כנסו

שי פרש אבל שפרה ויוסי עדיין מועמדים??

לא הגיוני שידיחו גם את שפרה.. אולי יגידו בתוכנית שהכי מעט הצביעו לשי ולכן שפרה ויוסי ישארו בבית ?

אני לא יודע אם יש לה סיכוי לבד מול יוסי

נראה לי חבל על האסמסים עכשיו.. עדיף לחכות שהתוכנית תתחיל

נראה לי שבכל זאת תהיה הדחה

והיא תהיה בין יוסי לשפרה. כי לפי מה שאני זוכר,אחרי שנעמה עזבה היתה הדחה כרגיל.

אם אני זוכר נכון

הקטע עם נעמה היה בשבוע הזה שכולם הועמדו להדחה. ועד שהיא עזבה אפשר היה להצביע גם למספר שלה

droriko

New member
"בקשת סירבו להגיב"

ככה שלא בטוח שזו בכלל הסיבה, האמת שאני די סבור שזאת לא הסיבה. לא נראה לי הגיוני שבן אדם כמו שי שהיה הכי נחוש בוילה לזכות במשחק הזה, יעזוב בגלל שקרוב משפחה שלו מת , לא משנה כמה הוא אהב אותו , זה הרי לא שהודיעו לו שאבא שלו מת או שקרה משהו למוריאל . ולכו תסבירו עכשיו למה היו שוטרים בחצר הוילה

BeN ShaDe

New member
טוב , אני פשוט אחכה עכשיו עד 9.

ב-9 נהיה הכי חכמים ונדע אם שי עזב זמנית או לתמיד , האם בכלל דודה שלו נפטרה ואם כן למה , אם תהיה הדחה או לא.

quarantine

New member
לדעתי צריכה להיות הדחה בלי קשר למה שקרה עם שי

כך זה ימנע משי להגיד שהוא יכל לזכות והמקרה המצער גרם לפרישה. לדעתי הוא היה חייב לעוף הוא גרם רק לשינאה ופירוד בבית וגרם לאנשים בבית להגעל מהמתרחש בווילה. מי שצריך לעוף היום שיעוף בין אם זה יוסי שיפרה או שי. שלא יהיו חשדות אחר כך שהוא יכל להגיע רחוק במשחק. אף אחד מהצופים ההדוקים לא אהב את המשחק המלוכלך שלו והגיע הזמן שיעזוב ולא משנה מה הסיבה. אני מאוד מקווה שהוא זה שאמור היה לעוף הלילה

droriko

New member
מן הסתם תיהיה הדחה

תחשוב שכבר 3 ימים אנשים שלחו אסמסים , אתה יודע כמה כסף זה? נראה לך שההפקה תרצה להחזיר עכשיו את הכל ?

quarantine

New member
אם אין הדחה לא נראה לי שיחזירו את הכסף

הם יכולים להגיד שזה מקרה חריג ולצאת מזה בקלות. אני מאוד מקווה שכן ידיחו היום מישהו ובתקווה שזה יהיה שי.

למעלה