבתי בפוטושופ,וכרגע אין לי><),אז אם את רוצה את מוזמנת לדבר איתי מתישהו <: בהצלחה עם הבלוג וכאלה

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gifאם יש צורך בעיצובים.. איימ היר../images/Emo6.gif

רק תבקשי במסן או במסר או לא דעת איפה.. אני אשמח לעשות =)))

McFly rullz

New member
אני אומרת לכם...

כל מה שאני חושבת על לכתוב פה בפורום- כותבים בלי שאני אתאמץ!!!!!XDDD נמנמנממנ כןן גמני רציתי להציע רעיון אחלה של רעיון

יעליקק

New member
לי יש פוטוו ( =

ולדעתי אני מעצבת סבבה [XD] אז אם את צריכה עיצוב אני פפה ( =

למעלה