כנסו...

נמלה3

New member
כנסו...

ארז טל חושב שכולם בבית צופים מטומטמים. ארז, אתה מזלזל באינטלגנציה שלנו הצופים וזה מתחיל להפריע לי באוזן. הדחה דרמטית? מה אתה מסתלבט עלינו? זה היה כל-כך שקוף, גם מבלי שאשר הדיח את עצמו, שהשלישיה להדחה תהייה יוסי עינב ואשר. מה כל-כך דרמטי בזה? ועוד אתה מוסיף "משפט מחץ" : האח הגדול מעודד את האווירה העגומה שיש בבית במסיבת בשרים. ברצינות, "אווירה עגומה?" מה, אתה צריך להעלות את המספר במשקפיים?? לא ראית כמו כולנו, שרוב דיירי הבית הצביעו לאשר, עינב ויוסי??למה שיהיו עגומים בדיוק? הם קיבלו מה שרצו הרי..איש טלוויזיה אתה עלק. גם אתה ארז טל וגם ההפקה בזויים בעיני לחלוטין. העלמתם עין כששי אמר בפירוש: "נפרק את השלישיה" אמר ועשה. אותי איבדם כצופה, אני חוזרת לנאמנותי לערוץ 10. גם ככה אתם תאבדו עוד המון צופים כהשבוע עינב או אשר הולכים ושבוע לאחר מכן יוסי או עינב/ אשר הולכים והתכנית הזו תהייה צפויה עד לכדי גועל. אפילו הישרדות היה פחות צפוי מהקישקוש הזה שנקרא האח הגדול. ולגבי ליאון חסר עמוד השידרה, הדיחו את "חברתו הטובה" עינב והוא רוקד לו ושמח וטוב לבב במסיבת הבשרים האומללה הזו במקום להיות איתה ולעודד אותה כפי שהיא עשתה כשהוא יילל כמו כוסית כששי העליב אותו.. אנשים צבועים והפקה דרדלה. שלום.

cookies10

New member
לאון משחק שיכור שדורש צומת לב "ממש לרחם עליו"

בלי התחשבות אחרי שהוא הקיא והתקלח וטיפלו בו הוא כבר מרגיש טוב ומפוקח הוא לא נותן לחברה מנוחה רק שידאגו לו, ושיפרה כל הזמן מעודדת את ההתנהגות שלו ולא חושבת לרגע אחד שהכל אצל לאון הצגה אחת גרועה. כמה שהבן אדם יכול לנצל את טוב ליבם של חברי הבית כשהוא שתוי וממשיך עם המשחק שלו כמשכיבים אותו במיטה הוא שוב קם...ושוב קם הוא מזמן מפוקח... ולהנאתו האישית הוא רוצה שרק יפנקו אותו ידאגו לו ילטפו אותו כמה שהוא אוהב את עצמו שכבר לא אכפת לו מאחרים... ומעניין שהאח הגדול לא קורא לו לחדר ומאיים עליו שאם הוא לא ילך לישון עכשיו אז הוא ישלח אותו לבית חולים סתם, אז תראו את לאון כמה הוא ישקשק וילך לישון כמו טה טה לה... די לאון מספיק עם ההצגות שלך... קלטנו אותך

למעלה